Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 28
- Επάγγελμα: Λοχιας
Κανεις δε ξερει τη βαση.. απο το υπουργειο φοβουνται να πουν αφου μιλησα χθες. Ειναι μεγαλες οι κυρωσεις για τον αστυνομικο που θα διασπειρει τετοιες απορρητες πληροφοριες! Ειναι ολοι χεσμενοι οι υπαλληλοι εκει!
χαλάρωσε κ απόλαυσε την κάθε στιγμη κ μην πιστεύεις το τι σου λέει ο κάθε ένας.Mathiou1995 έγραψε:Σπύρο αγόρι μου 2.410 μόρια έχω λες να κάνω πλάκα και να θέλω να κλάψω τον εαυτό μου ; Είναι ένα σενάριο που παίζει πολύ το 2.600 και προσωπικά δεν το θέλω
Υπερβολή τ 2600 αλλά όλα παίζουν
- Mathiou1995
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 41
TITO να χαλαρώσω θέλω και δεν μπορώ επίσης θέλω και να μπω αλλά θέλω να είμαι και αντικειμενικός και να μην μου δίνω ψεύτικες ελπίδες...
πάντως μέσα εισαι. Σε ποια κλείνεις περισσότερο?; Προς 2300 η προς 2500Opel-gtc έγραψε:Παιδια εγω παντως απο τον κυκλο μου εχω ακουσει μορια με 3700 -3300 -3100 και εγω εχω 2630 στην Αα κατηγορια εμενα αποψη μου ειναι οτι θα κυμανθει η βασει γυρω στα 2300 -2500 ... παντως καλη επιτυχια σε ολους και καλη υπομονη οτι βρεξει ας κατεβασει!!!
εγώ λέω να χαλαρώσεις κ όλα θα έρθουν. Κ δεν είμαι ο μόνος που στο λέω. Χαλάρωσε.Mathiou1995 έγραψε:TITO να χαλαρώσω θέλω και δεν μπορώ επίσης θέλω και να μπω αλλά θέλω να είμαι και αντικειμενικός και να μην μου δίνω ψεύτικες ελπίδες...
- Mathiou1995
- Αρχιλοχίας
Ρε ΤΙΤΟ Αφού δεν έχεις κάποια ουσιαστική πληροφόρηση τι λες στα παιδιά για τόσο χαμηλή βάση; Αν η βάση είναι 2.600 τι θα πεις μετά; Κρίμα δεν είναι να εκτεθείς ; Και είσαι και στέλεχος βρε αδερφέ μου
χαλάρωσε γιατί σε έχει καταβάλει το άγχος. Όπως είπες είμαι στέλεχος γι'αυτό σου είπα χαλάρωσε.😉Mathiou1995 έγραψε:Ρε ΤΙΤΟ Αφού δεν έχεις κάποια ουσιαστική πληροφόρηση τι λες στα παιδιά για τόσο χαμηλή βάση; Αν η βάση είναι 2.600 τι θα πεις μετά; Κρίμα δεν είναι να εκτεθείς ; Και είσαι και στέλεχος βρε αδερφέ μου
- Mathiou1995
- Αρχιλοχίας
Καλααααα εγώ να χαλαρώσω με συμφέρει να ακούω την θεωρία σου αλλά είναι μέχρι να βγουν οι πίνακες εκεί μας βλέπω να όλα με όλοι σαν τις Μανιατισσες τις χαροκαμμενες...
Παιδιά το μόνο σιγουρο το. Παιδί δεν λέει μλκιες έτσι πληροφορήθηκε τον ξέρω τώρα αν του είπαν Παπατζες άλλο αυτο
σε ποιον αναφέρεσαι;Johnny94 έγραψε:Παιδιά το μόνο σιγουρο το. Παιδί δεν λέει μλκιες έτσι πληροφορήθηκε τον ξέρω τώρα αν του είπαν Παπατζες άλλο αυτο
Στο παλικάρι που είπε για βάση 2600 φίλε μου
Με κάθε επιφύλαξη είπε κιολας να τα λέμε όλα μπορεί να ναι λιγοτερο
σε β η σε α ; Το ξεκαθάρισε;Johnny94 έγραψε:Στο παλικάρι που είπε για βάση 2600 φίλε μου
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 4 επισκέπτες