Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Dias

Δημοσίευση από Dias »

Τι εννοείς για 2009; Δεν είπα κατι
Ε.Κ.Α.Μ 1
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Ε.Κ.Α.Μ 1 »

Όταν είχα κανει τα χαρτιά μου εγώ ήταν ένα παλικάρι εκεί γνωστός μου που μπήκε να τα κάνει πριν από μένα και ο τύπος είχε πτυχίο και απολυτήριο ΕΠΑΛ. Η ελεγκτής του είπε να κα ει τα χαρτιά του με το πτυχίο για β κατηγορία που έφτανε στα 2500 μόρια ενώ στην α με απολυτήριο ΕΠΑΛ είχε 2300 . Πιστεύω πως στην α θα είχε περισσότερες ελπίδες με βάση αυτά που έχετε γράψει για την β κατηγορία και το πώς είναι εκεί τα μόρια. Εγώ δεν είχα ιδέα προσωπικά για την β και τι παίζει. Τον πήρε στον λαιμό του άραγε ;
TITO
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 277

Δημοσίευση από TITO »

Ε. Κ. Α. Μ 1 έγραψε:Όταν είχα κανει τα χαρτιά μου εγώ ήταν ένα παλικάρι εκεί γνωστός μου που μπήκε να τα κάνει πριν από μένα και ο τύπος είχε πτυχίο και απολυτήριο ΕΠΑΛ. Η ελεγκτής του είπε να κα ει τα χαρτιά του με το πτυχίο για β κατηγορία που έφτανε στα 2500 μόρια ενώ στην α με απολυτήριο ΕΠΑΛ είχε 2300 . Πιστεύω πως στην α θα είχε περισσότερες ελπίδες με βάση αυτά που έχετε γράψει για την β κατηγορία και το πώς είναι εκεί τα μόρια. Εγώ δεν είχα ιδέα προσωπικά για την β και τι παίζει. Τον πήρε στον λαιμό του άραγε ;
ίσως και ναι ίσως και όχι θα το μάθουμε στους προσωρινούς. Πάντως δική μου γνώμη είναι ότι και στην α και στην β που τα έκανε τελικα θα έμπαινε από επιλαχών
Sakisemk
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Sakisemk »

Του ειπε Β γιατι ο βαθμος πτυχιου του ηταν πιο μεγάλος απο το απολυτήριο του. Οποτε ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ τον συνέφερε να παει Β. Αλλά πρακτικά ισως να τον ψιλοχαντάκωσε μιας που οι Β βασεις ειναι πιο ψηλες. Θα φανει στα αποτελέσματα.
TITO
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από TITO »

shootmann έγραψε:Κανένα πρόβλημα φίλε κατάλαβα ότι μπερδεύτηκες για αυτό το διευκρινησα! Άντε να δούμε!
στην α πόσα μόρια θα εβγαζες;
TITO
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από TITO »

Sakisemk έγραψε:Του ειπε Β γιατι ο βαθμος πτυχιου του ηταν πιο μεγάλος απο το απολυτήριο του. Οποτε ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ τον συνέφερε να παει Β. Αλλά πρακτικά ισως να τον ψιλοχαντάκωσε μιας που οι Β βασεις ειναι πιο ψηλες. Θα φανει στα αποτελέσματα.
κ πόσες χιλιάδες ακόμα κόσμος θα είναι έτσι. αστα...
Ε.Κ.Α.Μ 1
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Ναι ίσως. Θα δείξει. Μακάρι να μπούμε όλοι εδώ μέσα ρε φίλε. Επειδή βλέπω σε μένα που το θέλω τόσο πολύ και μπαίνω εδώ μέσα και καταλαβαίνω απολύτως ότι κι εσείς το θέλετε όσο κι εγώ μακάρι να μπούμε όλοι εδώ που μιλάμε και ασχολούμαστε και συζητάμε και μοιραζόμαστε το ίδιο άγχος. Θέλω να μπούμε στη σχολή και να φωνάξω πχ Τίτο και να γυρίσει κάποιος
Ε.Κ.Α.Μ 1
Επιλοχίας
Επιλοχίας

TITO έγραψε:
Sakisemk έγραψε:Του ειπε Β γιατι ο βαθμος πτυχιου του ηταν πιο μεγάλος απο το απολυτήριο του. Οποτε ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ τον συνέφερε να παει Β. Αλλά πρακτικά ισως να τον ψιλοχαντάκωσε μιας που οι Β βασεις ειναι πιο ψηλες. Θα φανει στα αποτελέσματα.
κ πόσες χιλιάδες ακόμα κόσμος θα είναι έτσι. αστα...

Ισχύει αυτο

Sakisemk
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Ε. Κ. Α. Μ 1 έγραψε:Ναι ίσως. Θα δείξει. Μακάρι να μπούμε όλοι εδώ μέσα ρε φίλε. Επειδή βλέπω σε μένα που το θέλω τόσο πολύ και μπαίνω εδώ μέσα και καταλαβαίνω απολύτως ότι κι εσείς το θέλετε όσο κι εγώ μακάρι να μπούμε όλοι εδώ που μιλάμε και ασχολούμαστε και συζητάμε και μοιραζόμαστε το ίδιο άγχος. Θέλω να μπούμε στη σχολή και να φωνάξω πχ Τίτο και να γυρίσει κάποιος

Μακαρι, γιατι και μενα ειναι λιγο το σκατο στην κάλτσα και περιμενω.

CASTILLO
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από CASTILLO »

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ ΜΑΓΚΕΣ.. ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ;

ΑΚΟΥ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ.. ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ?

giannisiker
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από giannisiker »

Παίδες καλησπέρα.Είχα στείλει την πρώτη ημέρα τησ προκήρυξης,email στον ΑΣΕΠ για να ρωτήσω τι ακριβώς ισχύει με την 3τεκνία.

Η απάντηση μου ήρθε σήμερα (μιλάμε για ταχύτητα, οχι αστεία) και γράφει:

'' Σας ενημερώνουμε ότι η εν λόγω προκήρυξη δεν εμπίπτει στην αρμοδιότητα του ΑΣΕΠ. ''

Ε.Κ.Α.Μ 1
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Κοίτα εγώ να σου πω την αλήθεια είμαι καλά σε θέμα μορίων είμαι πολύ καλά . Το άγχος μου είναι μήπως γίνει κάτι πχ με την βεβαίωση διπλώματος μηχανής που έκανα και την υπεύθυνη δήλωση που χρειαζόταν αν θα την δεχτούν και τέτοια. Αλλά συμμερίζομαι το άγχος σας και θέλω αλήθεια να μπούμε εδώ μέσα όλοι , βασικά οι πιο λογικοί γτ θέλω συναδέλφους με λογική και όχι τρολλερς και φλώρους , θέλω συναδέλφους με *****. Πολλοί από εδώ μέσα που συζητάνε και έχουν το μυαλό ναι τους θέλω πλάι μου έξω
Sakisemk
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Ε. Κ. Α. Μ 1 έγραψε:Κοίτα εγώ να σου πω την αλήθεια είμαι καλά σε θέμα μορίων είμαι πολύ καλά. Το άγχος μου είναι μήπως γίνει κάτι πχ με την βεβαίωση διπλώματος μηχανής που έκανα και την υπεύθυνη δήλωση που χρειαζόταν αν θα την δεχτούν και τέτοια. Αλλά συμμερίζομαι το άγχος σας και θέλω αλήθεια να μπούμε εδώ μέσα όλοι, βασικά οι πιο λογικοί γτ θέλω συναδέλφους με λογική και όχι τρολλερς και φλώρους, θέλω συναδέλφους με *****. Πολλοί από εδώ μέσα που συζητάνε και έχουν το μυαλό ναι τους θέλω πλάι μου έξω

Μακαρι, τι να πω. Παντως σε ολους οσους θα ειναι μεσα στους επιτυχόντες, Προσωπικα πιστευω πως καποιοι, λιγοι μεν, αλλα δεν θα πατησουν καν Κομοτηνή-Διδυμότειχο λόγω απόστασης.

CASTILLO
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από CASTILLO »

Την παρασκευη στην σχολη θα μας αφηνουν μεσημει και θα μπαινουμε δευτερα πρωι; Τι συμφερει να πας σε καποιο ξενοδοχειο της περιοχης ή να πας σπιτι σου; Νομιζω οικονομικα ειναι η μια ή η αλλη
TITO
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από TITO »

CASTILLO έγραψε:ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ ΜΑΓΚΕΣ.. ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ;

ΑΚΟΥ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ.. ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ?

1000 άτομα Κομοτηνή κ 500 Διδυμότειχο. Δεν ξέρω πως θα γίνει η επιλογή. Με βάση κατάταξης μορίων! Δεν ξέρω.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες