Asdorf έγραψε:Καλησπέρα και για σήμερα.2340 και παμε δυνατά όλοι ψηλά το κεφάλι και προπονησουλες λίγο έμεινε μακάρι να πάνε όλα καλα. Πιστη στην Παναγία με πολύ θέληση μάγκες!
Αδερφέ έχουμε τα ίδια μόρια! Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί ! Μακάρι να πάνε όλα κατευχην!
TITO έγραψε: Όλοι όσοι έλεγαν για βάση 2600-2700-2800 που είναι; Θα κάνουν καινούργια προφίλ κ θα λένε μόρια 2200-2300-2400;
αυτοι που τα λεγανε αυτα ειναι συγκεκριμενοι μεριδα ατομων που εφιαξαν καποια προφηλ οταν διερευσαν τα πρωτα διμοσιευματα οτι η προκ δν εχει το αναμενομενο αριθμο αιτισεων και οτι εχουν κανει αιτησης με πολλα χαμηλα. Μορια απο τοτε και μετα εμφανιστικαν αυτα τα γνωστα προφηλ που μεχρη τοτε δν ειχαν ξαναγραψει τπτ για να σπιρουν τον πανικο και να στεναχορισουν το κοσμο που αγωνιει καλυνηχτα μαγκες λιγο εμεινε μακαρι να μπουνε οσα παιδια το θελουν πραγματικα και οχι τα θεατρα
Ειλικρινά δεν ξέρω. Στην πόλη μου είχα τα περισσότερα μορια 2.410, όλες οι υπόλοιπες αιτήσεις (49) ήταν μέχρι 2.160 μορια η δεύτερη μεγαλύτερη. Η άκρη μου και δεν λέω τρολλιες είναι σύμβουλος του Χρυσοχοΐδη και μου είπε για 2.500 βάση. Εδώ μέσα υπάρχουν άτομα όπως και εσυ που λένε ότι η βάση είναι χαμηλή (το εύχομαι) και γενικά το θέμα είναι σκέτη παράνοια!
Giannikos έγραψε:Ειλικρινά δεν ξέρω. Στην πόλη μου είχα τα περισσότερα μορια 2.410, όλες οι υπόλοιπες αιτήσεις (49) ήταν μέχρι 2.160 μορια η δεύτερη μεγαλύτερη. Η άκρη μου και δεν λέω τρολλιες είναι σύμβουλος του Χρυσοχοΐδη και μου είπε για 2.500 βάση. Εδώ μέσα υπάρχουν άτομα όπως και εσυ που λένε ότι η βάση είναι χαμηλή (το εύχομαι) και γενικά το θέμα είναι σκέτη παράνοια!
οταν αρχισαμε να δινουμε τις πληροφοριες απο τα ατ το οτι παιδια χαλαροστε δν ειναι τα μορια και οι αιτησις οπος τα λενε μερικοι δν αρεσε η αληθεια σε καποιους γιατι λεγανε 40000 αιτισης και 2800 η βαση