Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

Το κακό σε όλη την ιστορία των προβλέψεων ξέρετε ποιο είναι; Ο, τι οι περισσότεροι υπολογίζετε την βάση με τα μόρια που έχετε, είτε να βγαίνετε επιτυχόντες ή να είστε επιλαχόντες αλλά με την προοπτική να κοπεί κόσμος για να περάσετε εσείς, έχετε πάρει σκοινί κορδόνι την προκήρυξη του 2011 που έγιναν καραμπόλες και μπήκανε/μπήκαμε τόσοι επιλαχόντες και στηρίζεστε πως θα πάρει 200-300 επιλαχόντες ξέρω γω. Που σε προκήρυξη Ε. Φ δεν έχει γίνει ποτέ.

Τέλος πάντων αυτή την βδομάδα θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα και θα δούμε τι και πως.

Καλό μήνα σε όλους με υγεία!

Δεν ξανά λέω για βάσεις στο τέλος θα βγω κακός ή άσχετος και θα έρθω σε αντιπαράθεση και και και.Εικόνα

iceman2
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από iceman2 »

marko91 δεν ξανασχολουμε με τετοιους, ουτε τσακωθηκα ουτε πληροφοριες εχω απο καπου ειναι καθαρα δικες μου εικασιες και το εχω πει ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ. Ειναι το τι πιστευω εγω και με βολευει κιολας καθως 2200 εχω ημουν ειμαι και θα ειμαι παντα ξεκαθαρος. Τουλαχιστον με τα λεγομενα μου δινω ελπιδα ρε παιδια σε ολους μας απο το να ακουμε μονο τους χαζους με τα 2650+ ας ακουσουμε και ενα χαζο με 2200... ΦΙΛΙΚΑ παντα.

lamdar92
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από lamdar92 »

ΙΜΑΚ σύμφωνο οποίος είναι εριστικός θα πρέπει απλά να μην τον απαντάμε και αν γίνεται ο διαχειριστής να τον κόβει
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από Player7 »

Εγω λεω για 3-4 μερες μεχρι τα αποτελεσματα να μην ξαναπουμε για μορια. Ας μιλησουμε για τις Πκε μονο ή κατι αλλο για τις υπηρεσιες για να ξεχαστουμε!

Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Ναι παιδιά απαντήστε μου σε κατι που το εχω απορία καπιος εχει ταττου πανω απο τον αγκώνα και τον κόβουνε αυτος δεν μπορεί να πει ότι θα φοράω χχλ μλπουζα ; Δεν θα γίνει χαμός με τα ταττου;
Ε.Κ.Α.Μ 1
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Ε.Κ.Α.Μ 1 »

Το καλύτερο ειναι να παλεύεται το άγχος μέσα σας. Μην πολύ μιλάτε , κι αν πολύ μιλάτε μην πολλά λέτε. Το λακωνιζειν εστί φιλοσοφείν. Αργά η γρήγορα θα έρθουν τα αποτελέσματα. Βγείτε έξω να ξεσκασετε πιείτε καμία μπυριτσα κι όλα καλά .
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Player7 »

Θα κοβουν οποιον εχει σε εμφανες σημειο, απο κει και περα οποιος θελει ακολουθει τη νομικη οδο με το ΣτΕ. Θελει υπομονη και χρημα το ΣτΕ!
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Ναι γτ σ λει επιτρέπετε με την καλοκαιρινή στολή αλλα πιος θα κρίνει το μέγεθος της είναι λίγο κάπως θα γίνει χαμος
Dias

Δημοσίευση από Dias »

Η ανάλυση σου lseman πάντως ήταν πολύ καλή θ έλεγα κ επαγγελματική... ανέφερες τον anastasio. καθ αυτός τα ίδια Μ εσένα έλεγε... δεν ξέρω αν πέσεις μέσα... αλλά ήσουν καλός...
lamdar92
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από lamdar92 »

Θάνο ανάλογα με το ύψος και το βάρος λογικά θα του δίνουν τα κατάλληλα νούμερα... Τωρα εγώ με M δεν μπορώ να βάλω ΧL γιατί η εμφάνιση μας μετράει δεν ήμαστε ραπαδες.. το μισό μπράτσο πιάνει συνήθως η στολή
Dias

Δημοσίευση από Dias »

Πληροφορία... η αίσθηση. Λέω ΑΙΣΘΗΣΗ... τον αστυν που βλέπουν τις αιτήσεις στο αρχηγείο.. λένε 2250
Άβαταρ μέλους
Spyros D.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Spyros D. »

Θανος2468 έγραψε:Ναι γτ σ λει επιτρέπετε με την καλοκαιρινή στολή αλλα πιος θα κρίνει το μέγεθος της είναι λίγο κάπως θα γίνει χαμος

Η επιτροπή θα το κρίνει και νομίζω ξέρει αρκετά καλά μέχρι που θα έρχεται η καλοκαιρινή στολή στον καθένα. Και τώρα σοβαρά, έχετε δει t-shirt να καλύπτει τον αγκώνα; Μην τρελαθούμε...
Τώρα ανάλογα και τι οδηγίες υπάρχουν από πάνω θα δείξουν και την ανάλογη αυστηρότητα.

Μια υπόθεση θα μπορούσε να ήταν πως θα δείξουν αρκετή αυστηρότητα σε κοπέλες που λογικά είναι πάρα πολλές και λιγότερη σε άντρες γιατί οκ για να λέμε και του στραβού το δίκιο αν κάποιος έχεις τα τυπικά αλλά και ουσιαστικά προσόντα γι'αυτή τη θέση θα είναι λίγο κρίμα να την χάσει αν μισοφαίνεται καμιά τυρόπιτα ξέρω γω που έχει κάνει τατού λίγο πάνω από τον αγκώνα...
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Ναι απλά πιστεύω θα γίνει θέμα λιγο για να δούμε!
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Player7 »

Εννοειται οτι παιζει ρολο το υψος και το βαρος... εγω ειμαι 1.73, αμα φορεσω XL θα μου ειναι φουστανι. Το θεμα ειναι αν θα ειναι αυστηροι!

Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Παντος εχω δει ειδικό φρουρο με μλπουζα τερμα πανψ και επίσης εχω δει μέχρι τον. αγκωνα κολιτη τι να πω είναι δυσκολο
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες