Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 7
Πότε πιστεύετε θα κάνουμε τα αθλήματα ;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 80
Iceman 2 εκεί κόλλησες δεν σε φτάνουν ότι είπα 5 χιλιάδες.. έλεος ρε παιδιά αν δεις δεν λέω τρολιες.. εσύ τι πιστεύεις δηλαδή πες μ
KostasDea342 έγραψε:Πότε πιστεύετε θα κάνουμε τα αθλήματα ;
Το 2011 οι πρώτοι πίνακες βγήκαν στις 5/10. Μέχρι τις 17/10 ήταν η περίοδος των ενστάσεων και στις 5/11 βγήκαν οι οριστικοι πίνακες, μαζί με τους οποίους βγήκε και το πρόγραμμα των ΠΚΕ που ξεκινούσε 4 ημέρες μετά. Θεωρώ πως η ημερομηνία αυτών θα καθοριστεί με βάση το πόσο γρήγορα θα βγάλει τα οριστικά αποτελέσματα ο ΑΣΕΠ.
-
- Επιλοχίας
Άρα πιθανόν γύρω στις 20 του μήνα αθλήματα ;
νομίζω πως δεν διακρίνω τουπε... διακρίνω μια μικρή ναι μεν αλλά υπαρκτή ευχαρίστηση προς αυτά που έγραφε σε παλαιότερα μυνήματα. Δεν καταλαβαίνω που διακρίνεις τουπε σε όλο το κατεβατο. Τουπε θα ήταν μόνο αν πετάγονταν ξαφνικά χωρίς να έχει πει τίποτα άλλο για αυτό το θέμα πιο πριν και έλεγε ένα κατεβατο.Police7 έγραψε:Ο iceman το έδεσε τώρα σχοινί κορδόνι επειδή είπαν.2 φίλοι ότι έχουν πληροφορία ότι η βάση στην β ειναι 2500-2550 ότι και αυτή θα είναι η τελική βάση ! Πήρε τώρα την επιβεβαίωση από 2 άγνωστους μέσα στο φόρουμ ότι τόσο είναι η βάση και. Εγραψε ολόκληρο κατεβατο με τουπε ! Χαλαρώστε εσείς η ξερολες, μην κρύβεστε μετά όταν βγουν τα αποτελέσματα και έχετε πέσει έξω!
KostasDea342 έγραψε:Άρα πιθανόν γύρω στις 20 του μήνα αθλήματα ;
Τέλος Σεπτέμβρη πιστεύω εγώ !
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 25
Χαχαχαχα παιδια χαλαρωστε πλακα εκανα τοοοοσο καιρο τρολαρα σιγα μη παει 2200 η βαση πολυ πιο ψηλα θα ειναι και αμα η πληροφορια για Β λεει 2500+ εγω λεω η Α θα ειναι τουλαχιστον 200 μορια πανω (ειναι οι τριτεκνιες βλεπετε). Απλα σας τσεκαρα τοσο καιρο και στις διακοπες βαριομουν και ειπα να σας τρολαρω (το εκανα και επισημως ρημα) με police7 και κατι τετοιους γελασα πολυ στο ταβερνακι στο ναυπλιο που ημουν με κοιτουσαν συνεχεια γιατι γελαγα με αυτους. Παντως βλεπετε ο police7 Ειναι ο πρωτος καλοθελητης. Καλη δυναμη σε οποιον τον εχει συναδερφο αμα περασει απο ψυχομετρικα βεβαια.lamdar92 πιστευω οτι δεν εισαι τρολ. Αλλα αλλο 10000 και αλλο 14000 και αλλο 19000 (workenter).
Οτι και να γινει δεν πηραζει και εξω να πεσω τι εγινε; Θα αρχισω να κλαιω; Οπως ζουσα θα συνεχισω να ζω. Τουλ εγω εβαλα το μυαλο μου να σκεφτει 3 4 φορες πριν πατησω κουμπακια στο πληκτρολογιο
Οτι και να γινει δεν πηραζει και εξω να πεσω τι εγινε; Θα αρχισω να κλαιω; Οπως ζουσα θα συνεχισω να ζω. Τουλ εγω εβαλα το μυαλο μου να σκεφτει 3 4 φορες πριν πατησω κουμπακια στο πληκτρολογιο
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 42
Police7 Δεν θα ασχοληθώ μαζί σου είσαι μπετοβλακας. Κάνεις άλλος δεν δημιουργεί πρόβλημα μόνο εσύ. Παιδιά μην του μιλάτε γιατί δεν έχει άλλη δουλειά να κάνει. Αυτο λέω και Κλέινω το θέμα εδώ.
-
- Επιλοχίας
Όσο πιο μακρυά τόσο το καλύτερο. Έχω να ρίξω 20 δευτερόλεπτα το 1000αρι. Γιατί λόγο δουλειάς δεν είχα χρόνο για προπονήσεις. Τώρα έφυγα όμως και τρέχω κάθε μέρα. Λέτε να το ρίξω στα 4 και 15;
Ότι να ναι αδερφέ !! 🙌😂iceman2 έγραψε:Χαχαχαχα παιδια χαλαρωστε πλακα εκανα τοοοοσο καιρο τρολαρα σιγα μη παει 2200 η βαση πολυ πιο ψηλα θα ειναι και αμα η πληροφορια για Β λεει 2500+ εγω λεω η Α θα ειναι τουλαχιστον 200 μορια πανω (ειναι οι τριτεκνιες βλεπετε). Απλα σας τσεκαρα τοσο καιρο και στις διακοπες βαριομουν και ειπα να σας τρολαρω (το εκανα και επισημως ρημα) με police7 και κατι τετοιους γελασα πολυ στο ταβερνακι στο ναυπλιο που ημουν με κοιτουσαν συνεχεια γιατι γελαγα με αυτους. Παντως βλεπετε ο police7 Ειναι ο πρωτος καλοθελητης. Καλη δυναμη σε οποιον τον εχει συναδερφο αμα περασει απο ψυχομετρικα βεβαια.lamdar92 πιστευω οτι δεν εισαι τρολ. Αλλα αλλο 10000 και αλλο 14000 και αλλο 19000 (workenter).
Τι μαλωνετε ρε παιδια ελεος. Ετσι θα γινεται αυριο συναδελφοι;
Κανεις δεν ξερει ποσο θα ειναι η βαση. Τελος.
Μπορει να ειναι και 2500 μπορει να ειναι 2300 και μπορει να ειναι 2100. Λιγες μερες υπομονη
Κανεις δεν ξερει ποσο θα ειναι η βαση. Τελος.
Μπορει να ειναι και 2500 μπορει να ειναι 2300 και μπορει να ειναι 2100. Λιγες μερες υπομονη
Δημιουργώ πρόβλημα επειδή δεν συμφωνώ με αυτά που λες ; Μάλιστα!! Οι υπόλοιποι που είναι λογικοί θα καταλάβουν... Εσύ ας με. θεωρεις μπετοβλακα !! Στα αποτελέσματα θα τα πούμε !!! Με εκτίμηση !!!ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ έγραψε:Police7 Δεν θα ασχοληθώ μαζί σου είσαι μπετοβλακας. Κάνεις άλλος δεν δημιουργεί πρόβλημα μόνο εσύ. Παιδιά μην του μιλάτε γιατί δεν έχει άλλη δουλειά να κάνει. Αυτο λέω και Κλέινω το θέμα εδώ.
Παιδιά τι ισχύει με τον μισθό;
Στα 8 χρόνια είναι 1000 + ευρώ και μετά όταν γίνεις αστυφυλακας λαμβάνεις αποδοχές νεοδιοριζόμενου αστυφυλακα;
Στα 8 χρόνια είναι 1000 + ευρώ και μετά όταν γίνεις αστυφυλακας λαμβάνεις αποδοχές νεοδιοριζόμενου αστυφυλακα;
- Lion$
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 18
Η βλακεία είναι ότι μπορεί κάποιοι από τα τρολ να τα λένε στην τύχη και να πέσουν μέσα και μετά να τους έχεις να λένε στα λέγαμε εμείς! Μπουχαχαχα! Περιμένουμε επίσημα αποτελέσματα και όχι την επίσημη βλακεία του καθένα! Λίγο έμεινε υπομονή!
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 38
Ρε ***** κάθε φορά που μπαίνω τσακωνεστε. Ανά δύο τρεις μέρες μπαίνω και βλέπω κάθε φορά τα ίδια. Τρωγεστε μεταξύ σας. Ξεκολλατε λίγο. Αύριο μεθαύριο μπορεί να είστε σε μια ομάδα μαζί , ο ένας πρέπει να καλύπτει τον άλλο. Με αυτά τα μυαλά θα βγείτε έξω; Ο ένας την λέει στον άλλο και όλοι μαζί να αποδείξετε ότι έχετε την καλύτερη πληροφόρηση και την πιο έγκυρη , και κάνετε εικασίες για να παλέψετε το άγχος σας.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες