Και πριν που το είπε ο Δεα ειδικών δυνάμεων γιατί δεν το επιβεβαιωσες και έκανες ερώτηση αν θα είναι πιο χαμηλή στην Α; Και τώρα ξαφνικά θυμήθηκες ότι μίλησες το πρωί και το επιβεβαιώνεις;Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Ερχομαι να επιβεβαιωσω τον Dea Eidikwn Dynamewn, για την Α κατηγορια δεν εχουν ακομα σαφη εικονα, μιλησα και γω το πρωι με το υπουργειο!
Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)
- Tilemos
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 10
Μακάρι να είναι έγκυρα αυτά που λένε τα παιδιά και αυτά που έγραψα τις προάλλες από την πηγή μου να είναι ψέμματα.2.410 στην Α εύχομαι εγώ και όλα τα παιδιά να είμαστε επιτυχών!
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 28
- Επάγγελμα: Λοχιας
Tilemos ηθελα να δω τι θα πει για να καταλαβω αν λεει παπαριες! Οντως δεν εχουν εικονα για την Α. Εμενα παντως ετσι μου ειπαν!
πέσε Γιαννίκο και θα είσαι μέσα.Giannikos έγραψε:Μακάρι να είναι έγκυρα αυτά που λένε τα παιδιά και αυτά που έγραψα τις προάλλες από την πηγή μου να είναι ψέμματα.2.410 στην Α εύχομαι εγώ και όλα τα παιδιά να είμαστε επιτυχών!
TITO έγραψε:πέσε Γιαννίκο και θα είσαι μέσα.Giannikos έγραψε:Μακάρι να είναι έγκυρα αυτά που λένε τα παιδιά και αυτά που έγραψα τις προάλλες από την πηγή μου να είναι ψέμματα.2.410 στην Α εύχομαι εγώ και όλα τα παιδιά να είμαστε επιτυχών!
TITO είχα γράψει για βάση 2.500 όπως μου είπαν και 18.700 αιτήσεις.2.410 έχω εγώ και έχασα κάθε ελπίδα. Μεγάλο μπέρδεμα τελικά. Ψυχολογικός πόλεμος!
να έχεις ελπίδες και πίστη και όλα καλά θα πάνε. Μην στεναχωριέσαι για τίποτα.Giannikos έγραψε:TITO είχα γράψει για βάση 2.500 όπως μου είπαν και 18.700 αιτήσεις.2.410 έχω εγώ και έχασα κάθε ελπίδα. Μεγάλο μπέρδεμα τελικά. Ψυχολογικός πόλεμος!
πάντως δεν είναι τόσο η βάση όσο σου είχαν πει. Όλα καλά.Giannikos έγραψε:TITO είχα γράψει για βάση 2.500 όπως μου είπαν και 18.700 αιτήσεις.2.410 έχω εγώ και έχασα κάθε ελπίδα. Μεγάλο μπέρδεμα τελικά. Ψυχολογικός πόλεμος!
Δηλαδη ποσο πιστευετε να φτασει η βαση στην Α;
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 28
- Επάγγελμα: Λοχιας
Αν ισχυει οτι στη Β θα ειναι περιπου 2600.. τοτε στην Α παμε για λιγοτερο. Κατω απο 2500 λογικα!
- KatadromeasAR!
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 33
Ευχαριστούμε τα παιδιά για τις πληροφορίες μακάρι να μάθουμε και αύριο για την Α γτ έχουμε μεγάλη αγωνία κι εμείς 2310 με το άγχος κάθε μέρα για το που θα πάει η βάση!
Μακάρι αδερφέ να μπούμε όλοι. Όλοι με το ίδιο άγχος ξυπνάμε και κοιμόμαστε!KatadromeasAR! έγραψε:Ευχαριστούμε τα παιδιά για τις πληροφορίες μακάρι να μάθουμε και αύριο για την Α γτ έχουμε μεγάλη αγωνία κι εμείς 2310 με το άγχος κάθε μέρα για το που θα πάει η βάση!
Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Αν ισχυει οτι στη Β θα ειναι περιπου 2600. Τοτε στην Α παμε για λιγοτερο. Κατω απο 2500 λογικα!
Φαντάζομαι αναφέρεσαι σε επιτυχόντες ή και με τους επιλαχόντες μαζί?
Αλιμονο σε εμας που εχουμε λιγα μορια παρακατω...
κατέβα. ειπες πολλά.Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Αν ισχυει οτι στη Β θα ειναι περιπου 2600.. τοτε στην Α παμε για λιγοτερο. Κατω απο 2500 λογικα!
μην αγχώνεσαι και από επιλαχών θα γίνει η δουλειά σου. Όπως και να έχει όμως κατανοώ απόλυτα το άγχος κάθε υποψηφίου.KatadromeasAR! έγραψε:Ευχαριστούμε τα παιδιά για τις πληροφορίες μακάρι να μάθουμε και αύριο για την Α γτ έχουμε μεγάλη αγωνία κι εμείς 2310 με το άγχος κάθε μέρα για το που θα πάει η βάση!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 9 επισκέπτες