Δ. ΕΔ έγραψε:Παιδιά με ενημέρωσε ένας φίλος μ που έχει γνωστό στο αρχηγείο... Είδε το επίθετο μ στην λίστα της Β και του έστειλε, δεν είναι τρολλ άμα θέλετε μ στέλνετε κ πμ και σας λέω κ ποιος είμαι δεν έχω θέμα! Είπε ότι είμαι επιλαχων στην Β κ εγώ έχω 2500, ακόμα δεν έχει ξεκάθαρη εικόνα μέχρι μεσημέρι απόγευμα θα ξέρει! Δεν ξέρω αν εννοεί πως μπορεί να είμαι εκτός από επιλαχων πιο μετά με άλλες αιτήσεις! Πάντως στο περίπου μπορούμε να καταλάβουμε ότι η βάση της Β κατηγορίας θα είναι σε αυτά τα μόρια! Δεν είναι τρολλ ίσα ίσα εμένα με αγχωσε πιο πολύ ο φίλος μ! Οπότε πολύ πιθανόν να έχουμε αποτελέσματα ακόμα πιο νωρίς από Τετάρτη ίσως Τριτη! Αυτά! Μλκιες δεν λέω ούτε έχω πει ποτέ εδώ μέσα. Και ούτε είναι κάτι παράλογο αυτό π λέω κ πόσο μάλλον στην Β! Το 11 ο 300ος ητν με 2608 τωρα ίσως πέσει η βάση σε 2550 από τι φαίνεται. Οκ
ευχομαι οι πληροφορία σου να ειναι παντελονατη! Σε ευχαριστω εγω προσωπικά και θελω να πιστεύω στον ανδρικο σου λογο! Καλη επιτυχια να χεις!
Δ. ΕΔ έγραψε:Παιδιά με ενημέρωσε ένας φίλος μ που έχει γνωστό στο αρχηγείο... Είδε το επίθετο μ στην λίστα της Β και του έστειλε, δεν είναι τρολλ άμα θέλετε μ στέλνετε κ πμ και σας λέω κ ποιος είμαι δεν έχω θέμα!! Είπε ότι είμαι επιλαχων στην Β κ εγώ έχω 2500, ακόμα δεν έχει ξεκάθαρη εικόνα μέχρι μεσημέρι απόγευμα θα ξέρει!! Δεν ξέρω αν εννοεί πως μπορεί να είμαι εκτός από επιλαχων πιο μετά με άλλες αιτήσεις! Πάντως στο περίπου μπορούμε να καταλάβουμε ότι η βάση της Β κατηγορίας θα είναι σε αυτά τα μόρια!! Δεν είναι τρολλ ίσα ίσα εμένα με αγχωσε πιο πολύ ο φίλος μ!! Οπότε πολύ πιθανόν να έχουμε αποτελέσματα ακόμα πιο νωρίς από Τετάρτη ίσως Τριτη!! Αυτά!! Μλκιες δεν λέω ούτε έχω πει ποτέ εδώ μέσα.. Και ούτε είναι κάτι παράλογο αυτό π λέω κ πόσο μάλλον στην Β! Το 11 ο 300ος ητν με 2608 τωρα ίσως πέσει η βάση σε 2550 από τι φαίνεται.. Οκ
Για Α μπορούμε να μάθουμε για να συγκρίνουμε με αυτά που ξέρουμε;
Δεν είναι ράδιο αρβύλα. Σας είπα και πριν ότι έχω γράψει εγώ και ό φίλος μόυ Δ. ΕΔ δεν είναι *****. Για την Α θα ρωτήσουμε αύριο αφού ακόμα δεν έχουν ξεκάθαρη εικόνα
Ε πως να του πουν αν δεν έχουν τελειώσει τις αιτήσεις ακόμα, ε πάντως μια γενική ιδέα μπορείς να την έχεις με βάση τη Β (Κοινώς πως, αν δεν είναι αρβύλα ξαναλέμε, δε θα πάει σε τίποτα εξτριμ νούμερα που λέγανε ορισμένοι... )