Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)
http://policenet.gr/article/%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%87%CF%8D%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CF%84-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%C2%AB%CF%80%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%BF-%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CF%89%CE%BD%C2%BB
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 42
Παιδιά μόλις μάθαμε από έγκυρες πληροφορίες (μέσα από αρχηγείο) για βάση της Β' κατηγορίας θα σας ενημερώση ο φίλος μου σε λίγο που μιλήσε αυτός και ξέρει καλύτερα. μέχρι αύριο θα έχουνε τελειώσει όλες τις αιτήσεις οπότε θα ξέρουμε και βάση για Α.
- Mathiou1995
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 41
Η ερώτηση είναι η εξής... Μας δουλεύεις μαζί ή όχι; Με το χέρι στην καρδιά...
-
- Υπολοχαγός
Όχι φίλε μόυ. Άμα δεις τα μνμ πού έχω στείλει πότε δεν είναι τρολ η έχω πει ποτέ κάτι τέτοιο. Και εγώ έχω αγωνία όπως όλοι σας γιατί δεν έχω τα τρελά μόρια.
- Mathiou1995
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 41
Τα μόρια της Β κατηγορίας ποια είναι δηλαδή αδελφέ μου ;
πρέπει να μας το πει ο φίλος. σου δλδ ; πες το μας εσύ !!! Έχετε πλάκαΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ έγραψε:Όχι φίλε μόυ. Άμα δεις τα μνμ πού έχω στείλει πότε δεν είναι τρολ η έχω πει ποτέ κάτι τέτοιο. Και εγώ έχω αγωνία όπως όλοι σας γιατί δεν έχω τα τρελά μόρια.
Αντε ρε παιδια. Μη παίζετε αλλο με την αγωνια μας. Αν εχεται κατι αληθινό πεστετο. Εμεις της β κατηγορίας δεν εχουμε καθολου ενημέρωση...
για να δούμε τι θα ακούσουμε. Η αληθεια είναι ότι δεν εχεις κάνει τρολ. παμε στο παρασύνθημα λοιπόν.ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ έγραψε:Παιδιά μόλις μάθαμε από έγκυρες πληροφορίες (μέσα από αρχηγείο) για βάση της Β' κατηγορίας θα σας ενημερώση ο φίλος μου σε λίγο που μιλήσε αυτός και ξέρει καλύτερα. μέχρι αύριο θα έχουνε τελειώσει όλες τις αιτήσεις οπότε θα ξέρουμε και βάση για Α.
Ομολογουμένως ότι έχει γράψει είναι όντως σοβαρό και μετρημένο. Δε νομίζω να λέει ψέμματα, τώρα το κατά πόσο αυτό που έμαθε ο φίλος του δεν θα είναι αρβύλα είναι άλλο θέμα...
-
- Υπολοχαγός
Ο φίλος έχει 2500 και τού είπανε ότι είναι επιλαχών δεν είπαν κάτι για βάση οπότε Λογικά άμα με 2500 είναι επιλαχών τότε η βάση πρέπει να είναι 2550βστην Β κατηγορία μιλάμε τώρα
Παιδιά με ενημέρωσε ένας φίλος μ που έχει γνωστό στο αρχηγείο... Είδε το επίθετο μ στην λίστα της Β και του έστειλε, δεν είναι τρολλ άμα θέλετε μ στέλνετε κ πμ και σας λέω κ ποιος είμαι δεν έχω θέμα!! Είπε ότι είμαι επιλαχων στην Β κ εγώ έχω 2500, ακόμα δεν έχει ξεκάθαρη εικόνα μέχρι μεσημέρι απόγευμα θα ξέρει!! Δεν ξέρω αν εννοεί πως μπορεί να είμαι εκτός από επιλαχων πιο μετά με άλλες αιτήσεις! Πάντως στο περίπου μπορούμε να καταλάβουμε ότι η βάση της Β κατηγορίας θα είναι σε αυτά τα μόρια!! Δεν είναι τρολλ ίσα ίσα εμένα με αγχωσε πιο πολύ ο φίλος μ!! Οπότε πολύ πιθανόν να έχουμε αποτελέσματα ακόμα πιο νωρίς από Τετάρτη ίσως Τριτη!! Αυτά!! Μλκιες δεν λέω ούτε έχω πει ποτέ εδώ μέσα.. Και ούτε είναι κάτι παράλογο αυτό π λέω κ πόσο μάλλον στην Β! Το 11 ο 300ος ητν με 2608 τωρα ίσως πέσει η βάση σε 2550 από τι φαίνεται.. Οκ
ναι η αλήθεια είναι αυτήν αλλά η αναμονή ίσως κάτι να σημαίνει.Spyros D. έγραψε:Ομολογουμένως ότι έχει γράψει είναι όντως σοβαρό και μετρημένο. Δε νομίζω να λέει ψέμματα, τώρα το κατά πόσο αυτό που έμαθε ο φίλος του δεν θα είναι αρβύλα είναι άλλο θέμα...
-
- Υπολοχαγός
Δ. ΕΔ μόλις σάς απάντησε αναλυτικά κιόλας...
Πιο χαμηλά από του 11 δλδ !!!
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 28
- Επάγγελμα: Λοχιας
Αμα η βαση στη Β ειναι στο επιπεδο των 2550-2600.. σημαινει οτι στην Α θα ειναι λιγοτερο σωστα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες