Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
giannisiker
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από giannisiker »

Naked Snake έγραψε:
Bill931 έγραψε:Ρε απίδια πως γίνεται να βγουν τώρα άμεσα τα αποτελέσματα ενώ δν μας έχουν πάρει τηλ για ισόβαθμιες; Εγώ ξέρω ένα άτομο που έχουμε ακριβώς τα ίδια μόρια ίδιο απολυτηριο ίδια ηλικία (είμαι 3 μήνες μεγαλύτερος!) λογικά εμάς θα μας καλέσουν για κλήρωση έτσι δν είναι;
Ρε αδερφε μ'αυτα που λες απορω πως πηρες και το απολυτηριο. Τι τηλεφωνο να σε παρουν αγορι μου; Πρωτα βγαινει ο πινακας με το ακριβως ποσα μορια συγκεντρωσε ο καθενας μας και μετα ενημερωσου για το ποιος εχει προτεραιοτητα βαση λεπτομερειων που κρινουν ηδη τα τελευταια χρονια οπως πχ αν εισαι εγγαμος. Πρωτη φορα κανεις αιτηση σε προκηρυξη δηλαδη;

Η συζήτηση γίνεται σε φιλικό τόνο, με κάποια παιδιά μπορεί να είσαι αύριο μεθαύριο στην ίδια υπηρεσίαυ. Δεν είναι όλοι υποχρεωμένοι να ξέρουν τα πάντα. Και ναι, μπορεί να υπάρχουν και παιδιά που κάνουν πώτοι φορά χαρτιά σε προκήρυξη. Που είναι το κακό;

lamdar92
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από lamdar92 »

Naked Snake έγραψε:Εγω παντως στην πολη που μενω ξερω 10 ατομα που κανανε τα χαρτια τους και μου εκανε εντυπωση που εχουν απατα μορια και οι 10 αλλα και που ολοι εδω λετε κατι για 2300 και τετοια χαμηλα. Μονο εναν ξερω που εχει 3310 αλλα αυτος φοβαται μην τον κοψουν λογω αναβολικων ουσιων γυμναστηριου στις υγειονομικες. Αν ειναι δυνατον.

10 εκεί.. εγώ ξέρω σε όλες τις Κυκλάδες από φίλο και σε όλο το βόρειο Αιγαίο από εμένα οτι πάνω από 2300 είναι 20-25 άτομα.. καμία 10 άρια είναι πάνω από 2700.. και μετά θα σου πω και εγώ ξέρω φίλους μου δόκιμους που έχουν υψηλά μόρια τουλάχιστον 2600-2800 αλλά από τους 7 τα έκαναν οι 2.. και αυτοί έχουν τατουάζ.. παιδιά άνθρωποι με μόρια είναι λόγικο να υπάρχουν όμως το θέμα είναι αν τα κάνουν και αν πληρούν τις προϋποθέσεις...1-10 έχουν τατουάζ σε εμφανές και βάζω τόσο μεγάλο ποσοστό γιατί όση πραγματικά περίμεναν κάτι να βγει δεν χτυπούσαν τατουαζ γι'αυτό το λόγο.. Ηρεμιστε η βάση δεν θα ανέβει πάνω από 100 μόρια.. και οι 360 επιλαχών σίγουρα θα χρησιμοποιηθούν..relax δεν ξύπνησαν όλη μια μέρα και είπαν πάω ε. φ. η βασικά ξύπνησαν και το είπαν αλλά δεν είχαν μόρια η αυτοί που είχαν καταλάθος όταν συνειδητοποιήσουν που πάνε Θα κολλήσουν... Οποίος το γουστάρει θα φανεί μάγκες μην αγχώνεστε.. πατε για καφέ και καλή Κυριακή

TITO
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 277

Δημοσίευση από TITO »

lamdar92 έγραψε:
Naked Snake έγραψε:Εγω παντως στην πολη που μενω ξερω 10 ατομα που κανανε τα χαρτια τους και μου εκανε εντυπωση που εχουν απατα μορια και οι 10 αλλα και που ολοι εδω λετε κατι για 2300 και τετοια χαμηλα. Μονο εναν ξερω που εχει 3310 αλλα αυτος φοβαται μην τον κοψουν λογω αναβολικων ουσιων γυμναστηριου στις υγειονομικες. Αν ειναι δυνατον.

10 εκεί.. εγώ ξέρω σε όλες τις Κυκλάδες από φίλο και σε όλο το βόρειο Αιγαίο από εμένα οτι πάνω από 2300 είναι 20-25 άτομα.. καμία 10 άρια είναι πάνω από 2700.. και μετά θα σου πω και εγώ ξέρω φίλους μου δόκιμους που έχουν υψηλά μόρια τουλάχιστον 2600-2800 αλλά από τους 7 τα έκαναν οι 2.. και αυτοί έχουν τατουάζ.. παιδιά άνθρωποι με μόρια είναι λόγικο να υπάρχουν όμως το θέμα είναι αν τα κάνουν και αν πληρούν τις προϋποθέσεις...1-10 έχουν τατουάζ σε εμφανές και βάζω τόσο μεγάλο ποσοστό γιατί όση πραγματικά περίμεναν κάτι να βγει δεν χτυπούσαν τατουαζ γι'αυτό το λόγο.. Ηρεμιστε η βάση δεν θα ανέβει πάνω από 100 μόρια.. και οι 360 επιλαχών σίγουρα θα χρησιμοποιηθούν..relax δεν ξύπνησαν όλη μια μέρα και είπαν πάω ε. φ. η βασικά ξύπνησαν και το είπαν αλλά δεν είχαν μόρια η αυτοί που είχαν καταλάθος όταν συνειδητοποιήσουν που πάνε Θα κολλήσουν... Οποίος το γουστάρει θα φανεί μάγκες μην αγχώνεστε.. πατε για καφέ και καλή Κυριακή

σε βρίσκω ωραίο τύπο φίλε.
Άβαταρ μέλους
Naked Snake
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από Naked Snake »

lamdar92 έγραψε:

10 εκεί. Εγώ ξέρω σε όλες τις Κυκλάδες από φίλο και σε όλο το βόρειο Αιγαίο από εμένα οτι πάνω από 2300 είναι 20-25 άτομα. Καμία 10 άρια είναι πάνω από 2700. Και μετά θα σου πω και εγώ ξέρω φίλους μου δόκιμους που έχουν υψηλά μόρια τουλάχιστον 2600-2800 αλλά από τους 7 τα έκαναν οι 2. Και αυτοί έχουν τατουάζ. Παιδιά άνθρωποι με μόρια είναι λόγικο να υπάρχουν όμως το θέμα είναι αν τα κάνουν και αν πληρούν τις προϋποθέσεις...1-10 έχουν τατουάζ σε εμφανές και βάζω τόσο μεγάλο ποσοστό γιατί όση πραγματικά περίμεναν κάτι να βγει δεν χτυπούσαν τατουαζ γι'αυτό το λόγο. Ηρεμιστε η βάση δεν θα ανέβει πάνω από 100 μόρια. Και οι 360 επιλαχών σίγουρα θα χρησιμοποιηθούν.relax δεν ξύπνησαν όλη μια μέρα και είπαν πάω ε. Φ. Η βασικά ξύπνησαν και το είπαν αλλά δεν είχαν μόρια η αυτοί που είχαν καταλάθος όταν συνειδητοποιήσουν που πάνε Θα κολλήσουν... Οποίος το γουστάρει θα φανεί μάγκες μην αγχώνεστε. Πατε για καφέ και καλή Κυριακή

Σωστός! Συμφωνω σε ολα οσα λες. Ετσι ειναι
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 174

Δημοσίευση από Xanthos »

Με τέτοιο εγωιστικό μυαλό κ μίσος που έχετε στην ψυχή σας μερικοί γιατί δεν είναι δύσκολο να το διακρίνεις να είστε σίγουρη πως θα γεμίσετε την καρτέλα σας με εδε κ παράπονα στον διοικητή σας.. οπότε προσέχετε για τι συμβασιούχοι είστε..5 Χρόνια θα κάτσετε κ μετά θα φάτε πόδι.. Δεν ΠΑ να έχεις και τον Χρυσοχοΐδη βύσμα μετά.. το κακό στην κοινωνία δεν το θέλει κάνεις..
Ο. Π. Κ. Ε
lamdar92
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από lamdar92 »

ΤΙΤΟ απλά κουραστικά να ακούω για βάσεις και να λένε 2650 και χαζομάρες ακόμα γίνεται καταμέτρηση και αυτοί βγάζουν βαση.. κανένας δεν λέει τίποτα και αν μαθευτεί από κάποιον αυτό θα είναι τελευταία στιγμή άντε μια ημέρα πριν τα αποτελέσματα.. Αυτός που χτυπιέται με 3 διαφορετικά προφίλ και λέει για την βάση στα 2650 όταν βγουν θα ήθελα να το δω από κοντά και να του τρίψω τα αποτελέσματα στη μούρη και ξέρεις γιατί.. γιατί ο συγκεκριμένος παίζει με την αγωνία όλων των παίδων και το ευχαριστιέται και λέω ίσως αυτός αύριο είναι συνάδελφος.. Όχι ρε αδερφέ δεν σε θέλω συνάδελφο και βασικά δεν θέλω να σε ξέρω... Αυτό πάει προς όλους τους Τρολλ μάγκες ξεκολλατε και ας γίνουμε μια ομάδα
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 94

Δημοσίευση από Dea pz »

Εδώ μέσα ήμαστε όλοι με εναν στόχο.. Μια όμορφα πρέπει ν ήμαστε να μοιραζόμαστε πιθανές πληροφορίες... κ ν δίνουμε κουράγιο... άλλοι θα έχουν λιγότερα κ άλλοι περισσότερα μόρια.. λογικό ... ας δεθούμε μεταξύ μας... γιατί πολλοί θα είναι συνάδελφοι... αυτά από μένα.. εύχομαι σε όλους και επιτυχία.. γιατί ο καθένας μόνος τ ξερό τ αγώνα έκανε κ κανεί
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 94

Δημοσίευση από Dea pz »

*ομαδα
TITO
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 277

Δημοσίευση από TITO »

lamdar92 έγραψε:ΤΙΤΟ απλά κουραστικά να ακούω για βάσεις και να λένε 2650 και χαζομάρες ακόμα γίνεται καταμέτρηση και αυτοί βγάζουν βαση.. κανένας δεν λέει τίποτα και αν μαθευτεί από κάποιον αυτό θα είναι τελευταία στιγμή άντε μια ημέρα πριν τα αποτελέσματα.. Αυτός που χτυπιέται με 3 διαφορετικά προφίλ και λέει για την βάση στα 2650 όταν βγουν θα ήθελα να το δω από κοντά και να του τρίψω τα αποτελέσματα στη μούρη και ξέρεις γιατί.. γιατί ο συγκεκριμένος παίζει με την αγωνία όλων των παίδων και το ευχαριστιέται και λέω ίσως αυτός αύριο είναι συνάδελφος.. Όχι ρε αδερφέ δεν σε θέλω συνάδελφο και βασικά δεν θέλω να σε ξέρω... Αυτό πάει προς όλους τους Τρολλ μάγκες ξεκολλατε και ας γίνουμε μια ομάδα
Δεν το έχω πει σε κανένα μύνημα μου και θα το πω πρώτη φορά. Είμαι 14 χρόνια σε υπηρεσία σωμάτων ασφαλείας. Για άλλους πολλά για άλλους λίγα. Μέσα σε αυτά τα 14 χρόνια μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω χωρίς υπερβολή εκατοντάδες κόσμο. με μικρούς αλλά κ με μεγάλους βαθμους κ Παντού κ πάντα υπάρχουν και οι καλοί και οι κακοί. Μόνο που οι κακοι η αλλιώς οι μάγκες τους πέφτει η μαγκιά κατακόρυφα τον πρώτο άντε μερικοί μεγάλοι μάγκες στα 2 χρόνια. Μετά γίνονται ποίο γατάκια και από τα γατάκια. Οι καλοί που στην ουσία αυτήν είναι κ η μαγκιά της ζωής πάντα κερδίζουν το κάτι παραπάνω. Η μαγκιά ειναι να μετριαζεις πάντα τα πράγματα που κανείς που λες και που σκέφτεσαι. Έτσι θα είσαι επιτυχών όχι μόνο στην προκήρυξη αλλά και στην ίδια την ζωή. Ξανθε αν κάτι δεν ισχύει βγες και πες ότι είμαι ψεύτης.
Dias

Δημοσίευση από Dias »

TITO έγραψε:
Dias έγραψε:Ποιότητα αιτήσεων πότε ειχε λέτε το 11 η τώρα... από όσα γνωρίζω δεν έχει ποιοτικές αιτήσεις τώρα... σας λέει κάτι. Ότι την δέκατη μέρα της προκηρηξης είχε 4000 αιτήσεις... την δέκατη έβδομη 7000... και την εικοστή 14000... βάλτε και ότι το 11 έπαιρνες πάνω από 1100 με νυχτε 1200... τώρα τον πρώτο χρόνο Μαξ τ 800... υπολογίστε και πολλές. Αιτήσεις από συγκεκριμένες δνσης άρα απλωμένα προσόντα... κατεβάστε τη βαση2250... με αναφορές για πολλά τατου σε εμφανή.. και δε νομίζω τ αργηγειο η πολιτική ηγεσία να θέλει πάνω από 39 γυναίκες οπότε αθλήματα αυστηρά..2200και κάτω ο τελευταίος ο 1560
Δεν τα λες και άσχημα τα λόγια σου γέροντα.
όντως γέροντας 53..
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 174

Δημοσίευση από Xanthos »

Είσαι ολοσωστος μπράβο σου κ ετσι ακριβός όπως τα λες είναι!!
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
Lion$
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Lion$ »

Μου έχει πει φίλος που είναι στο σώμα σε κάθε σήμα που λαμβάνουν οι καρδιά φτάνει τις 100+ σφιγμους από το άγχος για το τι θα αντιμετωπίσουν! Ανασφάλεια με το πιστόλι καλούνται να αντιμετωπίσουν καλάζνικοφ ουζι και οπλοπολυβόλα εκεί θα κοπεί η μαγκιά στους δήθεν μάγκες που θα μπουν! Και κάτι ακόμα στις ειδήσεις και στον ιστό δεν τα λένε όλα όσα γίνονται καθημερινά γιατί κάθε μέρα γίνονται, εκει θα φανεί ποιος αξίζει να είναι στο σώμα ! Δεν χωράνε οι εγωισμοι και οι βλάκιες γιατί τα λάθη πληρώνονται!
Dias

Δημοσίευση από Dias »

Κάτι άσχετο... όσοι μπείτε στο σώμα ως εφ. θα πρέπει να αναδείξετε τους εφ με την εργατικότητα. εντιμότητα. ακούστηκαν πολλά στο παρελθόν κακά.. Εσείς τώρα να τα πάτε καλύτερα... το χρωστάτε στους επόμενους υποψήφιους θα ξαναπάρουν μόνο αν εσείς πετύχετε στην αποστολή σας... κάτι παιδάκια του τύπου εγώ πΙζω τώρα πλάι στάδιον. ξερω γω το πουλί μου.. γιατί έχω τα μόρια... απομωνοστε τους.. αντισυναδελφοι θα είναι...

Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από Slade7 »

Dea pz έγραψε:Πιστεύω Πέμπτη τ αποτελέσματα καθαρά προαίσθημα..

Εγώ ποντάρω Παρασκευή

Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Kirios »

Naked snake ευχομε φιλε να σε κοψουνε με καποιο τροπο δν αξιζεις να μπεις σε παρακολουθω μερες δν εισαι ανθρωπος δυστιχως κριμα που ειπαρχουν τετια παλικαρια
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες