Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Naked Snake
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από Naked Snake »

Οτι και να λεμε ειναι σαν την εκθεση των πανελλαδικων Γ Λυκειου που ποτε δεν ξερεις. τα πηγα πολυ καλα γιατι εγραψα 3 σελιδες και ειχα πραγματα να πω και τελικα μενεις αναυδος με τον βαθμο. χαχα. Ετσι και με την βαση. Σε λιγες μερες θα την δουμε οτι κι αν του ειπε ο θειος του ο ταξιαρχος του καθενος.
Άβαταρ μέλους
Naked Snake
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Naked Snake »

Και αυτο παλι με την τριτεκνια ολοι οι εξυπνοι μην ξεχνατε οτι μπορει οι 1200 που θα περασουν να μην ειναι πανω απο 2 αδερφια επειδη οσο περνανε τα χρονια υπαρχει υπογεννητικοτητα που ειναι γνωστο αυτο το προβλημα μας σαν χωρα. Χαχα, Δεν το σκεφτηκατε; Οι υποψγφιοι ειμαστε ολοι γενημμενοι απο το 91 μεχρι το 00 και οχι απο το 81 μεχρι το 90.
Άβαταρ μέλους
Mathiou1995
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από Mathiou1995 »

Επίσης καλέ μου φίλε που έβγαλες το συμπέρασμα ότι διέρρευσε από την ΠΟΑΣΥ ; Ή ΠΟΑΣΥ δεν θέλει να ξέρει για την ύπαρξη της προκυρηξης διότι την θεωρεί βιαστική και χωρίς σκοπό... Πιστεύεις θα ασχοληθεί η ΠΟΑΣΥ μετά πώς θα διαμορφωθεί η βάση; Υπάρχει και σωματείο ειδικών φρουρών... Αλλά και πάλι μην βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα και γράφετε ότι να ναι...
TITO
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 277

Δημοσίευση από TITO »

Diasdea έγραψε:Καλημέρα και καλό μήνα. αυτοι που βγήκαν και λένε ότι είναι στο 2620 η βάση μ το είπαν και εμενα. Αν διέρρευσε κάτι θα έγινε απτην ποασυ λογικά. Επίσης δεν το θεωρώ απίθανο την βάση αυτή διότι όλοι δίκαιομαστε την τριτεκνια... Δλδ αν σκεφτείτε έναν π έχει 2.460 μόρια κ τλκ δικαιατε την τριτεκνια πάει. Αυτόματος 2660. σκεφτειτε πόσα άτομα έιχαν κοντά 2.400 και με βάση της τριτεκνιας βρέθηκαν πάνω από 2.500. μονο εκεί ότι στηρίζω... Και επίσης ότι όλοι έτρεξαν να βγάλουν διπλώματα.
μιλάς για την α κατηγορία ή την β κατηγορία?
Dias

Δημοσίευση από Dias »

500ατομα ως 2500.. και 1100 ως 2200... 35 άτομα ανά 0.10 μονάδες... από 2200ως 2500..350 άτομα ανά 100 μονάδες... εεε?;
Άβαταρ μέλους
Asdorf
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από Asdorf »

Καλημέρα σε όλους.. πότε λέμε για τα αποτελέσματα;
lamdar92
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από lamdar92 »

Diasdea έγραψε:Καλημέρα και καλό μήνα. αυτοι που βγήκαν και λένε ότι είναι στο 2620 η βάση μ το είπαν και εμενα. Αν διέρρευσε κάτι θα έγινε απτην ποασυ λογικά. Επίσης δεν το θεωρώ απίθανο την βάση αυτή διότι όλοι δίκαιομαστε την τριτεκνια... Δλδ αν σκεφτείτε έναν π έχει 2.460 μόρια κ τλκ δικαιατε την τριτεκνια πάει. Αυτόματος 2660. σκεφτειτε πόσα άτομα έιχαν κοντά 2.400 και με βάση της τριτεκνιας βρέθηκαν πάνω από 2.500. μονο εκεί ότι στηρίζω... Και επίσης ότι όλοι έτρεξαν να βγάλουν διπλώματα.

Όλη τριτεκνοι είναι ρε.. λοιπόν για να τελειώσει το θέμα και αυτό..1 στους στους 5 θα είναι τριτεκνοι οπότε πάμε 240 άτομα από τους 1200.. εγώ είμαι large βάζω 300 άτομα... Τα διπλώματα Επίσης πολύ δεν τα πρόλαβαν και αυτοί που τα πρόλαβαν είναι 1 στους 50 και αν οπότε πάμε +30 άτομα.. Πάμε τώρα και από την ότι άλλη πέρα από τους 91-92που είχαν ιδέα από προκήρυξη άντε βαριά και 93 όλη οι άλλοι δεν ήταν προετοιμασμένοι όπως το 11 που ακόμα και ο 23 είχε όλα τα διπλώματα και έτρεξε να βγάλει αγγλικά... Αν βάλειςς τώρα κάτω και σκεφτείς ότι 1-10 έχει άλλη δουλειά η έχει πάει στο εωτερικόςς πάει -120 άτομα.. Είχε βγάλει το 9 και μετά το 11.. το 11 ήταν κατάλληλα προετοιμασμένη τώρα όχι.. Τελος περί βάσεις του 2650 γιατί και αυτές οι γυναίκες που θα την ανεβάσουν +200 από την τελευταία φορά θα μείνει 1 στις 5.360ατομα επιλαχον σίγουρα θα χρειαστεί και άλλους όταν έχει μέσα 350 γυναίκες..

TITO
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από TITO »

lamdar92 έγραψε:

Όλη τριτεκνοι είναι ρε.. λοιπόν για να τελειώσει το θέμα και αυτό..1 στους στους 5 θα είναι τριτεκνοι οπότε πάμε 240 άτομα από τους 1200.. εγώ είμαι large βάζω 300 άτομα... Τα διπλώματα Επίσης πολύ δεν τα πρόλαβαν και αυτοί που τα πρόλαβαν είναι 1 στους 50 και αν οπότε πάμε +30 άτομα.. Πάμε τώρα και από την ότι άλλη πέρα από τους 91-92που είχαν ιδέα από προκήρυξη άντε βαριά και 93 όλη οι άλλοι δεν ήταν προετοιμασμένοι όπως το 11 που ακόμα και ο 23 είχε όλα τα διπλώματα και έτρεξε να βγάλει αγγλικά... Αν βάλειςς τώρα κάτω και σκεφτείς ότι 1-10 έχει άλλη δουλειά η έχει πάει στο εωτερικόςς πάει -120 άτομα.. Είχε βγάλει το 9 και μετά το 11.. το 11 ήταν κατάλληλα προετοιμασμένη τώρα όχι.. Τελος περί βάσεις του 2650 γιατί και αυτές οι γυναίκες που θα την ανεβάσουν +200 από την τελευταία φορά θα μείνει 1 στις 5.360ατομα επιλαχον σίγουρα θα χρειαστεί και άλλους όταν έχει μέσα 350 γυναίκες..

Έχει λογική η άποψη σου. Άρα μιλάμε για βάση 2380?
TITO
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από TITO »

Dias έγραψε:Ποιότητα αιτήσεων πότε ειχε λέτε το 11 η τώρα... από όσα γνωρίζω δεν έχει ποιοτικές αιτήσεις τώρα... σας λέει κάτι. Ότι την δέκατη μέρα της προκηρηξης είχε 4000 αιτήσεις... την δέκατη έβδομη 7000... και την εικοστή 14000... βάλτε και ότι το 11 έπαιρνες πάνω από 1100 με νυχτε 1200... τώρα τον πρώτο χρόνο Μαξ τ 800... υπολογίστε και πολλές. Αιτήσεις από συγκεκριμένες δνσης άρα απλωμένα προσόντα... κατεβάστε τη βαση2250... με αναφορές για πολλά τατου σε εμφανή.. και δε νομίζω τ αργηγειο η πολιτική ηγεσία να θέλει πάνω από 39 γυναίκες οπότε αθλήματα αυστηρά..2200και κάτω ο τελευταίος ο 1560
Δεν τα λες και άσχημα τα λόγια σου γέροντα.
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Bill931 »

Ρε απίδια πως γίνεται να βγουν τώρα άμεσα τα αποτελέσματα ενώ δν μας έχουν πάρει τηλ για ισόβαθμιες?; Εγώ ξέρω ένα άτομο που έχουμε ακριβώς τα ίδια μόρια ίδιο απολυτηριο ίδια ηλικία(είμαι 3 μήνες μεγαλύτερος!) λογικά εμάς θα μας καλέσουν για κλήρωση έτσι δν είναι;
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Bill931 »

*παιδια
TITO
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από TITO »

Asdorf έγραψε:Καλημέρα σε όλους.. πότε λέμε για τα αποτελέσματα;
Λογικά παρασκευή-δευτερα. Αλλά επειδή θα μπλοκάρει το σύστημα και θα κολλάει ποίο πολλές πιθανότητες είναι να μάθεις τα μόρια από εδώ μεσα δηλαδή την βάση και όταν ξεμπλοκαρει να τα δεις και από το ίντερνετ.
TITO
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από TITO »

Bill931 έγραψε:Ρε απίδια πως γίνεται να βγουν τώρα άμεσα τα αποτελέσματα ενώ δν μας έχουν πάρει τηλ για ισόβαθμιες; Εγώ ξέρω ένα άτομο που έχουμε ακριβώς τα ίδια μόρια ίδιο απολυτηριο ίδια ηλικία (είμαι 3 μήνες μεγαλύτερος!) λογικά εμάς θα μας καλέσουν για κλήρωση έτσι δν είναι;
πόσα μόρια έχεις;
lamdar92
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από lamdar92 »

Για την ακρίβεια το 2011 μέχρι την θέση 1200 "98" τριτεκνους ακόμα και εάν τα διπλάσιασουμε πάμε στα 200 βαριά άτομα... Επίσης αν ακολουθήσουμε κάτω από την βάση του 11 στα 200 μόρια (δηλαδη2360-200=2160) θα βρεις αλλα 45 άτομα ήταν τριτεκνιας αν τα διπλάσιασουμε και αυτά παμε 90.. έχουμε δηλαδή αύξηση 290 ατόμων.. Αν αναλογιστεί όμως κάποιος ότι τα τελευταία χρόνια τριτεκνοι και πολύτεκνοι έχουν μειωθεί κατά 30 τις 100 αυτό σου λέει κάτι; Θα σου πω με απλά λόγια τριτεκνοι και πολύτεκνοι μαζί θα είναι +100 άτομα και ο λόγος είναι γιατι μπορεί να δώσανε +200 στους τριτεκνους όμως έχουν μειωθεί αυτές οι 2 ομάδες αισθητά τα τελευταία χρόνια... Πόση άλλη ανάλυση να κάνω για να το καταλάβετε;

giannisiker
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από giannisiker »

Bill931 έγραψε:Ρε απίδια πως γίνεται να βγουν τώρα άμεσα τα αποτελέσματα ενώ δν μας έχουν πάρει τηλ για ισόβαθμιες; Εγώ ξέρω ένα άτομο που έχουμε ακριβώς τα ίδια μόρια ίδιο απολυτηριο ίδια ηλικία (είμαι 3 μήνες μεγαλύτερος!) λογικά εμάς θα μας καλέσουν για κλήρωση έτσι δν είναι;

Όχι για ποιόν λόγο να σε πάρουν τηλ; Αν είσαι στους επιτιχόντες δεν υπάρχει λόγος. Αν δεν κάνω λαθος αυτό θα γινει μονο στις τελευταίες θέσεις. Για το ποιός θα είναι μέσα και ποιός όχι

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες