Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)
Τα μόρια διπλώματος τα παίρνουν μόνο αυτοί που έδωσαν τα κανονικά... ισχύει?;
Ορεστης25 έγραψε:Αν κανουμε καλους χρονους στα αγωνισματα μετραει σαν εξτρα ή οχι;
Όχι φίλε μου δεν δίνεις για τεεφα.
markos91 έγραψε:Αυτο. Δεν προκειται να κοπει κανεις απο ταττουαζ που δεν ειναι ακραιο. Ουσιαστικα θα κοπουνε αυτοι με ταττουαζ μανικι η στον λαιμο και γενικως κατω απο τον αγκωνα
Πληροφοριακα το 2011 υπηρχαν 2 ατομα που κοπηκαν για ταττουαζ. Οι 2 τους μαζι εκαναν προσφυγη στο ΣτΕ και το 2014 δικαιωθηκαν
Το ΣτΕ διεταξε να γινει κανονικα η προσληψη στους Ε. Φ και τους δωθηκε αποζημιωση μισθοι 3χρονων που χασανε.
Αυτοί είχαν τατουάζ σε ΜΗ εμφανής σημείο γι'αυτό το λόγο η προκήρυξη του 2019 άλλαξε για τα τατουάζ και γράφει να μην έχεις σε εμφανή σημείο
Από μόρια τελικά έμαθε κανένας να δούμε τι γίνεται?;
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 12
Φίλε έχουμε πει 2620 τώρα ο καθένας ας πει οτι θέλει.TITO έγραψε:Από μόρια τελικά έμαθε κανένας να δούμε τι γίνεται;
πόλη καλή η βάση που δίνεις. Πολλά παιδιά από εδώ μέσα περνάμε. Είσαι σίγουρος όμως; η πηγή σου είναι αξιόπιστη?FENDIMASTER έγραψε:Φίλε έχουμε πει 2620 τώρα ο καθένας ας πει οτι θέλει.TITO έγραψε:Από μόρια τελικά έμαθε κανένας να δούμε τι γίνεται;
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 28
- Επάγγελμα: Λοχιας
Καθεστε και ακουτε τον καθενα.. δεν εχει βγει βαση ακομα. O Fendimaster ειναι το ιδιο προσωπο με τον omadadiaspower.
Δεν υπαρχει καμια περιπτωση να ειναι τοσο ψηλη η βαση, οπως επισης κανενας απο το υπουργειο δε παιρνει την ευθυνη να δωσει τετοια πληροφορια, εγω υπουργο εβαλα και δεν εμαθα!
Δεν υπαρχει καμια περιπτωση να ειναι τοσο ψηλη η βαση, οπως επισης κανενας απο το υπουργειο δε παιρνει την ευθυνη να δωσει τετοια πληροφορια, εγω υπουργο εβαλα και δεν εμαθα!
Έχει πλάκα να ακούμε διάφορες βάσεις.
-
- Υποδεκανέας
Πήγαινε μια για ύπνο γιατί έχεις κουραστεί σημέρα μου φαίνεται είναι θεόχαζο αυτό που γράφειςΙ' Μ. Α. Κ έγραψε:Καθεστε και ακουτε τον καθενα. Δεν εχει βγει βαση ακομα.O Fendimaster ειναι το ιδιο προσωπο με τον omadadiaspower.
με όλο τον σεβασμό απεναντί σου πήγαινε κοιτάξου σε κανέναν γιατρό φιλαράκι.
Με Εκτίμηση.
FENDI
δεν ήξερα ότι είναι το ίδιο πρόσωπο. Το ξέρω ότι δεν θα είναι τόσο ψηλά η βάση το ξέρω ότι δύσκολα να μάθεις. Απλά έχει πλάκα με μερικούς.Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Καθεστε και ακουτε τον καθενα.. δεν εχει βγει βαση ακομα. O Fendimaster ειναι το ιδιο προσωπο με τον omadadiaspower.
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
Και συ πες στον πληροφοριοδοτη σου να μη σε κοροιδευει, κριμα ειναι!
-
- Υποδεκανέας
Δεν έχω καμιά πηγή εγω αδερφέ βλέπω απο άλλους που ξέρουν εδωμέσα τι τους γίνεταιTITO έγραψε:πόλη καλή η βάση που δίνεις. Πολλά παιδιά από εδώ μέσα περνάμε. Είσαι σίγουρος όμως; Η πηγή σου είναι αξιόπιστη;FENDIMASTER έγραψε:Φίλε έχουμε πει 2620 τώρα ο καθένας ας πει οτι θέλει.TITO έγραψε:Από μόρια τελικά έμαθε κανένας να δούμε τι γίνεται;
και ακολουθώ αυτά που λένε γιατί όπως φαίνεται ξέρουν πολλά παραπάνω απο όλους εσάς
Δεν έχω κανενάν απολύτως λόγο να σου πω ψεμάτα.
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
Ενω εσυ που λες για 2620 ξερεις τι σου γινεται ας πουμε... ρε κανε μας τη χαρη!
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 42
Προσωπική μου άποψη 2500 όλοι μέσα.
Ποσα μορια εχετε?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης