Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από wolver »

Εμενα μου ειπαν αρχες εβδομαδας για Δευτερα, τριτη! Για αυτο το εγραψα... Τωρα βεβαια μικρη σημασια εχει γιατι μεσα στην επομενη εβδομαδα θα ανακοινωθουν!
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Καλησπέρα παιδιά ανχος και εσείς;
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από kyriakos155 »

Θανος2468 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά ανχος και εσείς;

Όχι φίλε , καθόλου !Εικόνα

Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
Dias

Δημοσίευση από Dias »

Θανος2468 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά ανχος και εσείς;
μπα... εσύ όμως γιατί . καλά μόρια έχεις.. συν πληροφορίες για υψηλή βάση κλπ..
Takhs91
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Takhs91 »

αρκετό αγχος γιατι όλα έγιναν και θα γινουν πολύ γρήγορα , μακάρι να μπουν όσοι το θέλουν πολύ και είναι μάχιμοι αλλα έχουν και το μυαλό στην θέση τους.φοβερη εντύπωση μου έχει κάνει το γεγονος με την αυξηση του αριθμού αιτήσεων δεν μπορω να πιστέψω οτι απο 8-9 πηγαν 15 + σε τοσες λίγες μερες και πρακτικά να το δει κανεις.

ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ »

Τελικά μάθαμε πόσες αιτήσεις έγιναν ακριβώς ;
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Takhs91 έγραψε:αρκετό αγχος γιατι όλα έγιναν και θα γινουν πολύ γρήγορα, μακάρι να μπουν όσοι το θέλουν πολύ και είναι μάχιμοι αλλα έχουν και το μυαλό στην θέση τους.φοβερη εντύπωση μου έχει κάνει το γεγονος με την αυξηση του αριθμού αιτήσεων δεν μπορω να πιστέψω οτι απο 8-9 πηγαν 15 + σε τοσες λίγες μερες και πρακτικά να το δει κανεις.

Δε μας αφορά αυτό εδώ. Έχεις να πεις κάτι για την βάση ;

Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
Takhs91
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Takhs91 »

Κανεις δεν μπορει να ξέρει για την βάση φίλε μου, μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε η να λέμε ψέμματα ότι έχουμε πηγές και ακουσαμε αυτο και εκεινο όπως πολύ κάνουν και δημιουργούν αγχος χωρίς να υπάρχει λόγος, μόνο όσοι δουλεύουν στο project των αιτήσεων μπορουν να έχουν κάτι και δεν θα κάτσουν να το πουν σε ένα forum, εγω διαβάζω και ακούω διάφορα απο την πρωτη μέρα όπως οι περισσότεροι, το μόνο που μπορω να πώ είναι ότι μου κανει εντύπωση η ξαφνική άνοδος στις αιτήσεις αλλα και στην βάση κατα προέκταση που γίνεται λόγος τις τελευταίες μέρες.

εγώ ξέρω ότι δυο μερες που πήγα στο α. Τ τις περιοχής μου Που ειναι απο τους πιο μαγάλους δήμους στην Αθήνα έιδα λίγα άτομα που και ακόμα και με αυτα τα λίγα άτομα στο γραφείο δουλευαν συνεχώς για να τα βγάλουν πέρα, δεν μπορω να φανταστώ ότι αυξήθηκαν τα άτομα και έγιναν τόσες πολλές αιτήσεις τις τελευταίες μερες.

Η βάση έχω την αίσθηση ότι θα έιναι λίγο πιο πάνω απο το 11.

kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Η πρόγνωση που κάνεις είναι θετική και θεμιτή.

Μπορεί όλα να είναι ένα στημένο παιχνίδι των media ή έτσι θα ήθελε το υπουργείο να διατυπωθεί.

Μπορεί όντως να μην έχουν γίνει καν 19.000 αιτήσεις και όλα να είναι μπαρούφες.

Πολλά μπορεί.

Αν δεν ξέρει κάποιος έγκυρα τον αριθμό των αιτήσεων όλα όσα συζητάμε είναι ψέμματα και αρβύλα.

Ξεκάθαρα.

Dias

Δημοσίευση από Dias »

ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ έγραψε:Τελικά μάθαμε πόσες αιτήσεις έγιναν ακριβώς ;
18340
Dias

Δημοσίευση από Dias »

18340. Αιτησεις. Εκτίμηση.. ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΒΑΣΗ.2250.. καθοδικη
Άβαταρ μέλους
Spyros D.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Spyros D. »

Takhs91 έγραψε:Κανεις δεν μπορει να ξέρει για την βάση φίλε μου, μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε η να λέμε ψέμματα ότι έχουμε πηγές και ακουσαμε αυτο και εκεινο όπως πολύ κάνουν και δημιουργούν αγχος χωρίς να υπάρχει λόγος, μόνο όσοι δουλεύουν στο project των αιτήσεων μπορουν να έχουν κάτι και δεν θα κάτσουν να το πουν σε ένα forum, εγω διαβάζω και ακούω διάφορα απο την πρωτη μέρα όπως οι περισσότεροι, το μόνο που μπορω να πώ είναι ότι μου κανει εντύπωση η ξαφνική άνοδος στις αιτήσεις αλλα και στην βάση κατα προέκταση που γίνεται λόγος τις τελευταίες μέρες.

εγώ ξέρω ότι δυο μερες που πήγα στο α. Τ τις περιοχής μου Που ειναι απο τους πιο μαγάλους δήμους στην Αθήνα έιδα λίγα άτομα που και ακόμα και με αυτα τα λίγα άτομα στο γραφείο δουλευαν συνεχώς για να τα βγάλουν πέρα, δεν μπορω να φανταστώ ότι αυξήθηκαν τα άτομα και έγιναν τόσες πολλές αιτήσεις τις τελευταίες μερες.

Η βάση έχω την αίσθηση ότι θα έιναι λίγο πιο πάνω απο το 11.

Ξεκάθαρα υποτιμάς πόσο λαός της τελευταίας στιγμής είμαστε !
Το μόνο ίσως "θετικό" της υπόθεσης είναι πως οι κοπέλες συμμετέχοντες είναι πάρα πολλές (Αν δεν είναι αρβύλα και αυτό) που παραδοσιακά έχουν αρκετά μεγαλύτερα ποσοστά κοψίματος στις ΠΚΕ, κάτι που θα ρίξει έστω λίγο τη βάση όποια και να είναι...
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Και εμενα ακραιο μου φενετε να πω οτι απο τις πρωτες μερες ειχαν ειχαν γινει 15 θα λεγαμε θα παει 30χιλ απο παρασκευη σε δευτερα 11χιλ και αυτοι να εχουν και μορια απιστευτο να δουμε στα μορια θα λει και τον τελευτεο ποσο εχει ;
Takhs91
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Takhs91 »

Μπορεί να είμαι λάθος, αλλά οι πληροφορίες για 8.000 αιτήσεις που βγήκαν την προηγούμενη βδομάδα ίσως έκαναν κακό στο πρεστίζ της αστυνομίας που υπήρχε η αίσθηση οτι μετα απο τοσα χρόνια το ενδιαφέρον θα είναι δυο και τρεις φορές πάνω απο του 11.

Ισως για αυτό απο τοτε και μέτα ξεκίνησαν καποια site αλλα και άποια παιδια εδω μέσα να μιλάν για τρομερή αύξηση της βάσης αλλα και του ενδιαφέροντος.

Για τίποτε δεν μπορουμε να είμαστε σιγουροι όμως, εγώ απλά διατυπώνω τον προσωπικό προβληματισμό μου απο αυτά που έχω δεί.

Μακάρι να πάνε όλα καλά για όλους και η βάση να είναι λογική και να μπούνε όσοι το αξίζουν και το αγαπάνε να κάνουν αυτή την τόσο δυσκολη δουλειά.

kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Στους πίνακες ανακοινώνονται όλοι οι συμμετέχοντες έτσι ;

Δηλαδή να περιμένουμε να δούμε στον Α/Α 18.000+++ ;

Για να δούμε...

edit : Δηλαδή στου 11 ο αριθμος συνολικών αιτήσεων είναι 7501 (α κατηγορία) + 5001 (β κατηγορία) = 12502 αιτήσεις ;

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες