Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)
Η τριτεκνια θα ορίσει την βάση αν τ σκεφτήκατε λογικά από την στιγμή π δεν υπάρχει περιορισμός..
antonis_alfa4 έγραψε:οχι οχι δεν εχω μονο απολυτηριο λυκειου...
εφοσον ρε παλιακρι μου δεν ξερεις ακριβως τα μορια σου γιατι ρωτας; Και στο παιρνουμε το ποστ για τρολ?1390 μορια συμενει μονο ενα απολυτηριο και τιποτα αλλο και καταλαβαινεις οτι δεν πας πουθενα ετσι. μετρησε τα μορια σου και ξαναρωτησε να σου πουμε,
Παιδιά όντως, βάση στα 2.620.. τελικά ήταν πολλές οι αιτήσεις με αρκετά μόρια. Καλό σας βράδυ και καλή επιτυχία σε αυτούς που έχουν αυτά τα μόρια.
;Καλό σας βράδυ κύριοι με τα μόρια σας τα 2600 τα 2700 κ τις βάσεις σας τις τεράστιες... μακάρι να βγείτε αληθινοί αλλά κομματάκι δύσκολο.. Όσο περί απολυτηρίων κ τρολλ κ ο ένας να χλευάζει κ να κοροιδευει τον άλλον εδώ μέσα ντροπή σας κ τίποτα άλλο.. θέλετε κ αστυνομία τρομάρα σας.. Δεν σέβεστε ούτε το άγχος ούτε το φόβο ούτε την θέληση κανενός.. κ όπως είπα δεν σέβεστε ούτε τα παιδιά αυτά που έχουν το σάιτ κ με τόσο κόπο έκαναν.. κλείνει κ αυτό άμεσα κ πηγαίνετε ξεχαρμανιαστε σε κάνα internet cafe η σε καμία παραλία.. Καλό βράδυ τα ξαναλέμε την μέρα που θα βγούνε οι πίνακες!!!
Ο. Π. Κ. Ε
Marios13! έγραψε:Παιδιά όντως, βάση στα 2.620. Τελικά ήταν πολλές οι αιτήσεις με αρκετά μόρια. Καλό σας βράδυ και καλή επιτυχία σε αυτούς που έχουν αυτά τα μόρια.
ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΥΓΟΥΡΟΣ ΚΙ ΕΣΥ;
Xanthos συγγνώμη φίλε μου αλλά εγώ δεν μπήκα στο φόρουμ για να κοροϊδέψω κανέναν. Καλό σου βράδυ
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 12
Xanthos έγραψε:;Καλό σας βράδυ κύριοι με τα μόρια σας τα 2600 τα 2700 κ τις βάσεις σας τις τεράστιες... Μακάρι να βγείτε αληθινοί αλλά κομματάκι δύσκολο. Όσο περί απολυτηρίων κ τρολλ κ ο ένας να χλευάζει κ να κοροιδευει τον άλλον εδώ μέσα ντροπή σας κ τίποτα άλλο. Θέλετε κ αστυνομία τρομάρα σας. Δεν σέβεστε ούτε το άγχος ούτε το φόβο ούτε την θέληση κανενός. Κ όπως είπα δεν σέβεστε ούτε τα παιδιά αυτά που έχουν το σάιτ κ με τόσο κόπο έκαναν. Κλείνει κ αυτό άμεσα κ πηγαίνετε ξεχαρμανιαστε σε κάνα internet cafe η σε καμία παραλία. Καλό βράδυ τα ξαναλέμε την μέρα που θα βγούνε οι πίνακες!
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορείς να δεχτείς κάποιες απόψεις και κάποιες πληροφορίες ανθρώπων
που ξέρουν 2 πράγματα παραπάνω και αντί να χαίρεσαι που τα μοιράζονται μαζί μας κάθεσαι και σπάζεσαι
επείδη δεν έχεις τα μόρια όπως δεν τα έχω και εγω απλά η διαφορά μας είναι οτι αποδέχομαι την αλήθεια.
Καληνύχτα
Πως ειστε τοσο σιγουροι μου λετε; Μηπως ειστε στην επιτροπη;
Η βάση αν ανεβεί θα είναι λόγο τριτεκνιας
βλέπεις κάτι τέτοια άτομα τα οποία δεν μπορούν να κανουν μια κουβέντα σοβαρή , τα οποία αύριο. μεθαυριο μπορεί να είναι μαζί σου στην σχολή και λες γιατί θεε μου !!! κριμα!!! Γι'αυτό αντιδρούν όλοι οι συνδικαλιστές και λένε για τους ειδικούς φρουρους!!! Δεν μπορούμε να κρατήσουμε ένα επίπεδο σοβαρότητας , λες και είμαστε 15 χρόνων , χωρίς να συμμεριζόμαστε την επιθυμία και το άγχος του διπλανού μας !!! Ας το κλείσουν γιατί δεν πρόκειται να γίνουμε άνθρωποι!!!Xanthos έγραψε:;Καλό σας βράδυ κύριοι με τα μόρια σας τα 2600 τα 2700 κ τις βάσεις σας τις τεράστιες... μακάρι να βγείτε αληθινοί αλλά κομματάκι δύσκολο.. Όσο περί απολυτηρίων κ τρολλ κ ο ένας να χλευάζει κ να κοροιδευει τον άλλον εδώ μέσα ντροπή σας κ τίποτα άλλο.. θέλετε κ αστυνομία τρομάρα σας.. Δεν σέβεστε ούτε το άγχος ούτε το φόβο ούτε την θέληση κανενός.. κ όπως είπα δεν σέβεστε ούτε τα παιδιά αυτά που έχουν το σάιτ κ με τόσο κόπο έκαναν.. κλείνει κ αυτό άμεσα κ πηγαίνετε ξεχαρμανιαστε σε κάνα internet cafe η σε καμία παραλία.. Καλό βράδυ τα ξαναλέμε την μέρα που θα βγούνε οι πίνακες!!!
Θεωρείς ότι σπαζομε επειδή δεν έχω τα μόρια; χμμμ φίλε μου είσαι πολύ λιγοστός για πάρτυ μου.. Δεν σπαζομαι για το. αν μπω η όχι... μάλλον έχεις πρόβλημα κατανόησης στο τι λέω... τρελαίνομαι που κάποιος λέει κάτι κ τον δουλεύουν ψιλό γαζί φίλτατε... το είχα πει εξ αρχής αλλά επειδή είσαι φρέσκος θα το ξαναπώ.. με ότι έχω θα παλέψω.
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 5
Ξερεις να διαβαζεις ; Αυτο το νημα ειναι για τα μορια των υποψηφιων ! Αμα θελεις να κανεις συζητηση καφενειου στειλε Π. Μ ή μιλα με τον Κυριο Νασσο να σου δωσει ( που δεν θα το κανει ) το οκ να ανοιξεις δικο σου νημα.
Κάποιοι δείξτε λίγο σεβασμό ρε παιδιά κρίμα είναι να κλειδωθεί και αυτό το νήμα
Φεντι κ θα στο πω ευθεία... πες μου απο που κ ποιο το έμαθες.. είτε από υπουργείο είτε από αρχηγείο είναι δεν παίζει το σενάριο να μην το ξέρω.. οπότε μάζεψε τα μπογαλακια αγοράκι μου κ τράβα για ύπνο είναι 23:00 Η ώρα.. Εκτός αν σας τα είπε ο περιπτεράς!!
Ο. Π. Κ. Ε
Ρε παλικαρια ζητω συγνωμη αν εκανα χιουμορ αλλα πολλα φενονται σαν τρολ,1390 μορια εχω ελπιδες; τι να πω; Μαλον παρεξηγισα αλλα ετσι το αντιλυφθηκα. και παλι συγνωμη.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 5 επισκέπτες