Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)
Ρε παιδιά αν η βάση για την Α κατηγορία πάει στα 2500.. Πόσο πιστεύεται ότι μπορεί ν πάει με τους επιλαχώντες; έχω έχω 2350 και θέλω πολύ να μπω γτ είναι όνειρο ζωής. Ευχαριστώ.
- Naked Snake
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 41
Παιδια μηπως ξερει κανενας αν ο ξαδερφος μου που δεν εκανε την αιτηση αν εχει ελπιδες να περασει και να προσληφθει; Το θελει παρα πολυ και αγχωνεται. Οταν θελεις κατι πολυ ολα γινονται αλλα με τα σημερινα δεδομενα ολα ειναι επιφοβα.
χαχαχαχαNaked Snake έγραψε:Παιδια μηπως ξερει κανενας αν ο ξαδερφος μου που δεν εκανε την αιτηση αν εχει ελπιδες να περασει και να προσληφθει; Το θελει παρα πολυ και αγχωνεται. Οταν θελεις κατι πολυ ολα γινονται αλλα με τα σημερινα δεδομενα ολα ειναι επιφοβα.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 42
Θα βγει και η προκήρυξη του λιμενικού όπου να ΝΑΙ...
Naked Snake έγραψε:Παιδια μηπως ξερει κανενας αν ο ξαδερφος μου που δεν εκανε την αιτηση αν εχει ελπιδες να περασει και να προσληφθει; Το θελει παρα πολυ και αγχωνεται. Οταν θελεις κατι πολυ ολα γινονται αλλα με τα σημερινα δεδομενα ολα ειναι επιφοβα.
ΠΕΣΤΟΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΡΑΨΕΙ ΣΤΟΛΗ... ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥς ΚΑΟΥ ΜΠΟ'Υ'ΔΕΣ
- Naked Snake
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 41
Οπου να ναι δηλαδη ετσι χιμα και θα την ψαχνουμε;
Όπως λένε και τα παιδιά η βάση λίγο δύσκολο να την ξέρει κάποιος αυτή την στιγμή για πολλούς λόγους!! Το να ρωτάμε όμως τον καθένα από εμάς το τι πιστεύει κ να λέει την άποψη του δεν είναι κακο.. Κακό είναι να μπαίνει ο κάθε άσχετος η τρολλερ κ να λέει την βλακεια του! Στο ΑΣΕΠ υπάρχουν άτομα που καταμετρουν τα μόρια απτους φακέλους που παίρνουν, σιγά μην ασχολούνται μεταξύ τους να πει ο Μπάμπης της Χαρίκλειας α σήμερα έχω τόσα μέσο όρο μόρια εσύ πόσα έχεις τόσα; ωραία ευχαριστώ τα θέλω για να τα πω στον ανηψιο μου τον Νοντα για να τα αναφέρει σε ένα σαιτ.. Γτ αντικειμενικά αυτό δεν κάνετε; για ποιο λόγο να ρισκάρει κάποιος την δουλειά του για να ρθειτε εσείς να πείτε κάτι στο περίπου; αφού το τελικό αποτέλεσμα έχει σημασία κ όχι το περίπου.. Υπάρχει κ ένα όμως πολύ έγκυρο!! Όλα αυτά τα αποτελέσματα θα καταλήξουν σε ένα άτομο όπου θα τα τοποθετήσει σε πίνακες θα τα βγάλει σε pdf για να τα ετοιμάσει κ να τα στείλει στο αρχηγείο όπου θα τα δημοσιεύσουν ! Αυτός ο ένας θα τα έχει έτοιμα 4 με 5 μέρες πριν.. Αυτός λοιπόν θα μπορεί να πει αν ξέρει κάποιον τα αποτελέσματα 4μερες πριν.. Μέχρι τότε όμως μην ακούτε κανέναν!! Η αν όχι αυτός κάποιος π ξέρει κάποιον απτό αρχηγείο!! Οπότε κάτι έγκυρο ίσως να το πει κάποιος εδώ μέσα τέλος της άλλης βδομάδας μέχρι τότε όλα είναι πιθανά κ να ελπίζουμε όλοι!! Όπως είπε κ το φιλαράκι μ εδώ είναι όλοι όσοι το γουστάρουμε κ είμαστε οι περισσότεροι μέσα γιαυτό μην αγχώνεστε.. Το ελπίζω κ το πιστεύω!! Ότι κ να γίνει όμως δεν μασάμε!!
- OMADADIASPOWER
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Καλησπέρα στα παιδία και εδώ
Για να μην αγχώνεστε για μέρες ακόμα
να ξέρετε οτι η βάση θα είναι στο 2620
Βέβαια θα εξεταστούν όλα άλλη μια φορά οπότε ενδέχεται να ανέβει και 10 μόρια
- antonis_alfa4
- Λοχίας
- Posts in topic: 6
Έχω κάπου 1390 μορια νομίζω... Έχω καμιά πιθανότητα... ;
antonis_alfa4 έγραψε:Έχω κάπου 1390 μορια νομίζω... Έχω καμιά πιθανότητα... ;
ΚΑΡΦΙ ΣΤΑ ΛΥΚΟΠΟΥΛΑ ΕΣΥ!
- antonis_alfa4
- Λοχίας
- Αντώνη κάτι δεν έβαλες εκτός αν έχεις μόνο απολυτήριο κ τίποτα άλλο...
- Είστε κάποιοι που σας εκτιμώ πολύ κ θα χάσω την εκτίμηση που σας είχα.. σταματήστε την κοροϊδία.. πολύ απλά κ αυτό σήμερα κλείνει. Καλό σας βράδυ κ καλή σας ηρεμία!
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 12
Δυστηχώς το εμάθα και εγω για αυτήν την βάση και είναι αδύνατο να το πιστεψώΚαλώς η Κακός τα πράγματα είναι δύσκολα για πολλούς και ένας είμαι και εγώ απο αυτούς.
Αν δεν κοπούν αρκετά άτομα θα κοπούν το όνειρο για πολλούς.
Αν δεν κοπούν αρκετά άτομα θα κοπούν το όνειρο για πολλούς.
- antonis_alfa4
- Λοχίας
οχι οχι δεν εχω μονο απολυτηριο Λυκειου...
άλλος ένας που του είπε ο γνωστός κ καλά πληροφορία. γιατί ο ξάδερφος του είναι αστυνομικός και βλέπει τις αιτήσεις κλπ κλπ.. τελοσπα. Εγώ είμαι υπαστυνόμος με 30 χρόνια υπηρεσίας είμαι στο αρχηγείο σε κάποιο γραφείο.. δίπλα είναι 40ατομα που βλέπουν αιτήσεις και συγκεκριμένα δε μπορώ να μάθω κάτι αξιόπιστο... έχω μια ενημέρωση σχετική.. πλην όμως δε μπορώ να ξέρω πόσο αξιόπιστη είναι και τα παιδιά εδώ λένε για σχετικά λίγα μόρια γενικά και θεωρούν. λέω θεωρούν ότι θα είναι στο 2250 πάνω κάτω... όντως αυτό που λες κυκλοφόρησε κ εντός αρχηγείου για 2670 αλλά λένε αποκλείεται... γιατί από Τετάρτη 22/8 έχουν να δουν καλά μοριαOMADADIASPOWER έγραψε:Καλησπέρα στα παιδία και εδώ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες