Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Σεαπ

Δημοσίευση από Σεαπ »

Καλησπερα παιδιά μην ξεχνάτε ότι το 11 άτομα με 2900 και πάνω ήταν 40 θέλετε τώρα να τα 3πλασιασουμε ; Άρα στα 120-130 μη ξεχνάτε ότι τα μόρια μαζεύονται δύσκολα !!! Μερικές φορές βάση στατιστικής μπορείς να πέσεις πολύ κοντά στο αποτέλεσμα βάζοντας και μια μικρή απόκλιση !!! Καλή επιτυχία σε όλους !!!
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από wolver »

Συμφωνώ απόλυτα slade! Αυτό που προέχει όμως είναι η έκδοση των αποτελεσμάτων... Αυτό μας καίει όλους!
Dra

Δημοσίευση από Dra »

Εσεις με 2500+ μορια πως τα μαζεψατε μπορειτε να μου πειτε ;
Άβαταρ μέλους
Spyros D.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Spyros D. »

iceman2 έγραψε:Πιστευω 2240 η 1200 θεση

Spyros ποσοι απο τους 10 εκαναν ειδικες δυναμεις ή/και ειναι και τριτεκνοι; Γιατι μονο και μονο τοτε θα περνουσαν τη βαση των 2170 και μενουν αλλα 1199 γκρουπακια να μελετησουμε αν ξεπερναν τη βαση των 2170 οπως καταλαβαινεις ειναι δυσκολακι να ξεπερασει καποιος ευκολα τα 2170 ;)

Κανείς δεν πήγε ΕΔ και κανα 2 μόνο είναι τρίτεκνοι, όμως, έχουν όλοι έστω Γ1/Γ2 και διπλώματα. Δε σου λέω πως βαράνε βαρβάτα μόρια αλλά αν έκαναν θα είχαν μόρια με αξιώσεις (2300-2450 ας πούμε χοντρικά) Γι'αυτό κι εγώ είμαι κάπως απαισιόδοξος. Δεν είναι δύσκολο να τα φτάσεις αυτά τα μόρια, είτε με χαρτιά/διάβασμα να το πω έτσι, είτε με πολυτεκνίες, είτε με στρατιωτικά (ΕΔ/ΔΕΑ κλπ)
TITO
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 277

Δημοσίευση από TITO »

Slade7 έγραψε:Λοιπόν αδέρφια γράφω μια ΠΡΟΣΩΠΙΚΉ άποψη το τι θα γίνει με την διαδικασία από εδώ και πέρα.

Από τα γεγονότα επειδή φαίνεται ότι βιάζονται δηλαδή έχουν βγάλει ανακοίνωση διαγωνισμού για την σίτιση της σχολή Αστυφυλάκων που ξεκινάει 7/10 άρα πιστεύω ότι και οι φρουροί θα μπουν 7/10 ωστόσο έχουμε και λέμε προσωπική μου άποψη εφόσον αύριο τελειώνει η 5ημερη προθεσμία καταθέσεις συμπληρωματικών δικαιολογητικών εγώ βλέπω μέχρι την Παρασκευή 6/9 θα βγουν τα αποτελέσματα άρα 10 μέρες ενστάσεις οι 1500 θα χωριστούν σε 5 γκρουπ 300 ατόμων και ένα γκρουπ επιλαχών ή μπορεί και 2 για τους 420 στο 10ημερο ενστάσεων σίγουρα τα πρώτα 3 γκρουπ θα πανε να πάρουν καρτέλες στο 10ημερο διότι 16 με 20 Θα ξεκινήσουν τα ΠΚΕ για τα πρώτα 3 γκρουπ (16-17-18 ,17-18-19 ,18-19-20) και τα υπόλοιπα 2 + 2 από 23 έως 28 30/9 - 1/10 τελικοί πίνακες 7/10 Μετάβαση στην σχολή αυτή είναι η προσωπική μου άποψη.

ναι ναι ναι συμφωνώ απόλυτα.
Άβαταρ μέλους
KatadromeasAR!
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από KatadromeasAR! »

Τι γίνεται όμως σε περίπτωση που παίρνοντας κάποιον επιλαχών κόβεται κι αυτός σε αθλήματα πχ; Θέλω να πω πόσοι από τους 360 επιλαχόντες θα περάσουν; Σίγουρα κάποιο ποσοστό θα κοπεί τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση;
iceman2
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από iceman2 »

Εδω στο forum η βαση κυμαινεται στα 2450 και ειναι λογικο γιατι εδω θα βρεις μονο ατομα που γουσταρουν τη φαση και ειναι η ελιτ του συνολου των αιτησεων ακομα και αυτος με τα 2000 μορια ελιτ θεωρειτε οταν το υπολοιπο 70% των αιτησεων ειναι κατω απο 2000 μορια.Εγω με καμια 40αρια ατομα που τους εχω υπολογισει τα μορια η βαση ειναι 2200.

Δηλ θελω να πω μη κοιτατε τι γινεται εδω απο μορια αλλα εξω απο εδω. Εδω ειμαστε καμια 500 ατομα συνολο ¨καυλ... Ενοι¨ (σορρυ για την εκφραση) γιαυτο και ειμαστε εδω και ανηκουμε στην κατηγορια των υψηλων μοριων και γιαυτο θα ειμαστε οι περισσοτεροι αν οχι ολοι μεσα.

Εξω απο εδω ομως θα δειτε οτι η βαση ειναι πιο χαμηλα 2200. Αρα περνανε οι πρωτοι 600 με τα πολλα μορια εσεις δηλ που ειστε εδω μεσα και αντε κανας ξεμπαρκος που δεν ειχε μιλησει ποτε στο forum και εχει μεχρι 2400 και μετα η σκυταλη παει στους πιο κατω μεχρι τα 2200 που ειναι αλλα 1000 ατομα συνολο. Οπου μετα τα ΠΚΕ οι 1600 που σας προανεφερα θα γινουν 1200 για πλακα καπως ετσι το βλεπω να πηγαινει...

Ναι το 1/4 θα κοπει στα ΠΚΕ ειδικα φετος με τις πολλες γυναικες και με τα πιο διευρυμενα ορια σωματοτυπου... Και εκει πονταρω και λεω μηπως φτασει και τα 2170 η βαση

TITO
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από TITO »

Αναφέρομαι προς όλο τον κόσμο κ αυτούς που θέλουν να τρολαρουν κ αυτούς που δεν θέλουν κ σε αυτούς που έχουν χαμηλά μόρια κ σε αυτούς που έχουν ψηλά μορια. Η κατάσταση έχει να κάνει ως εξής ο πίνακας τον μορίων έχει βγει από την Δευτέρα το βράδυ, δηλαδή οι αιτήσεις τις ημέρας πχ. Δευτέρας επεξεργάζονταν την Δευτέρα τις τρίτης την τρίτη Και ούτω καθεξής. αυτην την στιγμή είναι στον εκπρόσωπο του ΑΣΕΠ και ελέγχονται, περιμένουν και την αυριανή μέρα η οποία είναι καταλυτική για να παραδώσει κάποιος τα χαρτιά τα οποία τα έχει δηλώσει και απλά δεν τα είχε πάρει ακόμα στα χέρια του π. χ. διπλώματα. Μετα θα ακολουθήσει την πορεία των υπογραφών και από τρίτη θα έχουν τελειώσει όλα και κάποια στιγμή μετά από μέρα σε μέρα θα τα ανακοινώσουν. Τα μόρια και την περιβόητη βάση δεν μπορεί να την μάθει κανείς και όταν λέω κάνεις εννοώ κάνεις. θα μπορέσει να την μάθει κάποιος μόνο όταν ο πίνακας μορίων αποδεσμευτεί από τα χέρια του ΑΣΕΠ. Μόνο και ξανά λέω μόνο τότε. Δηλαδή 2-3 μέρες πριν ανακοινωθούν οι προσωρινοί πίνακες. Ότι άλλο λέγεται για αξιόπιστη πηγή και για έγκυρη πηγή και βάσεις είναι απλα μια χαζομάρα η οποία μεταδίδεται από στόμα σε στόμα μόνο και μόνο για να γίνεται κουβέντα. Δεν το κατηγορώ γιατί είναι στο αίμα και στο dna του Έλληνα να είναι λίγο χύμα και με λίγο καφε και συζήτηση λέγονται οι κουβέντες και βγάζουμε το συμπέρασμα. συμπεράσματα του ποδαριού που δυστυχώς είναι πόλοι που πάνω στο άγχος και το στρες που έχουν πιστεύουν αυτο το συμπέρασμα που βγαίνει από μια συζήτηση που κάνουν κάποιοι στον καφέ τους. Και εκεί γίνεται το μπαχαλο. ποιο έγκυρα πράγματα από αυτά που μόλις σας είπα δεν πρόκειται να βρείτε. καλή επιτυχία σε όλους σας.
iceman2
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από iceman2 »

ΩΡΑΙΟΣ ΤΙΤΟ οπως ακριβως τα ειπες ειναι. Οπως ειπα και εγω σε προηγουμενο ποστ και να μπορουσε να διαρρευσει τωρα κατι πολυ απλα καποιος θα εχανε τη μονιμη δουλεια του.Εικόνα οποτε κανεις δεν το ρισκαρει... !
Άβαταρ μέλους
Spyros D.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Spyros D. »

TITO έγραψε:Αναφέρομαι προς όλο τον κόσμο κ αυτούς που θέλουν να τρολαρουν κ αυτούς που δεν θέλουν κ σε αυτούς που έχουν χαμηλά μόρια κ σε αυτούς που έχουν ψηλά μορια. Η κατάσταση έχει να κάνει ως εξής ο πίνακας τον μορίων έχει βγει από την Δευτέρα το βράδυ, δηλαδή οι αιτήσεις τις ημέρας πχ. Δευτέρας επεξεργάζονταν την Δευτέρα τις τρίτης την τρίτη Και ούτω καθεξής. Αυτην την στιγμή είναι στον εκπρόσωπο του ΑΣΕΠ και ελέγχονται, περιμένουν και την αυριανή μέρα η οποία είναι καταλυτική για να παραδώσει κάποιος τα χαρτιά τα οποία τα έχει δηλώσει και απλά δεν τα είχε πάρει ακόμα στα χέρια του π. Χ. Διπλώματα. Μετα θα ακολουθήσει την πορεία των υπογραφών και από τρίτη θα έχουν τελειώσει όλα και κάποια στιγμή μετά από μέρα σε μέρα θα τα ανακοινώσουν. Τα μόρια και την περιβόητη βάση δεν μπορεί να την μάθει κανείς και όταν λέω κάνεις εννοώ κάνεις. Θα μπορέσει να την μάθει κάποιος μόνο όταν ο πίνακας μορίων αποδεσμευτεί από τα χέρια του ΑΣΕΠ. Μόνο και ξανά λέω μόνο τότε. Δηλαδή 2-3 μέρες πριν ανακοινωθούν οι προσωρινοί πίνακες. Ότι άλλο λέγεται για αξιόπιστη πηγή και για έγκυρη πηγή και βάσεις είναι απλα μια χαζομάρα η οποία μεταδίδεται από στόμα σε στόμα μόνο και μόνο για να γίνεται κουβέντα. Δεν το κατηγορώ γιατί είναι στο αίμα και στο dna του Έλληνα να είναι λίγο χύμα και με λίγο καφε και συζήτηση λέγονται οι κουβέντες και βγάζουμε το συμπέρασμα. Συμπεράσματα του ποδαριού που δυστυχώς είναι πόλοι που πάνω στο άγχος και το στρες που έχουν πιστεύουν αυτο το συμπέρασμα που βγαίνει από μια συζήτηση που κάνουν κάποιοι στον καφέ τους. Και εκεί γίνεται το μπαχαλο. Ποιο έγκυρα πράγματα από αυτά που μόλις σας είπα δεν πρόκειται να βρείτε. Καλή επιτυχία σε όλους σας.

Τι να σου πω, μακάρι να έχεις δίκιο και να πέσουν και κάτω από 2500-2400 οι βάσεις γιατί υπάρχουν άτομα εδώ που το αξίζουν όχι με 1000 αλλά με 2000 να μπουν (από άποψη χαρακτήρα, ήθους, σώματος, εκπαίδευσης και πάει λέγοντας) και δυστυχώς παίζουν στα 2300-2400...
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από Slade7 »

KatadromeasAR! έγραψε:Τι γίνεται όμως σε περίπτωση που παίρνοντας κάποιον επιλαχών κόβεται κι αυτός σε αθλήματα πχ; Θέλω να πω πόσοι από τους 360 επιλαχόντες θα περάσουν; Σίγουρα κάποιο ποσοστό θα κοπεί τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση;

Πότε Δεν έχει υπάρξει χρόνια να μπουν όλοι οι επιλαχών στους επιτυχών πιστεύω αν κοπούν επιλαχών ανάλογα με το πόσοι πέρασαν και είναι ικανοί και περιμένουν τα πάρουν θέση Κομμένου αν δεν φτάσουν πχ οι 300 ικανοί επιλαχών από τους 420 λέμε τώρα λογικά θα δώσουν παράταση καμία βδομάδα να. δοκιμάσουν άλλους επιλαχών κτλπ αλλά γενικά είναι δύσκολο

ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ »

Λοιπόν παιδιά τα πρώτα αποτελέσματα ακόμα δεν έχουν βγεί. Θα βγούνε από την άλλη εβδομάδα. Οπότε όσοι λέτε για μόρια και για έγκυρες πήγες δεν ισχύουν. Ισως από την άλλη εβδομάδα που θα βγουν τα πρώτα αποτελέσματα να είναι και κάτι έγκυρο από ότι πούμε.
Άβαταρ μέλους
5η σειρά Ε.Φ.
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από 5η σειρά Ε.Φ. »

Καλησπέρα σε όλους! Είμαι αστ/κας απο 5η σειρα Ε. Φ. Του 2009. Καταρχάς, καλή επιτυχία σε όλους σας, εύχομαι!

Όσο αναφορά τα μόρια... Δεν έχω γνωστό - Δεν έχω συγγενή - Δεν έχω κανέναν ! Είναι μία δική μου εκτίμηση ή και θεωρία αν θέλετε. Στην 7η σειρά ο 1.200ος (ασχέτως αν έπαιρνε 960) είχε 2,300μόρια

Μέχρι εκεί που γνωρίζω εγώ (το τονίζω) ως επιλαχών μπήκε με σειρά 1.670 με μόρια 2,230. Δηλαδή 470 επιλαχόντες στους 1200. Στους 960 που έπαιρνε όμως η 7η σειρά είναι 710 επιλαχών και ξαναλέω μέχρι εκεί γνωρίζω εγώ κάποιον, ίσως πηρε και πιο κάτω... Εν ολίγης απο τους 960 οι 710 κόπηκαν! Η βάση όμως ήταν 2300...

Πιστεύω λοιπόν πως κάπως έτσι θα γίνει και με την δικιά σας σειρά, θα κοπούν πολλοί!

Δική μου εκτίμηση για τη βάση.100 μόρια μέσο όρο πάνω απο την 7η σειρά!

2011 ---> Ο 1200ος - 2300 μόρια

2019 ---> Ο 1200ος - 2400 μόρια

ο τελευταίος επιλαχών 2011 --->2230 μόρια

ο τελευταίος επιλαχών 2019 --->2330 μόρια

ΥΓ. Συμμερίζομαι το άγχος σας, καθώς κι εγώ έχω κοντινό μου άτομο που έχει κάνει αίτηση!

TITO
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από TITO »

Slade7 έγραψε:
KatadromeasAR! έγραψε:Τι γίνεται όμως σε περίπτωση που παίρνοντας κάποιον επιλαχών κόβεται κι αυτός σε αθλήματα πχ; Θέλω να πω πόσοι από τους 360 επιλαχόντες θα περάσουν; Σίγουρα κάποιο ποσοστό θα κοπεί τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση;

Πότε Δεν έχει υπάρξει χρόνια να μπουν όλοι οι επιλαχών στους επιτυχών πιστεύω αν κοπούν επιλαχών ανάλογα με το πόσοι πέρασαν και είναι ικανοί και περιμένουν τα πάρουν θέση Κομμένου αν δεν φτάσουν πχ οι 300 ικανοί επιλαχών από τους 420 λέμε τώρα λογικά θα δώσουν παράταση καμία βδομάδα να. δοκιμάσουν άλλους επιλαχών κτλπ αλλά γενικά είναι δύσκολο

δεν ξέρω που θα είναι η βάση αλλά τα πράγματα έχουν όπως τα ειπα. Μπορεί να είναι πάνω η βάση μπορεί κατω.. δεν ξέρω όπως δεν ξέρει κ κάνεις άλλος.
317δ1
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από 317δ1 »

Καλησπέρα μπορείς να μας πεις από τι είχανε κοπεί τα πολλα άτομα τότε;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες