Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)
Απλα εκτιμηση κανω γυρω στο 2400 με 2450
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 119
Είναι μια καλή εκτίμηση και σίγουρα συμφέρει αρκετούς - εμένα όχι με 2380 -
-
- Συνταγματάρχης
Εγώ πάντως με την δική μου κρίση όπως έχω πει αρκετές φορές που δε το βασίζω πουθενά σε κανέναν Στρατηγό, υποστράτηγο, ταξίαρχο κ. Ο. Κ.
Η μη ύπαρξης της προκήρυξης όλα αυτά τα χρόνια ανάγκασε - αν όχι όλους - έναν μεγάλο αριθμό ατόμων με πολύ καλά μόρια να μην ανακυκλωθούν στο σύστημα και έτσι παρέμειναν στην αναμονή όπως και οι υπόλοιποι.
Σίγουρα κάποιοι λόγω ηλικίας χάθηκαν, κάποιοι άλλοι βολεύτηκαν και κάποιοι άλλοι δε θέλουν να πάνε στην Αθήνα.
1200 άτομα + 360 για την Α θέλει ρε παιδιά, όχι 10.000.
Λογικό και επόμενο η βάση να ανέβει διότι θα υπάρξουν παρα μα παρα πολλές ισοβαθμίες και έτσι τα επίπεδα θα ανέβουν σε σχέση με το 11 ο κόσμος να χαλάσει.
Το γεγονός ότι υπάρχει αύξηση των γυναικών όπως λέτε εσείς οι βυσματίες που ξέρετε πολλά, μόνο καλό μπορεί να κάνει, γιατί σίγουρα αρκετές δε θα τα καταφέρουν είτε αυτό λέγεται από άποψη ύψους ή αθλημάτων, δίνοντας έτσι ελπίδες σε κάποιους επιλαχόντες οι οποίοι - το τονίζω - δε θα είναι και με πολύ μεγαλύτερη διαφορά από την βάση πράγμα το οποίο οφείλω πάλι στην ισοβάθμια .
Τα μόρια ξέρω δεν είναι στραγάλια αλλά και τα 2500 μόρια δεν είναι τίποτα για κάποιον που έχει ένα απλά καλό απολυτήριο και ειδικές δυνάμεις + κανά δίπλωμα αμαξιού που οι περισσότεροι 18αρηδες έχουν.
Αυτή η δική μου άποψη, δεν την βασίσω το τονίζω,ΠΟΥΘΕΝΑ.
Έχω και εγώ ανώτερο αξιωματικό στην αστυνομία κοντινό μου άνθρωπο και πιστέψτε με δε μπορεί να μάθει τίποτα. Τίποτα όμως.
Όσα γράφω είναι δική μου άποψη και με βάση τα δεδομένα καθώς και την λίγης εμπειρίας που έχω σαν 27αρης στο θέμα κρίσης.
Ευχαριστώ και καλή επιτυχία από τα βάθη της ψυχής μου σε όλους μας, μην σταματάτε να έχετε ελπίδες και να μην στεναχωριέστε, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που μας αγαπούν και μας νοιάζονται και δε θέλουν να μας βλέπουν έτσι...
Δεν πεινάμε, ούτε είμαστε στο δρόμο...
Καληνύχτα.
Η μη ύπαρξης της προκήρυξης όλα αυτά τα χρόνια ανάγκασε - αν όχι όλους - έναν μεγάλο αριθμό ατόμων με πολύ καλά μόρια να μην ανακυκλωθούν στο σύστημα και έτσι παρέμειναν στην αναμονή όπως και οι υπόλοιποι.
Σίγουρα κάποιοι λόγω ηλικίας χάθηκαν, κάποιοι άλλοι βολεύτηκαν και κάποιοι άλλοι δε θέλουν να πάνε στην Αθήνα.
1200 άτομα + 360 για την Α θέλει ρε παιδιά, όχι 10.000.
Λογικό και επόμενο η βάση να ανέβει διότι θα υπάρξουν παρα μα παρα πολλές ισοβαθμίες και έτσι τα επίπεδα θα ανέβουν σε σχέση με το 11 ο κόσμος να χαλάσει.
Το γεγονός ότι υπάρχει αύξηση των γυναικών όπως λέτε εσείς οι βυσματίες που ξέρετε πολλά, μόνο καλό μπορεί να κάνει, γιατί σίγουρα αρκετές δε θα τα καταφέρουν είτε αυτό λέγεται από άποψη ύψους ή αθλημάτων, δίνοντας έτσι ελπίδες σε κάποιους επιλαχόντες οι οποίοι - το τονίζω - δε θα είναι και με πολύ μεγαλύτερη διαφορά από την βάση πράγμα το οποίο οφείλω πάλι στην ισοβάθμια .
Τα μόρια ξέρω δεν είναι στραγάλια αλλά και τα 2500 μόρια δεν είναι τίποτα για κάποιον που έχει ένα απλά καλό απολυτήριο και ειδικές δυνάμεις + κανά δίπλωμα αμαξιού που οι περισσότεροι 18αρηδες έχουν.
Αυτή η δική μου άποψη, δεν την βασίσω το τονίζω,ΠΟΥΘΕΝΑ.
Έχω και εγώ ανώτερο αξιωματικό στην αστυνομία κοντινό μου άνθρωπο και πιστέψτε με δε μπορεί να μάθει τίποτα. Τίποτα όμως.
Όσα γράφω είναι δική μου άποψη και με βάση τα δεδομένα καθώς και την λίγης εμπειρίας που έχω σαν 27αρης στο θέμα κρίσης.
Ευχαριστώ και καλή επιτυχία από τα βάθη της ψυχής μου σε όλους μας, μην σταματάτε να έχετε ελπίδες και να μην στεναχωριέστε, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που μας αγαπούν και μας νοιάζονται και δε θέλουν να μας βλέπουν έτσι...
Δεν πεινάμε, ούτε είμαστε στο δρόμο...
Καληνύχτα.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 23
Με αρέσει που υπάρχει group therapy σε αυτό το forum κ ας ξέρω οτι εδώ γράφονται ανακρίβειες. Κανείς δεν ξέρει την βάση, αλλά άποψη μου είναι οτι λόγω των αυξημένων αιτήσεων (αν όντως ισχύουν οι 18-19 χιλιάδες) η βάση θα κυμανθεί στα 2450. Θα υπάρχει σίγουρα διαφορά απο άλλες προκηρύξεις, αλλά όχι τρελά σημαντική. Κάποιος που κάνει την αίτηση τελευταία στιγμή, είναι άτομο το οποίο ενδεχομένως να άκουσε κάτι απο κάποιον κ απλα να έκανε την αίτηση χωρίς να ξέρει καν πόσα μόρια συγκεντρώνει. Υπάρχουν πολλές τέτοιες περιπτώσεις, αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση όλες έτσι.
-
- Συνταγματάρχης
E'MK έγραψε:Με αρέσει που υπάρχει group therapy σε αυτό το forum κ ας ξέρω οτι εδώ γράφονται ανακρίβειες. Κανείς δεν ξέρει την βάση, αλλά άποψη μου είναι οτι λόγω των αυξημένων αιτήσεων (αν όντως ισχύουν οι 18-19 χιλιάδες) η βάση θα κυμανθεί στα 2450. Θα υπάρχει σίγουρα διαφορά απο άλλες προκηρύξεις, αλλά όχι τρελά σημαντική. Κάποιος που κάνει την αίτηση τελευταία στιγμή, είναι άτομο το οποίο ενδεχομένως να άκουσε κάτι απο κάποιον κ απλα να έκανε την αίτηση χωρίς να ξέρει καν πόσα μόρια συγκεντρώνει. Υπάρχουν πολλές τέτοιες περιπτώσεις, αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση όλες έτσι.
Το group therapy είναι σπόντα για εμένα ;
Και αν ναι, ενοχλεί ;
Ξέρες πόσοι εδώ μέσα έχουμε πέσει ψυχολογικά ;
-
Δεν ήταν σπόντα αλάνι μου, άμα δεν το εννοούσα, δεν θα ήμουν τέτοια ώρα στο φόρουμ απο την στιγμή που ο ίδιος ξέρω οτι ότι κ να λέμε εδώ είναι απλά εικασίες. Εγώ προσωπικά αγχώνομαι κ ας έχω σχετικα υψηλά μόρια γιατί τα δεδομένα αλλάζουν. Άλλο 10000 αιτήσεις κ άλλο 18-19000. Είναι σχεδόν οι διπλάσιες.
-
- Συνταγματάρχης
Πόσα μόρια έχεις εσύ ;
-
2610... Δεν τα λές ούτε πάρα πολλά, ούτε λίγα αλλά με αυτά τα δεδομένα (με τις αιτήσεις) δεν μπορεις να είσαι σίγουρος.
- Naked Snake
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 41
Έχω 2830 μόρια. Αναρωτιέμαι αν περνάω ή όχι.
- capten fan
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 30
- Naked Snake
- Δεκανέας - Έφεδρος
Υπολόγισε οτι το 2011 η βαση ηταν 2500 με 9.000 αιτήσεις και φέτος οι αιτήσεις είναι 19.000. Πέρασαν 8 χρόνια και μαζευτηκαν πολλες σειρες.
- capten fan
- Υπολοχαγός
19000 αιτήσεις αλλα δε ξέρουμε σιγουρα ποσες στην Α κσι ποσες στη Β Αυτο βεβαια δε σημαίνει οτι έχουν ολοι τρελα μόρια
ΔΕΛΤΑ
- capten fan
- Υπολοχαγός
Η βαση δεν ηταν 2500 . μάλλον καπου μπερδεύεσαιNaked Snake έγραψε:Υπολόγισε οτι το 2011 η βαση ηταν 2500 με 9.000 αιτήσεις και φέτος οι αιτήσεις είναι 19.000. Πέρασαν 8 χρόνια και μαζευτηκαν πολλες σειρες.
ΔΕΛΤΑ
- Naked Snake
- Δεκανέας - Έφεδρος
Δεν μπερδευομαι πουθενα μικρε απλα εριξα στα γρηγορα μια ματια του τοτε και νομιζα οτι ηταν 2500 αλλα τωρα που το ξανακοιταξα ειδα οτι ηταν 2300 οποτε μπορει και να εχεις μια μικρη ελπιδα οκ, ναι. Τελος παντων. Κανεις δεν ξερει τι θα δειξει ο πινακας αν και προσωπικα θεωρω οτι θα υπαρξει σιγουρα αυξηση της βασης αλλα αγνωστο που θα φτασει με τα σημερινα δεδομενα.
σίγουρα θα υπάρξει ανοδική πορεία αλλά όχι τραβηγμένα πράγματα παιδιά. Δεν μπορώ να ακούω αστειες βάσεις του τύπου 2500 η 2680 που έλεγε ο άλλος. Ξέρεις πόσα άτομα είναι από 2300 έως 2380 π. χ. γύρω στα 400 άτομα. Δεν το λες και λίγο αυτό το νούμερο. Με δεδομένο αυτό που είπα δεν μπορώ να ακούω αστειες βασεις. Η δική μου εκτίμηση ειναι ναι ότι θα ανέβει από το 11 που ήταν 2300 αλλά όχι τόσο όσο λένε κάποιοι καταστροφολογοι. Η δική μου εκτίμηση και είναι καθαρά εκτίμηση και όχι "έγκυρη πηγή" είναι 2370-2380Naked Snake έγραψε:Δεν μπερδευομαι πουθενα μικρε απλα εριξα στα γρηγορα μια ματια του τοτε και νομιζα οτι ηταν 2500 αλλα τωρα που το ξανακοιταξα ειδα οτι ηταν 2300 οποτε μπορει και να εχεις μια μικρη ελπιδα οκ, ναι. Τελος παντων. Κανεις δεν ξερει τι θα δειξει ο πινακας αν και προσωπικα θεωρω οτι θα υπαρξει σιγουρα αυξηση της βασης αλλα αγνωστο που θα φτασει με τα σημερινα δεδομενα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες