Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)
Μακάρι φίλε μου να είμαι μέσα πιστεύω έχω καλές πιθανότητες... σε ευχαριστω για τον χρόνο σου.
Μεγάλο άγχος και αγώνας για όλους ! Σας εύχομαι καλή επιτυχία ! Έχω 2680 και πλέον τρέμω κι εγώ ενώ σε παλαιότερες προκηρύξεις θα ήμουν κυριλέ , και αυτό διότι δεν έχω ιδέα τι θα γίνει με τα υψηλά απολυτήρια ( δλδ αυτοι οι οποίοι έχουν μεγάλο βαθμό και τι άλλο έχουν στα χέρια τους ) .
- specialguard2011
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Πληροφορίες απο μέσα λένε για βάση γύρω στα 2700... Θα γίνει σφαγή.
Πληροφορίες από μέσα λένε να μην περνάτε ναρκωτικά σκοτώνουν κ καίνε εγκεφάλους!
Ο. Π. Κ. Ε
Παίδες τελικά τι ισχύει με τα διπλώματα και τις βεβαιώσεις; Και επίσης στο δίπλωμα φορτηγού η λεωφορείου χρειάζομαι και το ΠΕΙ η απλά μόνο το δίπλωμα; Και εάν δν τ χρειάζομαι γιατί εμείς πρέπει να το βγάλουμε για ν αποκτήσουμε τ δίπλωμα;
Ξέρουμε καθόλου την διαδικασία μόλις τελειώσει η προκυρηξη ποτέ γίνονται τα αθλήματα που και μετά τι ακολουθει
Έχω 2890 μόρια Α κατηγορια έχω πιθανότητες; Και που θα παίξει η βάση; αν γνωρίζει κάποιος...
Γύρο στις 15.000 αιτήσεις έγιναν πιστεύω με 2240 μορια εχω ελπίδες!
Γύρο στις 15.000 αιτήσεις έγιναν πιστεύω με 2240 μορια εχω ελπίδες!
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 119
Είσαι μέσα και δε το ξες.
Καλημέρα παιδιά, με απολυτήριο 16.4 αγγλικά β2 δίπλωμα αυτοκινήτου και μηχανής και τέκνο πολύτεκνης οικογένειας έχω 2440;
Απο ότι είδα γίνετε σφαγή με το μόρια... Εγώ δηλαδή με 2290 στην καλύτερη 2490 δε με βλέπω καλά... είχα ελπίδες μήπως τα αλεξίπτωτα μετρούσαν κάτι παρα πανω αλλά μπα!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης