Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 174

Δημοσίευση από Xanthos »

Τότε σιγά σιγά βγαλτα όταν μπορέσεις φυσικά έχεις χρόνια μπροστά σου.. Τώρα αν θα κάνεις τα χαρτιά σου είναι δική σου επιλογή αυτή δεν μπορώ να σου πω κάτι εγώ.. παντός ότι κ να κάνεις καλή πορεία κ επιτυχία!!
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
δημητρης98
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από δημητρης98 »

Xanthos έγραψε:Τότε σιγά σιγά βγαλτα όταν μπορέσεις φυσικά έχεις χρόνια μπροστά σου. Τώρα αν θα κάνεις τα χαρτιά σου είναι δική σου επιλογή αυτή δεν μπορώ να σου πω κάτι εγώ. Παντός ότι κ να κάνεις καλή πορεία κ επιτυχία!

χρονια εχω λεφτα δεν εχω

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Δούλεψε κ σιγά σιγά... κανείς δεν έχει αν έχεις θέληση θα τα πετύχεις
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
δημητρης98
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Xanthos έγραψε:Δούλεψε κ σιγά σιγά... Κανείς δεν έχει αν έχεις θέληση θα τα πετύχεις

οι περισσοτεροι ειστε τυχεροι που στις περιοχες σας λειτουργει τμημα το ιεκ Στέλεχος Ασφαλείας Προσώπων, σε εμενα εκει που μενω αλλα ουτε και στις γυρω πολης του νομου δεν υπαρχει

ειναι λιγο ριψοκινδυνο να δουλεψω να βγαλω διπλωματα και στο τελος να μην ξαναβγει καθολου και να πανε τα λεφτα χαμενα

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Δημήτρη το ΙΕΚ που θες είναι 2 χρόνια αν δεν κάνω λάθος... Από το να κάθεσαι ρε Δημήτρη πλακα μ κάνεις; Γιατί εμείς τι κάναμε; θα στο ξαναπώ κ θα είναι κ η τελευταία φορά που τι λέω... Ότι έχεις σε αυτή τη ζωή τίποτα δεν πάει χαμένο... θα σου πω ένα απλο παράδειγμα.. πες ότι εσύ μαζεύεις μόρια κ βγάζεις 1 δίπλωμα γ κατηγορίας λένε τώρα.. Κ πες ότι δεν βγαίνει προκήρυξη η στην πορεία σε βρίσκει ένας γνωστός σ Κ σ λέει θέλω άτομο να έχει αυτό το δίπλωμα κ δίνω 1000 ευρώ πχ... Ποιος είναι ο χαμένος; κάνεις!!! τα μόρια δεν γεννιούνται μαζεύονται κ γίνονται με κόπο χρήμα κ χρόνο!!!
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Κ κάτι συμπληρωματικό.. αν παρατηρήσετε στο poll αν πάρεις γραμμή κ πεις ότι κατά τη γνώμη μου τα 8-10 θα είναι ψέματα τα 3000 συν τότε τα περισσότερα άτομα έχουν κάτω από 2200.. Κ ο λόγος αληθές ότι κάνεις δεν ασχολήθηκε πέρα από κάποια παιδιά που έχασαν λόγο ηλικίας κ άλλη απλά δε περίμεναν ότι θα ξαναβγεί... Όπως είπα παλιά πολλά έπαιζαν ρόλο... ακόμη κ στο στρατό... Η σημερινή νεολαία καλά τα ψέματα αποφεύγει το στρατό η ακόμη κ αν πάει θα ήθελε ένα σώμα κοντά στο σπίτι του του τύπου πεζικό κ όχι να είναι σαν τρεχαντηρη... Καλά όχι ότι κάνουν κ κάτι πλεω στις εδ αλλά αυτή είναι η αλήθεια
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
δημητρης98
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Xanthos έγραψε:Δημήτρη το ΙΕΚ που θες είναι 2 χρόνια αν δεν κάνω λάθος... Από το να κάθεσαι ρε Δημήτρη πλακα μ κάνεις; Γιατί εμείς τι κάναμε; Θα στο ξαναπώ κ θα είναι κ η τελευταία φορά που τι λέω... Ότι έχεις σε αυτή τη ζωή τίποτα δεν πάει χαμένο... Θα σου πω ένα απλο παράδειγμα. Πες ότι εσύ μαζεύεις μόρια κ βγάζεις 1 δίπλωμα γ κατηγορίας λένε τώρα. Κ πες ότι δεν βγαίνει προκήρυξη η στην πορεία σε βρίσκει ένας γνωστός σ Κ σ λέει θέλω άτομο να έχει αυτό το δίπλωμα κ δίνω 1000 ευρώ πχ... Ποιος είναι ο χαμένος; Κάνεις! Τα μόρια δεν γεννιούνται μαζεύονται κ γίνονται με κόπο χρήμα κ χρόνο!

μα εγω δεν θελω να γινω επαγγελματιας οδηγος

αν εισαι πολυτεκνος γεννιουνται τα μοριαΕικόνα

υγ πηγα σε επαλ για καλυτερα και με μαδισαν ενω αλλα παιδια που ξερω απο γενικο που δεν ηταν και τοσο καλη μαθητες πηραν καλυτερους βαθμους

FotisPF

Δημοσίευση από FotisPF »

Καλησπέρα εν όψη της προκήρυξης που δημοσιεύτηκε να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους!! Θα ήθελα να ρωτήσω επειδή είχα κάνει τα χαρτιά μου και το 2011 Το πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης πρέπει να είναι πρόσφατο; Επίσης επειδή θα δώσω για δίπλωμα μηχανής το προσωρινό έγγραφο ότι πέρασα στις εξετάσεις κάνει για τα μορια;

Μαζί με όλα τα παραπάνω 2520

Έχω πιθανότητες να ειμαι μεσα;

SkotinosPf

Δημοσίευση από SkotinosPf »

Που πας με 2520 μόρια αδερφέ και θέλεις να συμμετάσχεις. Άστο καλύτερα.
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Φώτη βγάλε ένα πιστοποιητικό τώρα κ Ναι η βεβαίωση πιάνει τα μόρια κ θα κάνεις κ μια υπεύθυνη δήλωση που θα λέει ότι μόλις παραλάβεις το πρωτότυπο θα το προσκομίσεις αμέσως. τα μόρια σου είναι πολύ καλά Κάνε τα χαρτιά σου κ μη ακούς κανέναν
Ο. Π. Κ. Ε
FotisPF

Δημοσίευση από FotisPF »

Ευχαριστώ πολύ!!!
Σπύρος

Δημοσίευση από Σπύρος »

Καλησπέρα παιδιά βγάζω 1980 μόρια. Έχω ελπίδες για επιλογών τουλάχιστον; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Έτσι όπως έγιναν τα πράγματα είναι δύσκολα σπυρο αλλά τίποτα ακατόρθωτο... Κάνε τα χαρτιά σου παντός!
Ο. Π. Κ. Ε
fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

Σπύρος έγραψε:Καλησπέρα παιδιά βγάζω 1980 μόρια. Έχω ελπίδες για επιλογών τουλάχιστον; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δυστυχώς όχι, το αν θα κάνεις τα χαρτιά σου είναι δικό σου θέμα... Πάντως μην το πολύ σκέφτεσαι.

Σπύρος

Δημοσίευση από Σπύρος »

Εγώ παιδιά έχω 2.240 μόρια... πολύ κρίμα. που δεν λαμβάνουν υπόψη πτυχία τριτοβάθμιας εκπαίδευσης , γενικότερα θα έπρεπε να προσπαθούν να επανδρώσουν το σώμα με μορφωμένα άτομα , όχι να δίνουν μόρια στο ΙΕΚ αν είναι δυνατόν... Μεγάλη αδικία κατά τη γνώμη μου... όχι ότι υποτιμώ το ΙΕΚ αλλά για τα πτυχία θα έπρεπε να υπάρχει μοριοδοτηση... Έπεσε πολύ μέσον απ'οτι φαίνεται
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες