Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επδυκαριος

Δημοσίευση από Επδυκαριος »

Με 67% αναπηρία σε ένα τέκνο πιάνει τριτεκνια;
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 94

Δημοσίευση από Dea pz »

Επδυκαριος έγραψε: Με 67% αναπηρία σε ένα τέκνο πιάνει τριτεκνια;
Όχι σε άλλο τέκνο αλλά στον ίδιο αν είσαι με 67% και πάνω δλδ όχι σε κάποιο από τ αδέρφια σ
Αφροδίτη

Δημοσίευση από Αφροδίτη »

Καλημέρα είμαι 26 ετών έχω δίπλωμα Β κατηγορίας αυτοκινήτου και μηχανής απεριόριστο αγγλικά πτυχίο lower και εχω απολυτήριο Επάλ με βαθμό 12,3 και πτυχίο 13,8. Άρα βάση με το απολυτήριο τα μόρια μου είναι 1,730 και βαση με το πτύχιο του επαλ είναι 1,880 αν τα υπολογίζω σωστά. Ξέρω πως δεν εχω καθόλου καλό απολυτήριο και οτι χάνω απο εκεί πολύ... Υπάρχει πιθανότητα να περάσω και σε πια κατηγορία ανήκω γιατί εχω μπερδευτεί. Ακόμη θα ήθελα να ρωτήσω εαν τυχόν παίρνω μόρια ως τέκνο που και οι δύο γονείς μου είναι καρκινοπαθείς και αν υπάρχει άλλη βάση για τις γυναίκες στην προκυρηξη και αν θα είναι συγκεκριμένος ο αριθμός γυναικών που θα προσληφθούν. Σας ευχαριστώ
Άβαταρ μέλους
δημητρης98
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από δημητρης98 »

Εγω εχω 1400μορια στην πρωτη κατηγορια και λεω να μην παω καθολου, τζαμπα ταλαιπωρια
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Dea pz »

δημητρης98 έγραψε: Εγω εχω 1400μορια στην πρωτη κατηγορια και λεω να μην παω καθολου, τζαμπα ταλαιπωρια
1400 η μήπως εννοείς 2400 ;
Άβαταρ μέλους
δημητρης98
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Dea pz έγραψε:
δημητρης98 έγραψε: Εγω εχω 1400μορια στην πρωτη κατηγορια και λεω να μην παω καθολου, τζαμπα ταλαιπωρια

1400 καλα λεω

διπλωμα αυτοκινητου και απολυτηριο με 13

Αφροδίτη

Δημοσίευση από Αφροδίτη »

Καλημέρα!!! Έχω δίπλωμα Β κατηγορίας αυτοκινήτου μηχανής Α2 και Α απεριόριστο και πτυχίο Αγγλικών επίπεδο Β2 Lower και απολυτήριο ΕΠΑΛ με βαθμό 12,3 και βαθμό πτύχιου επάλ 13,8 βάση με το πως τα υπολόγισα μόνη μου αν τα υπολόγισα και σωστά με το απολυτήριο τα μόρια μου είναι 1,730 και με το πτυχίο 1,880. Ξέρω πως δεν έχω καθόλου καλό απολυτήριο και πως χάνω μόρια απο εκεί θα ήθελα να ρωτήσω γιατι εχω μπερδευτεί σε πια κατηγόρια βρίσκομαι εάν τα έχω υπολογισει σωστά και αν υπάρχει πιθανότητα να περάσω. Ακόμη θα ήθελα να ρωτήσω εάν παίρνω μόρια σαν τέκνο εφόσον και οι δυο γονείς μου είναι καρκινοπαθείς και αν υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός γυναικών που θα προσληφθούν και αν θα είναι διαφορετικές οι βάσεις για τις γυναίκες απο τους άνδρες. Να σημειώσω πως έχω πτύχιο ECDL Και πτυχίο απο ΤΕΙ αλλά νομίζω πως αυτα δεν μετράνε.. Ευχαριστώ πολύ!!!
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Dea pz »

δημητρης98 έγραψε:
Dea pz έγραψε:

1400 καλα λεω

διπλωμα αυτοκινητου και απολυτηριο με 13

Για ν είμαι Ειλικρίνεια δεν μπαίνεις σίγουρα ωστόσο κάνε τ χαρτιά σ κ αν σ πιάνει το όριο ακόμα κοίταξε Να βγάλεις διπλώματα κτλπ αν υ θες πραγματικα
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Dea pz »

Αφροδίτη έγραψε: Καλημέρα είμαι 26 ετών έχω δίπλωμα Β κατηγορίας αυτοκινήτου και μηχανής απεριόριστο αγγλικά πτυχίο lower και εχω απολυτήριο Επάλ με βαθμό 12,3 και πτυχίο 13,8. Άρα βάση με το απολυτήριο τα μόρια μου είναι 1,730 και βαση με το πτύχιο του επαλ είναι 1,880 αν τα υπολογίζω σωστά. Ξέρω πως δεν εχω καθόλου καλό απολυτήριο και οτι χάνω απο εκεί πολύ... Υπάρχει πιθανότητα να περάσω και σε πια κατηγορία ανήκω γιατί εχω μπερδευτεί. Ακόμη θα ήθελα να ρωτήσω εαν τυχόν παίρνω μόρια ως τέκνο που και οι δύο γονείς μου είναι καρκινοπαθείς και αν υπάρχει άλλη βάση για τις γυναίκες στην προκυρηξη και αν θα είναι συγκεκριμένος ο αριθμός γυναικών που θα προσληφθούν. Σας ευχαριστώ
... καλησπέρα, τ μόρια καλά τ υπολόγισες..100 αγγλικά 300 μηχανή και το απολυτήριο σ επι 100... αν δηλώσεις το απολυτήριο πας ατην Α κατηγορία κ αν δηλώσεις τ πτυχίο ατην β... όσο αναφορά γ τ μόρια σ είναι σχετικά λίγα ωστόσο κάνε υ χαρτιά σ γιατί δεν ξέρεις τ παίζει με Τις βάσεις.. δεν υπάρχουν μόρια γ όσα ανέφερες κ ο αριθμός είναι Ίδιος κ γ άντρες κ για γυναίκες
Άβαταρ μέλους
δημητρης98
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Dea pz έγραψε:Για ν είμαι Ειλικρίνεια δεν μπαίνεις σίγουρα ωστόσο κάνε τ χαρτιά σ κ αν σ πιάνει το όριο ακόμα κοίταξε Να βγάλεις διπλώματα κτλπ αν υ θες πραγματικα

οτι δεν μπαινω το ξερω αλλα για επιλαχοντας λεω θα εχω ελπιδες;

υπαρχει περιπτωση να ξαναβγαλουν και αλλη;

Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Dea pz »

Κανείς δεν το ξέρει.. κάνε τ χαρτιά σ
Άβαταρ μέλους
δημητρης98
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Dea pz έγραψε:Κανείς δεν το ξέρει. Κάνε τ χαρτιά σ

πολυ δυσκολο μου φαινεται να με παρουν ως επιλαχοντα

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 174

Δημοσίευση από Xanthos »

Δημήτρη Κάνε τα χαρτιά σου κ δεν θα χάσεις.. θα χάσεις μόνο αν δεν τα κάνεις!! Θα σου συνιστούσα επειδή σε πέρνεις ηλικιακά κ δεν ξέρεις τι γίνεται σε 1 2 χρόνια να πας να βγάλεις ότι περισσότερο μπορείς από διπλώματα πχ ή οτιδήποτε... σιγά σιγά... να ανεβάσεις μόρια.. αν φυσικά ενδιαφέρεσαι για κάποια τέτοια δουλειά...
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
Spik
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Spik »

Με 1400 και του λέτε να κάνει τα χαρτιά του; Ας είμαστε και λίγο ρεαλιστές... Απλά δεν υπάρχει περίπτωση ακόμα και αν o Thanos εξαφάνιζε ξαφνικά τους μισούς υποψηφίους!
Άβαταρ μέλους
δημητρης98
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Xanthos έγραψε:Δημήτρη Κάνε τα χαρτιά σου κ δεν θα χάσεις. Θα χάσεις μόνο αν δεν τα κάνεις! Θα σου συνιστούσα επειδή σε πέρνεις ηλικιακά κ δεν ξέρεις τι γίνεται σε 1 2 χρόνια να πας να βγάλεις ότι περισσότερο μπορείς από διπλώματα πχ ή οτιδήποτε... Σιγά σιγά... Να ανεβάσεις μόρια. Αν φυσικά ενδιαφέρεσαι για κάποια τέτοια δουλειά...

το θεμα ειναι οτι μενω μακρια απο την πολη ωστε να πεις πεταγομαι και τα κανω, αλλα σκεφτομαι και τα μορια που εχω δεν αξιζουν για την ταλαιπωρια που θα φαω και την ζεστη

διπλωμα μονο αυτοκινητου εχω, αλλα για αλλες κατηγοριες δυσκολευομαι οικονομικα

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες