Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 28
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Εγω παντως 3 φορες που εδωσα για αστυφυλακων μας μετρησαν κανονικα το βαρος... ενω εμφανισιακα φαινομασταν ολοι οκ.. αυτοι που ημασταν στο δωματιο! Μας μετρησαν υψος βαρος... ο γιατρος εφυγε και γυρισε μετα απο 5 λεπτα με τα αποτελεσματα του μεσου ορου ΔΜΣ του καθε υποψηφιο. Και μας ελεγε οκ πηγαινε παρακατω!

Άβαταρ μέλους
marine575
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από marine575 »

Εγώ παίδες πιστεύω ότι θα έχουμε εκπλήξεις και στις βάσεις και στα μόρια και στη συνέντευξη. Προσωπική μου άποψη θα κοιτάξουν πολύ το πνευματικό επίπεδο καλό απολυτήριο συν τα σωματομετρικα και αθλήματα. Ειδωμεν καλή επιτυχία σε όλους και ηθικό πάνω από όλα
SOVER
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από SOVER »

Καλησπερα! Ειμαι ο τελευταιος απο 5μελη πολυτεχνη οικογενεια ηλικια 27 και 10 μηνες (20/09/1991). Δικαιουμαι την πολυτεχνικη ιδιοτητα και παιρνω τα μορια λογω οτι ειμαστε 5 αδερφια η οχι λογω ηλικιας; εκτος απο αυτο εχω 1.970 μορια! Να φανταστω ουτε καν σαν επιλαχων σωστα; μολις εμαθα για την προκηρυξη και σκεφτομουν αν προλαβαινω να ξεκινησω μαθηματα για διπλωμα μηχανης για να παρω τα 300 μορια και να φτασω 2.270 αλλα να φανταστω δεν προλαβαινω; ας μου απαντησει οποιος μπορει! Ευχαριστω!!
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 94

Δημοσίευση από Dea pz »

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε: Εγω παντως 3 φορες που εδωσα για αστυφυλακων μας μετρησαν κανονικα το βαρος... ενω εμφανισιακα φαινομασταν ολοι οκ.. αυτοι που ημασταν στο δωματιο! Μας μετρησαν υψος βαρος... ο γιατρος εφυγε και γυρισε μετα απο 5 λεπτα με τα αποτελεσματα του μεσου ορου ΔΜΣ του καθε υποψηφιο. Και μας ελεγε οκ πηγαινε παρακατω!

Μικρή απόκλιση δεν θα υπάρχει θέμα αλλά μεγάλη σίγουρα...
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Dea pz »

SOVER έγραψε: Καλησπερα! Ειμαι ο τελευταιος απο 5μελη πολυτεχνη οικογενεια ηλικια 27 και 10 μηνες (20/09/1991). Δικαιουμαι την πολυτεχνικη ιδιοτητα και παιρνω τα μορια λογω οτι ειμαστε 5 αδερφια η οχι λογω ηλικιας; εκτος απο αυτο εχω 1.970 μορια! Να φανταστω ουτε καν σαν επιλαχων σωστα; μολις εμαθα για την προκηρυξη και σκεφτομουν αν προλαβαινω να ξεκινησω μαθηματα για διπλωμα μηχανης για να παρω τα 300 μορια και να φτασω 2.270 αλλα να φανταστω δεν προλαβαινω; ας μου απαντησει οποιος μπορει! Ευχαριστω!!
Επίσης ξεκινά το δίπλωμα Γιατί ποτέ δεν ξέρεις.. δεν ξέρουμε ακριβώς. Ποτέ θα βγει.. προβλέψεις κάνουμε απλά
Δεα

Δημοσίευση από Δεα »

Παιδιά πως τις βλέπετε τις βάσεις για α κατηγορία; τι πιστεύετε;
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 174

Δημοσίευση από Xanthos »

2350...50 πανω 50 κατω εκει γυρω πιστευω!
Ο. Π. Κ. Ε
Γρηγορης

Δημοσίευση από Γρηγορης »

Καλησπέρα σε όλους είμαι ο Γρηγόρης και απογοητεύτηκα με αυτά που είδα είμαι τέκνο πολύτεκνης Δεα αγγλικά λοουερ διπλώματα και βγάζω 1300 και βλέπω κάτι νούμερα τρέλα.. πραγματικά απογοητεύτηκα
Γρηγορης

Δημοσίευση από Γρηγορης »

Egw με 1300 που να πάω απογοητεύτηκα και Δεα και τέκνο πολύτεκνης και αγγλικά και διπλώματα κριμαααΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Dea pz »

Προσωπική άποψη πάνω από 2500
Lion

Δημοσίευση από Lion »

Σιγα μην εχει 2500, και θα σου πω τους λογους δεν πανε ολοι ειδικες δυναμεις. Πλεον οι πολυτεκνες οικογενειες εχουν μειωθει. Και οσοι πανε ειδικες δυναμεις οχι ολλοι, αλλα επι το πλειστον εχουν χαμηλα απολυτηρια. Και τελος αυτοι που εχουν απολυτηρια αριστα σιγα μην παν να γινουν ειδικοι φρουροι, να παιζουν την ζωη τους κορονα γραμματα. Εχουν σπουδασει και δουλευουν ηδη με καλυτερο χρημα. Οπως πολλοι απορροφηθηκαν στις φυλακες Οποτε η προβλεψη μου ειναι στα ιδια με το 2011 με την διαφορα ατομων δηλαδη 2350 +-50.

υ. σ τοσο θελω να ειναι η βαση 2340.

Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Dea pz »

Lion έγραψε: Σιγα μην εχει 2500, και θα σου πω τους λογους δεν πανε ολοι ειδικες δυναμεις. Πλεον οι πολυτεκνες οικογενειες εχουν μειωθει. Και οσοι πανε ειδικες δυναμεις οχι ολλοι, αλλα επι το πλειστον εχουν χαμηλα απολυτηρια. Και τελος αυτοι που εχουν απολυτηρια αριστα σιγα μην παν να γινουν ειδικοι φρουροι, να παιζουν την ζωη τους κορονα γραμματα. Εχουν σπουδασει και δουλευουν ηδη με καλυτερο χρημα. Οπως πολλοι απορροφηθηκαν στις φυλακες Οποτε η προβλεψη μου ειναι στα ιδια με το 2011 με την διαφορα ατομων δηλαδη 2350 +-50.

υ. σ τοσο θελω να ειναι η βαση 2340.

Μακάρι φίλε !!!
Δεα347εδ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Δεα347εδ »

Με 3030 εχω πιθανότητες;
Δεα347εδ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Δεα347εδ »

Ι μακ και εγω 3 φορες εχω δώσει για αστυφυλακων και τα αθληματα τα έχω περάσει 2 φορες
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Dea pz »

Δεα347εδ έγραψε: Με 3030 εχω πιθανότητες;
Σαν επιλαχών κάτι κανείς... χαχαχαχαχ
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση