Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 28
- Επάγγελμα: Λοχιας
Εγω παντως 3 φορες που εδωσα για αστυφυλακων μας μετρησαν κανονικα το βαρος... ενω εμφανισιακα φαινομασταν ολοι οκ.. αυτοι που ημασταν στο δωματιο! Μας μετρησαν υψος βαρος... ο γιατρος εφυγε και γυρισε μετα απο 5 λεπτα με τα αποτελεσματα του μεσου ορου ΔΜΣ του καθε υποψηφιο. Και μας ελεγε οκ πηγαινε παρακατω!
Εγώ παίδες πιστεύω ότι θα έχουμε εκπλήξεις και στις βάσεις και στα μόρια και στη συνέντευξη. Προσωπική μου άποψη θα κοιτάξουν πολύ το πνευματικό επίπεδο καλό απολυτήριο συν τα σωματομετρικα και αθλήματα. Ειδωμεν καλή επιτυχία σε όλους και ηθικό πάνω από όλα
Καλησπερα! Ειμαι ο τελευταιος απο 5μελη πολυτεχνη οικογενεια ηλικια 27 και 10 μηνες (20/09/1991). Δικαιουμαι την πολυτεχνικη ιδιοτητα και παιρνω τα μορια λογω οτι ειμαστε 5 αδερφια η οχι λογω ηλικιας; εκτος απο αυτο εχω 1.970 μορια! Να φανταστω ουτε καν σαν επιλαχων σωστα; μολις εμαθα για την προκηρυξη και σκεφτομουν αν προλαβαινω να ξεκινησω μαθηματα για διπλωμα μηχανης για να παρω τα 300 μορια και να φτασω 2.270 αλλα να φανταστω δεν προλαβαινω; ας μου απαντησει οποιος μπορει! Ευχαριστω!!
Μικρή απόκλιση δεν θα υπάρχει θέμα αλλά μεγάλη σίγουρα...Ι' Μ. Α. Κ έγραψε: Εγω παντως 3 φορες που εδωσα για αστυφυλακων μας μετρησαν κανονικα το βαρος... ενω εμφανισιακα φαινομασταν ολοι οκ.. αυτοι που ημασταν στο δωματιο! Μας μετρησαν υψος βαρος... ο γιατρος εφυγε και γυρισε μετα απο 5 λεπτα με τα αποτελεσματα του μεσου ορου ΔΜΣ του καθε υποψηφιο. Και μας ελεγε οκ πηγαινε παρακατω!
Επίσης ξεκινά το δίπλωμα Γιατί ποτέ δεν ξέρεις.. δεν ξέρουμε ακριβώς. Ποτέ θα βγει.. προβλέψεις κάνουμε απλάSOVER έγραψε: Καλησπερα! Ειμαι ο τελευταιος απο 5μελη πολυτεχνη οικογενεια ηλικια 27 και 10 μηνες (20/09/1991). Δικαιουμαι την πολυτεχνικη ιδιοτητα και παιρνω τα μορια λογω οτι ειμαστε 5 αδερφια η οχι λογω ηλικιας; εκτος απο αυτο εχω 1.970 μορια! Να φανταστω ουτε καν σαν επιλαχων σωστα; μολις εμαθα για την προκηρυξη και σκεφτομουν αν προλαβαινω να ξεκινησω μαθηματα για διπλωμα μηχανης για να παρω τα 300 μορια και να φτασω 2.270 αλλα να φανταστω δεν προλαβαινω; ας μου απαντησει οποιος μπορει! Ευχαριστω!!
Παιδιά πως τις βλέπετε τις βάσεις για α κατηγορία; τι πιστεύετε;
Καλησπέρα σε όλους είμαι ο Γρηγόρης και απογοητεύτηκα με αυτά που είδα είμαι τέκνο πολύτεκνης Δεα αγγλικά λοουερ διπλώματα και βγάζω 1300 και βλέπω κάτι νούμερα τρέλα.. πραγματικά απογοητεύτηκα
Egw με 1300 που να πάω απογοητεύτηκα και Δεα και τέκνο πολύτεκνης και αγγλικά και διπλώματα κριμααα

Προσωπική άποψη πάνω από 2500
Σιγα μην εχει 2500, και θα σου πω τους λογους δεν πανε ολοι ειδικες δυναμεις. Πλεον οι πολυτεκνες οικογενειες εχουν μειωθει. Και οσοι πανε ειδικες δυναμεις οχι ολλοι, αλλα επι το πλειστον εχουν χαμηλα απολυτηρια. Και τελος αυτοι που εχουν απολυτηρια αριστα σιγα μην παν να γινουν ειδικοι φρουροι, να παιζουν την ζωη τους κορονα γραμματα. Εχουν σπουδασει και δουλευουν ηδη με καλυτερο χρημα. Οπως πολλοι απορροφηθηκαν στις φυλακες Οποτε η προβλεψη μου ειναι στα ιδια με το 2011 με την διαφορα ατομων δηλαδη 2350 +-50.
υ. σ τοσο θελω να ειναι η βαση 2340.
Μακάρι φίλε !!!Lion έγραψε: Σιγα μην εχει 2500, και θα σου πω τους λογους δεν πανε ολοι ειδικες δυναμεις. Πλεον οι πολυτεκνες οικογενειες εχουν μειωθει. Και οσοι πανε ειδικες δυναμεις οχι ολλοι, αλλα επι το πλειστον εχουν χαμηλα απολυτηρια. Και τελος αυτοι που εχουν απολυτηρια αριστα σιγα μην παν να γινουν ειδικοι φρουροι, να παιζουν την ζωη τους κορονα γραμματα. Εχουν σπουδασει και δουλευουν ηδη με καλυτερο χρημα. Οπως πολλοι απορροφηθηκαν στις φυλακες Οποτε η προβλεψη μου ειναι στα ιδια με το 2011 με την διαφορα ατομων δηλαδη 2350 +-50.
Με 3030 εχω πιθανότητες;
Ι μακ και εγω 3 φορες εχω δώσει για αστυφυλακων και τα αθληματα τα έχω περάσει 2 φορες
Σαν επιλαχών κάτι κανείς... χαχαχαχαχΔεα347εδ έγραψε: Με 3030 εχω πιθανότητες;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Unknowner και 5 επισκέπτες