Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)
- capten fan
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 30
Πηρα πρωτοβουλία και πηγα στο διευθυντή μονος μου. Μου εδωσε το χαρτι αυτο και μ λεει σε δεκα μερεςς θα ειναι ετοιμο. Μετα μ λεει πηγαινε το πρωτα στην κοπελα όμως. Ελα που με αθτη εγω ειχα τσακωθεί. Μολις παω μου κανει αυτη δε ξερει τίποτα ο διευθυντής Με τα πολλα πολλα μου ειπε σε 20 μερες πιστευω θα ειναι ετοιμο. Μπορει να λεει και *****
Στο υπουργειο η στο μηχανολογικο εκει που δινεις διπλωμα κ κανεις ανανεωση;
Ο. Π. Κ. Ε
- capten fan
- Υπολοχαγός
Εκει που κάνεις την ανανέωση
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 18
Και πόσα λεφτά σου ζήτησε; Πάντως και μια σχολή με καλές άκρες μπορεί να σου κάνει τ δουλειά(πρέπει να πέσει χρήμα) αλλά αφού σου είπαν 20 μέρες κομπλέ.
Πάντως λίγοι γνωρίζουν το φόρουμ έδω ενώ λένε. Όλοι θα κάνουν αίτηση.. λίγοι πι ψαγμένοι δλδ
- capten fan
- Υπολοχαγός
Τους ειπα δεν εχω θεμα να δωσω για λαδι. Αλλα ουτε αυτοί απο την σχολη οδηγών μπορούσαν να κανουν κατι και μου φανηκε περίεργο. Παντως τότε ενα 10? μου ειχαν παρει για τη μηχανη ας πούμε
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 18
Και ένα μήνα να κάνουμε προλαβαίνεις ανετα
- capten fan
- Υπολοχαγός
Το θεμα δεν ειναι αυτο Το. Θεμα ειναι να λεει αληθεια αυτή και οχι να μου το ειπε απλα για να με διωξει.
Αντε να δουμε
Αντε να δουμε
Παιδιά καλησπέρα. Συγκεντρώνω 3070 μόρια στην Α' κατηγορία. Είμαι 1,80 και 105 κιλά, αλλά γυμνασμένος. Έχω χάσει ήδη 7 κιλά και πρόσφατα έκοψα τα βάρη και το γυμναστήριο, και ξεκίνησα εντατικά προπόνηση για τα αθλήματα. Όσον αφορά το θέμα του ΔΜς, πρέπει "τυπικά" να φτάσω 85 κιλά (πράγμα πολύ δύσκολο ως και ανέφικτο σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα). Πιστεύετε να δώσουν τόσο σημασία στο ΔΜΣ ακόμα και αν δεν είσαι εμφανείς παχουλός; Από διάφορους γνωστούς που είχαν λάβει μέρος στις εξετάσεις του 2011 για ΕΦ και στις εξετάσεις του 2017 για τις Αστυνομικές σχολές, δεν τους ζύγισαν καν και γενικά δεν υπήρχε πρόβλημα βάρους αν ήσουν κομπλέ με τα αθλήματα, εκτός αν ήταν πολύ εμφανές!
Αδερφέ γνώμη μ πως ναι μεν παίζει ρόλο το ΔΜΣ αλλά βλέπουν κ την γενική σ σωματοδομή ... πιστεύω δεν θα έχεις θέμα.. σ παρόμοια φάση είμαι κ εγώ Πολύ καλά μόρια έχεις πάντωςmgoutsos έγραψε: Παιδιά καλησπέρα. Συγκεντρώνω 3070 μόρια στην Α' κατηγορία. Είμαι 1,80 και 105 κιλά, αλλά γυμνασμένος. Έχω χάσει ήδη 7 κιλά και πρόσφατα έκοψα τα βάρη και το γυμναστήριο, και ξεκίνησα εντατικά προπόνηση για τα αθλήματα. Όσον αφορά το θέμα του ΔΜς, πρέπει "τυπικά" να φτάσω 85 κιλά (πράγμα πολύ δύσκολο ως και ανέφικτο σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα). Πιστεύετε να δώσουν τόσο σημασία στο ΔΜΣ ακόμα και αν δεν είσαι εμφανείς παχουλός; Από διάφορους γνωστούς που είχαν λάβει μέρος στις εξετάσεις του 2011 για ΕΦ και στις εξετάσεις του 2017 για τις Αστυνομικές σχολές, δεν τους ζύγισαν καν και γενικά δεν υπήρχε πρόβλημα βάρους αν ήσουν κομπλέ με τα αθλήματα, εκτός αν ήταν πολύ εμφανές!
Παιδιά πιστεύω ότι κάποιος με 2300 είναι πολύ οριακά μέσα σαν επιλαχον φυσικά γνώμες;
Φιλε καλησπερα κ απο εμενα απο τα λεγομενα παιδιων εφ του 2011 εδιναν βαση στο δμσ παρα πολυ.. τι ηταν χοντρος τι ειχε μπραταα τους εκοβαν.. τωρα ομως κανεις δεν ξερει!!! κ κανεις δεν μπορει να σ πει με σιγουρια.. θα μπορουσαν αν εβλεπαν κ ηταν καλος ο γιατρος κ εβλεπε το σωματοτυπο σου να ηταν πχ στα 90 κιλα.. λεω εγω τωρα.. αλλα εσυ εισαι πολυ παραπανω κ δεν ξερω πραγματικα
Ο. Π. Κ. Ε
Με 2300 μπαινω επιλαχων πιστευω. Ας δωσει ενα τελος στην αγωνια
να βγει η προκυριξει.
να βγει η προκυριξει.
Πλακώσου στην διατροφή κ γυμναστική αέροβια κ θα είσαι οκ.. τ ίδιο κάνω πρωί απόγευμα
Χαχα και εγώ αυτό κάνω, πρωί δουλειά, απόγευμα στίβο.Dea pz έγραψε:Πλακώσου στην διατροφή κ γυμναστική αέροβια κ θα είσαι οκ. Τ ίδιο κάνω πρωί απόγευμα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Unknowner και 4 επισκέπτες