αν εχω τελη αυγουστου το γ στα χερια μ προλαβενο τι λεςXanthos έγραψε: Θα το πω κ θα το ξαναπω κ εδω!! ΑΠΑΝΤΕΣ θα κανετε τα χαρτια σας.. το οτι βλεπετε εδω υψηλα μορια απο 20 ατομα δεν σημαινει κ κατι.. βεβαια θα μ πεις εδω ειμαστε 100 ατομα κ οι αιτησεις μπορει να ειναι και 20.000... λοιπων το 2011 αυτοι π ειχαν πανω απο 2500 μορια να ηταν κ 250 ατομα βαλτε χ3 επειδη υποτιθετε ο κοσμος θα ειναι πιο πολυς!! δλδ 750.. αν σας βαλω ομως οτι εχασαν αρκετοι την ηλικια τοτε ολα παιζωντε!!! η βαση μπορει να ειναι 2300 2350...2400... αλλα αυτο δεν λεει κατι... υπαρχουν κ οι επιλαχω.. δεν σας δινω ασκοπες ελπιδες.. αν ανεβαζαν το οριο τοτε θα σας ελεγα οτι εμεις εσεισ μεχρι κ 2200 δεν θα ειχαμε ελπιδες κ ο λογος κατανοητος.. ολοι αυτοι π εχασας απο ηλικια το ποσοστο του 80% ειχαν τουλαχιστων 2800 μορια.. πολλοι δεν εχουν δεα πλεων λογο οικονομικου δε πηγαν αλλοι ουτε καν εδ... ολα παιζοντε... καλη επιτυχια κ ψιλα το κεφαλι.. υπαρχουν αρκετες θεσεις κ θα ειναι κ παρα μα παρα πολλοι επιλαχωντες!!!
Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 38
Πιστευω να προλαβεις φιλε μου.. μακαρι να το προλαβεις... αναλογα ποτε θα ανοιξουν οι αιτησεις κ ποτε θα κλεισουν..
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 18
Αυτό που παρατηρώ είναι ότι πολλοί εχετε 2600 κάτι, οπότε ίσως εκεί παίξει αρκετή συμφόρηση, πάνω από 2800 αντε να είναι 300 ή 400 δν νομίζω παραπάνω, ίσως λέω και πολλους
Σταυρος με τα αθληματα τα παω καλα αναλογα με τις μερες μ αλλα θελει προσπαθεια.. μ οικογενεια κ 2 δουλειες στην πλατη λιγο δυσκολο αλλα οχι ακατορθωτο... εσυ μαν να κανεις τα χαρτια σου κ μην απογοητευεσαι καθολου.. ποτε δεν ξερεις.. θα χασεις μονο οταν δεν τα κανεις.. γιατι τουλαχιστων θα εχεις προσπαθησει!!
Πολλους ειπες μπιλ.. αρκεροι πανε στα 2600 με 2750 εκει ειναι αρκετοι.. μετα πεφτει κατα πολυ κ συνηθως ξανα κολαει η βελωνα στο 2350 καπου εκει γυρο
Φίλε Xanthos εσύ και ο ΙΜΑΚ είστε θεωρώ από τα πιο σοβαρά παιδιά εδώ μέσα είναι και άλλοι αλλά εσύ με έχεις εντυπωσιάσει περισσότερο με τον τρόπο σκέψης σου. Δεν σε γνωρίζω φίλε Σου εύχομαι ολόψυχα να πετύχεις αυτό που θες και να μπεις στο σώμα γιατί υπάρχει ανάγκη για παιδιά σαν εσένα
Xanthos έγραψε:Σταυρος με τα αθληματα τα παω καλα αναλογα με τις μερες μ αλλα θελει προσπαθεια.. μ οικογενεια κ 2 δουλειες στην πλατη λιγο δυσκολο αλλα οχι ακατορθωτο... εσυ μαν να κανεις τα χαρτια σου κ μην απογοητευεσαι καθολου.. ποτε δεν ξερεις.. θα χασεις μονο οταν δεν τα κανεις.. γιατι τουλαχιστων θα εχεις προσπαθησει!!
οι οικογένεια θα σε ακολουθήσει;
Λοκ200 σε ευχαριστω πολυ φιλε μου ευχομαι κ σε εσενα τα καλυτερα κ αν εχεις δηλωσει ενδιαφερων για εφ κ το γουσταρεις να γινει ο ονειρο σου πραγματικοτητα!!
Gusto ναι φιλε.. οχι αμεσως αλλα μετα απο λιγο καιρο αν νε το καλα μπω Αν.. μεχρι να βρουμε κανα σπιτι να συμαζευτουμε θελει αρκετο καιρο..
Είναι δύσκολο να προβλέψουμε τ μόρια.. όλα παίζουν..
Παιδιά μην κάνετε εικασίες για τις βάσεις με βάση αυτές του 2011. οι βάσεις στην συγκεκριμένη προκυρηξη θα εκτοξευτούν πολύ ψηλά όσο σε καμία άλλη προκυρηξη για Α κατηγορία και όσον αφορά την Β εκεί πραγματικά θα εκπλαγούν όλοι με το ποσό ψηλά θα είναι. οι αιτήσεις που θα γίνουν θα ξεπεράσουν τις 80.000. καλη επιτυχία σε όλους
Το πόσες αιτήσεις θα γίνουν ούτε αυτό τ ξέρει κάνεις
Χατζης δεν εχουμε απο καπου αλλου να πιαστουμε.. με σκεψεις με ονειρα κ με βασει αυτα που παιζουν κ βλεπουμε τα τελευταια χρονια απο εκει πιανοναστε κ κανουμε εικασιες!!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 18
Χατχη ποια είναι η εκτίμηση σου για κάθε κατηγορία; Συζήτηση να γίνεται..
NΑ πω και εγώ την γνώμη μου την οποία στηρίζω σε όλες τις προηγούμενες προκηρύξεις από το 2010 και μετά... Λοιπόν Α' κατηγορία βάση 2300 και Β' Κατηγορία βάση 2700 σε αυτά υπολογίζω + ή - 50 μόρια.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες