Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)
2620 στην Α
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 12
Eγω ειλικρεινα το πιστευω οτι παρει μεχρι λαι 2000. Μην μεινει κανεις χωρις να κανει χαρτια απαντες τα χαρτια σας.
- MIXALHS GLOCK
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 5
Μην το λες το 11 με 2200 ήσουν μέσα πχ μην νομίζεις πολλοί θα κανοιν χαρτιά αλλά λίγοι έχουν τ πολλά μόριαtsiaka21! έγραψε: 2.210 πολύ λίγα
Εχω 2300. Η βαση ποσο λετε να παει 2500 η πιο κατω.
Θα το πω κ θα το ξαναπω κ εδω!! ΑΠΑΝΤΕΣ θα κανετε τα χαρτια σας.. το οτι βλεπετε εδω υψηλα μορια απο 20 ατομα δεν σημαινει κ κατι.. βεβαια θα μ πεις εδω ειμαστε 100 ατομα κ οι αιτησεις μπορει να ειναι και 20.000... λοιπων το 2011 αυτοι π ειχαν πανω απο 2500 μορια να ηταν κ 250 ατομα βαλτε χ3 επειδη υποτιθετε ο κοσμος θα ειναι πιο πολυς!! δλδ 750.. αν σας βαλω ομως οτι εχασαν αρκετοι την ηλικια τοτε ολα παιζωντε!!! η βαση μπορει να ειναι 2300 2350...2400... αλλα αυτο δεν λεει κατι... υπαρχουν κ οι επιλαχω.. δεν σας δινω ασκοπες ελπιδες.. αν ανεβαζαν το οριο τοτε θα σας ελεγα οτι εμεις εσεισ μεχρι κ 2200 δεν θα ειχαμε ελπιδες κ ο λογος κατανοητος.. ολοι αυτοι π εχασας απο ηλικια το ποσοστο του 80% ειχαν τουλαχιστων 2800 μορια.. πολλοι δεν εχουν δεα πλεων λογο οικονομικου δε πηγαν αλλοι ουτε καν εδ... ολα παιζοντε... καλη επιτυχια κ ψιλα το κεφαλι.. υπαρχουν αρκετες θεσεις κ θα ειναι κ παρα μα παρα πολλοι επιλαχωντες!!!
2540 στην α κατηγορια παιδια τι λετε ειναι καλα;
Μακάρι παιδία ν είναι χαμηλές οι βάσεις.. απλά με το 11 βγάζανε συνέχεια δεν μαζευόταν κόσμος.. τώρα όποιον ακούσεις χαρτιά για ειδικός φρουρός θα κάνει. απαντες δλδ έχω πάθει πλάκα
Σταυρο εισαι καλα φιλε
Δεα παιζουν πολλα φιλε η γενια του 20 μεχρι κ τα 28 δεν εχουν τοσα μορια οπως παλια!!! αλλαξαν τα χρονια δυστηχος.. κ αυτη ειναι η γνωνη μου.. γιατι ειχε κ χρονια να βγαλει κ δεν περιμενε κανεις!!! ετσι την πατησα κ εγω κ τελευταια ωρα. πηγα για γ φορτηγου κ προφισιενσι γιατι η δουλεια που κανω δεν θα χρειαστει ποτε κατι τετοιο.. λιγο αργα αλλα οτι εχεις στη ζωη καλο ειναι κ αν τα ειχα θα ελεγα πως με σιγουρια θα ημουν μεσα. υπομονη θα δειξει..
Κ μη σας φανει περιεργο να βλεπετε κατι εξωπραγματικους αριθμους απο αιτησεις.. αυτο δεν λεει κατι!!! κατα την ταπεινη μ αποψη μαζι με επιλαχωντες και για τις 2 κατηγοριες ολα θα κριθουνε στα 2000 με 2200 ατομα!!! τονιζω ατομα!!! οχι μορια..
Ευχαριστω xanthe... μακαρι να παμε καλα γιατι ειναι η τελευταια χρονια που μπορω να τα κνω και εγω ειχα χασει τις ελπιδες μου οτι θα ξαναεβγαζε... επισης ειναι πολλοι που τα εχουν παρατησει και οι πιο νεοι δεν ασχολουνται τοσο πολυ... με τα αθληματα πως τα πας?
Μαγκες καλησπέρα και από εμενα δυστυχώς εγώ μαζεύω 1970 μόρια στην Α κατηγορία... Γνωρίσω οτι δεν έχω καμία ελπίδα... Επισης βλεπω τόσα πολλά μόρια και απογοητευομαι... Καλή επιτυχια σε όλους
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες