Προσλήψεις στην ΕΥΠ (2019-2020)
H προκήρυξη προχωράει ή έχει παγώσει;Έχουν περάσει σχεδόν 2 μήνες από την τελευταία ανακοίνωση
Και γω ακομη περιμενω πινακα καταταξης για ΠΕ... αντε ν δουμε ποτε θα βγουν
Παίδες σήμερα έμαθα από μια πηγή ότι κατά 99% θα την ακυρώσουν και θ εκδώσουν νέα με τελείως διαφορετικά κριτήρια και Λιγότερες θέσεις αλλά το θέμα θα το κοιτάξουν κατά τέλη Αυγούστου όλα με επιφύλαξη πάντα
Αμάν.. Δεν θα προχωρήσει δηλαδή κανονικά όπως διατείνονταν εκλεκτοί συνομιλητές; Κρίμα..
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 6
- Επάγγελμα: Λοχιας
Πιστευω η κυβερνηση θα κανει τον διαγωνισμο απο την αρχη!
Ναι ναι παιδιά όντως θα ακυρωθεί και θα ξαναγίνει από την αρχή έτσι πιστεύω, φαντάζομαι και ψυχανεμιζομαι κι εγώ.. Μου το είπε μια χαρτορίχτρα, η Πυθία ένα τρίτο δεύτερος ξάδερφος μου και φυσικά κάποιος μέσα από την ίδια την υπηρεσία οπότε μιλάμε για σίγουρα κι 1000000%. Επίσης μυρισα και τα νύχια μου και έμαθα πως έτσι για σπάσιμο θα πάρουν τελικά όσους κόπηκαν... Αυτά από εμένα καλό υπόλοιπο καλοκαιριού
Ρε παιδια συγνωμη ποιος νομος καθοριζει μια προκηρυξη δημοσιου να ακυρωθει και να επαναληφθει με αλλα κριτιρια και λογοτερες θεσεις!! Εχετε καταλαβει οτι εχουν σταλθει μηνυματα επιτυχοντων και αποτυχοντων!! Ξερετε τον νομο ο οποιος επικαλειται στους επιτυχοντες και αποτυχοντοντες αντιστοιχα!! Αν ολα αυτα τα ατομα τα οποια περασαν ξερετε το τι εχει να γινει εκ μερους αν η διαδικασια ακυρωθει και ο καθενας κινηθει νομικα εναντιων τις υπηρεσιας!! Οποτε αφηστε τα περι εγκυρων πηγων και κολοκυθια τουμπανα!! Γινατε ολοι ξερολες και ταχαμου εχετε πηγες και μην πω τι!! Μαλλον εσεις π τα λετε αυτα εχετε αποτυχει και μαλλον δν εχετε καταλαβει τι εστει η υπηρεσια αυτη για το ακρως του απορρητου της!! Καλο 15αυγουστου σε ολους!!!
Εσυ ΙΜΑΚ κατηγορείς την προκυρηξη ότι είναι βυσματική και για αυτό δεν ασχολήθηκες (άσχετα που έχεις ασχοληθεί και παρά ασχοληθεί αλλά είσαι κομμένος από τους τελευταίους) λες ότι είναι εκτός ΑΣΕΠ και μπαίνεις μόνο με βύσμα παρόλα αυτά είσαι στην ίδια σελίδα σε διαφορετικό νήμα για του ειδικούς φρουρούς όπου και εκεί η προκυρηξη είναι χωρίς ΑΣΕΠ αλλά παρόλα αυτά εκεί κανείς τα χαρτιά όπως γράφεις καθημερινώς. εκει δεν έχει βύσμα που είναι εκτός ΑΣΕΠ; ψάξε καμια προκυρηξη να βολεύετεις στο δημόσιο γιατί από κάτι τέτοιους σαν και εσένα και την ζήλια σου χορτάσαμε εδώ μέσα. στα υπόλοιπα παιδιά να πω ότι και εγώ σαν επιτυχών πήγα από τα κεντρικά της ευπ στην κατεχακη και ρώτησα ποια η εξέλιξη του διαγωνισμού και με ενημερωσάνε ότι σε καμία περίπτωση ο διαγωνισμός δεν ακυρώνεται απλά έχει παγώσει προσωρινά και θα συνεχιστεί. οποιος θέλει πηγαίνει και ρωτάει
Εμένα παιδιά μ ήρθε ένα μνμ και μ είχαν πει τη σειρά κατάταξης μου και είμαι κάπου στην εκατοστή θέση δλδ απορρίφθηκα θα πάμε να δώσουμε εξετάσεις τι συμβαίνει είμαι με τους δε
Καλησπερα σε ολους! Μου εχουν ερθει 2 μηνυματα και το 2ο εγραφε οτι ειμαι στον τελικο πινακα φυλακων. Περιμενουμε Εξετασεις?
.Σήμερα σου ήρθε το μήνυμα για τους τελικούς πίνακες κατάταξης;alex έγραψε:Καλησπερα σε ολους! Μου εχουν ερθει 2 μηνυματα και το 2ο εγραφε οτι ειμαι στον τελικο πινακα φυλακων. Περιμενουμε Εξετασεις;
Σας γνωριζουμε οτι εχετε καταταγει στον οριστικο πινακα φυλακων νυκτοφυλακων σειιρα κτλ...
Συγγνωμη δεν διαβασα καλα το μηνυμα. Οχι 20 μαιου μου ηρθε.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες