Κάτσε ρε φίλε γιατί θα μας τρελάνεις. Παριστάνεις τον χαζό ή είσαι όντως;Markos_Hdi έγραψε:Με κάθε σεβασμό στον πατέρα σου, αλλά σου λέω. Όπως εσύ έχεις μόνο αυτόν για πηγή και λογικό είναι να τον πιστεύεις 1000% χωρίς καμία αμφιβολία, εγώ από δικές μου πηγές που εκείνη την εποχή ήτανε μέσα στα καράβια, έχω εντελώς διαφορετικές πληροφορίες. Και μου τα έχουνε πει χωρίς τσίπουρα και μεζέδες.
Αν ήτανε πολεμική επιχείρηση που επίσης το αμφισβητώ 100% τότε ακόμα χειρότερα. Στείλανε ένα Huey σε πολεμική αποστολή; Τρομερή ενέργεια.
Για την μηχανή. Τους έκαψε λάδια τότε και κάνανε μεσοπέλαγα 4 ώρες να την φτιάξουνε; Φάσκεις και αντιφάσκεις.
1) Είπα ή δεν είπα ότι ένα πλοίο έχει τον ορισμό του ετοιμοπόλεμου όταν στην ώρα που έχει οριστεί Για να αποπλεύσει ο στόλος δεν έχει κανένα πρόβλημα και αναχωρεί μαζί με τον υπόλοιπο στόλο;
2) Πριν την αναχώρηση δεν κάνουν έλεγχο; Τον έλεγχο θα τον κάνουν την τελευταία ώρα; Γνωρίζεις τις διαδικασίες ελέγχου; Γνωρίζεις τι τακτική ακολουθείται πόσες ώρες πριν; Γνωρίζεις με τι σειρά γίνεται ο έλεγχος; Έχεις διαβάσει τα παλιά Βιβλία του πατέρα σου όταν ήταν δόκιμος περί συστημάτων πλοίου κτλ;
3) Είπα ότι έκαψε λάδια η μηχανή μεσοπέλαγα; Οχι. Για πριν την αναχώρηση μιλούσα και διάβαζε προσεκτικά
Το ελικόπτερο. Πως ορίζεις εσύ την πολεμική αποστολή; Πολεμική αποστολή είναι μόνο ο βομβαρδισμός της Σμύρνης; Ή η βύθιση εχθρικών πλοίων;
Πολεμική αποστολή δηλ δεν είναι η πτήση ελληνικού ελικοπτέρου του ελληνικού πολεμικού ναυτικού στο αποκορύφωμα μιας κρίσεως πάνω από ελληνική βραχονησίδα για να εντοπίσει εχθρικό προσωπικό; Τι είναι άσκηση δηλ; Θα μας τρελάνεις; Άνοιξε κάνα 10 βιβλία εκεί πέρα και μετά έλα να μου μιλήσεις και να απαντήσεις ουσιαστικά.To AB Είχαμε αυτό στείλαμε; Τι ζόρι τραβάς δηλ; Ο στρατιωτικός δεν θα κάτσει να δει όταν ο κόσμος χάνεται αμάν το ελικόπτερο μου δεν είναι σούπερ πούμα και δεν πετάω! Δεν λειτουργούνε έτσι οι αξιωματικοί φιλάρα! Ξέρεις τι εστί να είσαι αξιωματικός του πολεμικού ναυτικού της Ελλάδας; Είσαι τρελάρας και ορμάς στο μεμέτι και εκτελείς! Είσαι ναύαρχος και αφού δεν έχεις άλλο μέσο δίνεις την εντολή και προσεύχεσαι για το πλήρωμα! Δεν λογαριάζεις απώλειες φιλάρα! Τιμάς στολή και δείχνεις ότι δεν είσαι κουραδοκεφτές! Ήταν πολεμική αποστολή! Μπήξκαν μέσα στο ελικόπτερο, κλείσανε πόρτες, ξεχάσανε παιδιά και γκόμενες και απογειωθήκανε ως αυτό που πραγματικά είναι. ΑΛΗΘΙΝΟΊ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ. Είτε τότε ήταν σημαιοφόροι και υποπλοίαρχοι στα ελικόπτερα είτε αρχηγοί ΓΕΕΘΑ