Προσλήψεις στην ΕΥΠ (2019-2020)
έστω οτι πάγωσε. δεν θα πρέπει να απαντηθει η ένσταση; Ημαρτον ηταν κ αβάσιμη η απόρριψη για λογο που δεν υπήρχε αφου ειχε πληρωθει κ δεν θα απαντηθει η ένσταση;
3 μήνες από την λήξη της προθεσμίας υποβολής των δικαιολογητικών και ούτε καν έχουμε ενημέρωση για τους πίνακες μοριοδότησης (για ΠΕ). Έλεος!
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 6
- Επάγγελμα: Λοχιας
Ρε παιδια τι σας φαινεται περιεργο; Μιλαμε για μια καθαρα βυσματικη προκυρηξη, γι αυτο και σας απεκλεισαν εσας ενω ειχατε τα δικαιολογητικα και σας ειπαν οτι ταχα δε πληρωσατε το παραβολο. Το ελεγα και πριν δυο μηνες ο διαγωνισμος αποκλειεται να ολοκληρωθει ειδικα τωρα που θα γινουν εκλογες! Ο διαγωνισμος θα ξαναγινει με τη νεα κυβερνηση και δικα της κριτηρια!
Δε πάγωσε απλά θα αργήσουν τα αποτελέσματα... Όσο για τις έγκυρες πηγές σας, να τις ρωτήσετε ξανά. Αν Κ εγώ πιστεύω ότι κόπηκατε γι αυτό τα λέτε
Ούτε με σφαίρες. Ο διαγωνισμός θα ακυρωθεί (αν δεν έχει ήδη ).
Ρε σεις, γιατί τόση κακία με αυτόν τον διαγωνισμό; γιατί φαγωνεστε όλοι πως θα ακυρωθεί; σας έχει πιάσει αμοκ; λογικό να είστε πικραμένοι επειδή κοπηκατε αλλά οκ that's life honeyssss
Σας έκοψαν γι αυτό τα λέτε. Δεν πειράζει, πάλι από την αρχή θα ψάχνετε προκήρυξη
Ρε σεις με κάνετε και γελάω με αυτά που γράφετε. Κοπήκανε πολύ απλά όσοι δεν είχαν βύσμα με άκυρη δικαιολογία. Τελεία και παύλα. Δεν θέλω να πιστεύω ότι υπάρχουν άτομα που έχουν μένος για το διαγωνισμό. Είναι πολύ κρίμα. Η υπηρεσία χρειάζεται άτομα αυτή την περίοδο. Τα έχει ανάγκη. Όσο για τις έγκυρες πηγές που αναφέρετε, έχω πολύ γνωστή μου, που πέρασε στο διαγωνισμό στην επόμενη επιτυχώς (ως γνωστόν 60-40 είναι γυναίκες μέσα για όσους ξέρουν πραγματικά τι παίζει), αλλά το βύσμα της, της ανέφερε πως παγώνει ενόψει εκλογών ο διαγωνισμός και αν είναι κυβέρνηση εκ νέου θα την τακτοποιήσει άμεσα. Αλλιώς γιοκ... Πάει στους επόμενους η φουρνιά
Παιδιά κάποια άτομα (όπως εγώ) δεν έχουν μέσο ούτε κάποια ενημέρωση για την εξέλιξη της προκήρυξης. Οπότε είναι ενοχλητικό για εμάς να σχολιάζει ο καθένας ότι θέλει, γιατί δεν ξέρουμε τι ισχύει από αυτά και τι όχι. Λίγη υπευθυνότητα δεν θα έβλαπτε...
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 6
- Επάγγελμα: Λοχιας
Εγω προσωπικα δε συμμετειχα στο διαγωνισμο διοτι δε με ενδιεφερε.2ον οι προκυρηξεις της Ευπ ειναι κατεξοχην βυσματικες, οπως πιο παλια που ειχε βγει επι Νεας δημοκρατιας. Οι διαδικασιες εχουν σταματησει γι αυτον το διαγωνισμο και θα ξαναγινει απο την αρχη αν το θελησει η νεα κυβερνηση! Αυτα δεν ειναι κακιες ειναι η αληθεια, μαλλον καποιοι ζειτε σε ροζ συννεφακι στην Ελλαδα ειμαστε. Την εβγαλε ο συριζα με τριμελη επιτροπη, χωρις ασεπ για να βολεψει δικους του αλλα δε τους εκατσε! Γι αυτο και καποιους σας εκοψαν ενω ειχατε ολα τα διακιολογητικα. Τον αλλον τον εκοψαν και καλα επειδη δε πληρωσε παραβολο, ενω εχει την αποδειξη οτι πληρωσε, τι ψαχνετε να βρειτε; Οπου δεν υπαρχει ασεπ δεν υπαρχει αξιοκρατια!
Κανένα νέο υπάρχει;

Κάτσε πάνω από το τηλέφωνο περιμένοντας διορισμό ενώ σε μια βδομάδα διεξάγονται εκλογές.. Όταν σε ειδοποιήσουν μην λησμονήσεις να μάς ενημερώσεις.
Λοιπόν αρκετά πια με τις φήμες ακύρωσης του διαγωνισμού. Έχουν όντως παγώσει οι διαγωνισμοί που γίνονται μέσω ΆΣΕΠ με μια πρόχειρη αναζητήσει στο διαδίκτυο θα βρείτε ποιοι είναι αυτοί οι διαγωνισμοί που έχουν παγώσει λόγω εκλογών, έχουν ανακοινωθεί άκρως λεπτομερώς. Ο διαγωνισμός της ΕΥΠ δε γίνεται μέσω ΆΣΕΠ επομένως δεν είναι μέσα στους διαγωνισμούς που επισήμως έχουν παγώσει.
Σε περίπτωση ακύρωσης έπρεπε να έχει βγει ανακοίνωση επίσημη από την υπηρεσία κάτι που προς το παρόν δεν έχει γίνει, και λέω έπρεπε διότι από τη στιγμή που πληρώνεται παράβολο συμμετοχής η υπηρεσία είναι υποχρεωμένη να ενημερώσει σε περίπτωση ακύρωσης ή πατώματος
Με τη σειρά μου λοιπόν θα παρακαλούσα κι εγώ όσους έχουν μένος με το διαγωνισμό να μη σχολιάζουν χαιρεκακα, μεταφέροντας φήμες ή και φαντασίες προσωπικές τους.
Ημαρτον...
Σε περίπτωση ακύρωσης έπρεπε να έχει βγει ανακοίνωση επίσημη από την υπηρεσία κάτι που προς το παρόν δεν έχει γίνει, και λέω έπρεπε διότι από τη στιγμή που πληρώνεται παράβολο συμμετοχής η υπηρεσία είναι υποχρεωμένη να ενημερώσει σε περίπτωση ακύρωσης ή πατώματος
Με τη σειρά μου λοιπόν θα παρακαλούσα κι εγώ όσους έχουν μένος με το διαγωνισμό να μη σχολιάζουν χαιρεκακα, μεταφέροντας φήμες ή και φαντασίες προσωπικές τους.
Ημαρτον...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες