Προσλήψεις στην ΕΥΠ (2019-2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Υποψήφιος..

Δημοσίευση από Υποψήφιος.. »

Μέτρησαν σε κάποιον τον 2ο Τίτλο Σπουδών ΕΠΑΛ;
Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

Στα προσωρινά ήμουν 30η θέση και σήμερα στα οριστικά είμαι 22η θέση ΕικόναΔΕ 11 Φύλακες - Νυχτοφύλακες.

; Δεν έκανα ένσταση - τίποτα!

Τι έγινε τους εξαφάνισαν τους υποψηφίους από τη λίστα!

Κώστας

Δημοσίευση από Κώστας »

Μπορώ να ρωτήσω κάτι εφόσον ξέρει κάποιος ας μου απαντήσει παρακαλώ.. Ο βαθμός απολυτηρίου δεν πολλ/ζεται επι 110.. δλδ κάποιος με δέκα απολυτήριο στα μόρια θα έχει 1 100.. η κάνω λάθος σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Shooter

Δημοσίευση από Shooter »

Ναι ρε Γιαννη αφου ειναι βυσματικη η προκυρηξη τι δε καταλαβενετε; Με τριμελη επιτροπη ειναι δε προκειται να ολοκληρωθουν οι διαδικασιες μεχρι τις εκλογες.. πραγμα που σημαινει οτι η Νεα Δημοκρατια ή θα την κανει απο την αρχη με δικα της κριτηρια ή καθολου!
Babis

Δημοσίευση από Babis »

Ξερει κάποιος αν η θέση του πίνακα παίζει ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα δλδ αν κάποιος έχει 10 θέση και γράψει στα τεστ χειρωτερα απο κάποιον που έχει 40 έχει καλύτερη σειρά.. σας ευχαριστώ
Άβαταρ μέλους
Vessty
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Vessty »

Επειδή ακούω διάφορα άσχετα ας τοποθετηθώ.Η διαδικασία δεν θα ακυρωθεί αλλάξει δεν αλλάξει η κυβέρνηση. Όσοι πιστεύετε το αντίθετο μπορείτε να ψάξετε διάφορα ΦΕΚ και να ανατρέξετε σε παλιότερες προκηρύξεις καθώς και στη νομική βάση/σύσταση της ΕΥΠ.

Όσον αφορά το βυσματικό κομμάτι που αναφέρεται αυτό αφορά κυρίως της κατηγορίες ΤΕ και ΠΕ καθώς η ύλη στο γνωστικό αντικείμενο της θέσης είναι χαοτική και οι 20000 σελίδες βιβλιογραφίες είναι ενδεικτικές.

Στην κατηγορία ΔΕ τα πράγματα είναι απλά διαβάζεις την συγκεκριμένη ύλη που έχεις και κάνεις την προσπάθεια σου.

Καλή επιτυχία σε όλους

Άβαταρ μέλους
Vessty
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Vessty »

Babis έγραψε:Ξερει κάποιος αν η θέση του πίνακα παίζει ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα δλδ αν κάποιος έχει 10 θέση και γράψει στα τεστ χειρωτερα απο κάποιον που έχει 40 έχει καλύτερη σειρά. Σας ευχαριστώ

Γράφει μέσα η προκήρυξη !

Τα κριτήρια μοριοδότησης είναι το 45% του τελικού βαθμού και 55% οι εξετάσεις

antoinelegrek

Δημοσίευση από antoinelegrek »

Βλέποντας και διαβάζοντας διάφορα θα κάνω με την σειρά μου μια τοποθέτηση επί του θέματος. Καταρχάς ο διαγωνισμός δεν θα ολοκληρωθεί, λόγω επικείμενων εκλογών. Θεωρώ πως κάθε νοήμων άνθρωπος που κάνει αίτηση για την υπηρεσία, είναι σε θέση να γνωρίζει πως πρόκειται για μια καθαρά βυσματική διαδικασία πρόσληψης, όπου θα προτιμηθούν τα παιδιά της εκάστοτε κυβέρνησης. Τα περί αξιοκρατικής διαδικασίας, πτυχίων κ. Τλ δεν ισχύουν. Εδώ έχουν μπει στην υπηρεσία άτομα που δεν γνωρίζουν λέξη στα αγγλικά, καθώς και άτομα που δεν πέρασαν τα ψυχιατρικά επειδή αντιμετωπίζουν προβλήματα... Και όμως εργάζονται σε μια τόσο νευραλγική θέση. Από την άλλη απέρριψαν άτομα που ενώ πληρούν τις προϋποθέσεις (πτυχία, πιστοποιητικά), τους έκοψαν τάχα για διάφορους άλλους λόγους. Ας μην γελιόμαστε, πρόκειται για μυστικές υπηρεσίας που η διαδικασία είναι εκτός ασεπ και τα ονόματα των επιτυχόντων δεν θα ανακοινωθούν όπως είναι εύλογο... Οπότε ας μην είμαστε ονειροπόλοι και ρομαντικοί και ας δούμε τα πράγματα λίγο πιο κυνικά με μια δόση ρεαλισμού.
Cherry blossom

Δημοσίευση από Cherry blossom »

Καλησπέρα, έχει κάνει κάποιος από εσάς ένσταση; Εμένα μου ήρθε μήνυμα απόρριιψης για το λόγο του ότι δεν πλήρωσα το παράβολο (!) ενώ μέσα στο φάκελο είχα βάλει κανονικά την απόδειξη πληρωμής. Δεν έχω λάβει κάποια ενημέρωση μετά την ένσταση και αναρωτιέμαι αν κάποιος από εσάς είχε παρόμοια αλλοπρόσαλλη εμπειρία.

ερπετό

Δημοσίευση από ερπετό »

Αφιερωμένο στην ομάδα...

Εικόνα

marpap

Δημοσίευση από marpap »

κ εγω το ιδιο, μου ηρθε μηνυμα οτι δεν ειχα καταβαλει το ποσό του παραβόλου. εκανα ένσταση με ολα τα αποδεικτικά κ χαρτί της τράπεζας οτι ειχε καταβληθεί 4 Μαρτίου το παράβολο κ ακομη δεν εχω λαβει απάντηση της ένστασης μου.27.5 εστειλα την ένσταση. που μπορούμε να απευθυνθουμε; ποτε θα απαντησουν;
Cherry blossom

Ιδέα δεν έχω το πότε θα λάβουμε απάντηση αλλά πραγματικά το θεωρώ εξωπραγματικό αυτό που μας συνέβη. Μου φαίνεται πως έγινε τελείως επι τούτου για να κόψουν κόσμο που κατά τα άλλα πληρεί όλες τις προυποθέσεις κ με το παραπάνω. Αν έχεις νεότερα ενημέρωσε και το ίδιο θα κάνω κ γώ. Σ'ευχαριστώ κ καλή τύχη!
marpap

Δημοσίευση από marpap »

ναι ειναι εντελώς αβάσιμο κ αυθαίρετο. Αφου το ειχα πληρωσει κ φαίνεται ξεκαθαρα, απορω γιατί έγινε αυτό! αντε να δούμε ποτε θα απαντησουν. Εγιναν γενικα ενστάσεις; γνωρίζετε?
Cherry blossom

Η αλήθεια είναι πως δεν γνωρίζω κάποιον άλλον (πέρα από εμάς) που να έκανε ένσταση και δεν ξέρω και που να απευθυνθώ. Ίσως έχουμε νεότερα τις επόμενες μέρες, τι να πω; ! Είδομεν!
Μπαμπης

Δημοσίευση από Μπαμπης »

Πάγωσε παιδιά... έγκυρο
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες