Προσλήψεις στην ΕΥΠ (2019-2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Wolf

Δημοσίευση από Wolf »

Εγω τα ελεγα πριν 3 μηνες που εβγαινε η προκυρηξη οτι θα ακυρωθει ο διαγωνισμος. Λογω των εκλογων και της νεας κυβερνησης οι προσληψεις δε θα γινουν διοτι η προκυρηξη ειναι εκτος ασεπ και θα γινοταν απο τριμελη επιτροπη(βυσμα). Η σημερινη κυβερνηση δε θα προλαβει να ολοκληρωσει τις διαδικασιες οποτε γιοκ!
As

Δημοσίευση από As »

Είναι σιγουρο; έχεις έγκυρη ενημέρωση η το υποθετεις φίλε Μου..
Πολίτης

Δημοσίευση από Πολίτης »

Με ειδοποίησαν σήμερα ότι αποκλείστηκα από τον διαγωνισμό (κατηγορία ΠΕ1) επειδή δεν προσκόμισα τον απαιτούμενο μεταπτυχιακό τίτλο.. Πλην όμως είμαι απόλυτα βέβαιη ότι τον επισύναψα, καθώς και βεβαίωση συνάφειας που πήρα από την σχολή.. Αναρωτιέμαι, συνέβη και σ' άλλον, - η ή είμαι η μοναδική;
Πολίτης

Δημοσίευση από Πολίτης »

Καλησπέρα. Το μεταπτυχιακό σου ήταν στη λίστα των αποδεκτών ή όχι;
Ιωαννα Φ.

Δημοσίευση από Ιωαννα Φ. »

Παιδια οσοι δεν εχουν αποκλειστει σε ποσο καιρο ελαβαν mail για την καταταξη π εχουν; γνωριζει καποιος απο τις πρωτες πρωτες κατηγοριες που αναρτηθηκαν σε ποσες μερες σταλθηκε ο πινακας καταταξης;
Shooter

Δημοσίευση από Shooter »

Ρε παιδια τι ταλαιπωρηστε τζαμοα; Αφου σε ενα μηνα θα εχουμε αλλη κυβερνηση, δε προλαβουν να τελειωσουν οι διαδικασιες μεχρι τις εκλογες, οποτε η νεα κυβερνηση θα ακυρωσει το διαγωνισμο ειδικα αυτον που ειναι χωρις Ασεπ
Πολίτης

Δημοσίευση από Πολίτης »

Ναι ναι, το μεταπτυχιακό μου ήταν κανονικά σ' αυτά που προβλέπονταν και μάλιστα είχα και βεβαίωση συνάφειας από το παν/μιο (ως εκ του περισσού). Το να μην το έστειλα πάντως αποκλείεται σε κάθε περίπτωση, το θυμάμαι πολύ καλά Απλά απορώ... Είμαι μεμονωμένο περιστατικό - άρα υποθέτουμε ότι είναι και τυχαίο - ή συνέβη και σ' άλλους - άρα είναι μια τεράστια μούφα η προκηρυξη;

niklet

Δημοσίευση από niklet »

Δε γινεται να μην εχεις υποβαλλει το πιο σημαντικο χαρτι. Στο τελος της αιτησης σου, στα κατατεθεντα δικαιολογητικα, αν γραφεις οτι στελνεις το χαρτι αυτο, μπες στη διαδικασια να κανεις ενσταση και μαζι με την ενσταση να στειλεις παλι αυτα τα χαρτια. Και οχι δεν εισαι μεμονωμενο περιστατικο. Ειναι πασιφανες οτι η προκηρυξη ειναι μια τεραστια μουφα. Συμφωνω με τους υπολοιπους που ειπανε οτι η διαδικασια θα ακυρωθει επειδη δε θα προλαβει να ολοκληρωθει μεχρι τις εκλογες και επειδη δεν ειναι μεσω ασεπ. Οπως και να χει καλη επιτυχια σε ολους Οσους δεν αποκλειστηκαν.
Πολίτης

Δημοσίευση από Πολίτης »

Καλημέρα. Κοίτα δεν μπορώ να καταλάβω και εγώ τι γίνεται. Επειδή είμαι στην ίδια κατηγορία (ΠΕ1) πιστεύω ότι τα δικαιολογητικά τα έστειλα σωστά. Δεν μου απέστειλαν μήνυμα αποκλεισμού. Η διαδικασία ειναι εκτός Ασέπ. Πιθανολογώ ότι πέρασαν μερικούς υποψηφίους απλά για να γίνει η γραπτή εξέταση. Έπειτα θα γίνει το δεύτερο και καλό ξεσκαρτάρισμα.

Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά αλλά προς τα εκεί πηγαίνει η κατάσταση.

Υποψήφιος

Δημοσίευση από Υποψήφιος »

Για ΔΕ Φύλακες, σας μέτρησαν τον 2ο τίτλο σπουδών (150 μόρια) ;

Είχα στείλει αίτηση διόρθωσης, και έλαβα την εξής απάντηση:

Η αίτηση απορρίπτεται επειδή το Απολυτήριο και Πτυχίο του ΕΠΑΛ είναι τίτλοι δευτεροβάθμιας οι οποίοι εκδόθηκαν με την ίδια πράξη (10/24-06-2011) των διδασκόντων του ΕΠΑΛ, και αφορούν αμφότερα σπουδές που παρακολουθήσατε και ολοκληρώσατε κατά το ίδιο σχολικό έτος 2010-2011 στο σχολείο αυτό.

Που το λέει αυτό βρε παιδιά;

Δηλαδή αν ο 2ος τίτλος ήταν από άλλη χρονιά, θα μετρούσε... Εικόνα

Άβαταρ μέλους
teooyk
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από teooyk »

Η προκήρυξη έχει παγώσει μέχρι νεοτέρας λόγω εκλογών. Διαδικασιες θα ξεκινήσουν μόλις ορκιστεί η νέα κυβέρνηση και αν υλοποιηθεί και σε πόσο χρόνο βέβαια.
Commandor

Δημοσίευση από Commandor »

Ο διαγωνισμός της ΕΥΠ δε γίνεται μέσω ΆΣΕΠ, αλλά με διαδικασία μεικτής αξιολόγησης από επιτροπή. Οι διαγωνισμοί μέσω ΆΣΕΠ όντως έχουν παγώσει. Στο επίσημο site της υπηρεσίας μέχρι και τις 28/5 ανακοίνωναν αποτελέσματα. Λοιπόν, όσοι δε γνωρίζετε μην παραπληροφορειτε και μην παρασύρεστε από τη δική σας διάθεση χαιρεκακιας.

Μέχρι να εκδοθεί επίσημη ενημέρωση από την υπηρεσία της ΕΥΠ ο διαγωνισμός τρέχει κανονικά. Αυτά προς γνώση και συμμόρφωση των συμμετεχόντων αλλά και των παρατρεχαμενων που ελπίζουν σε ακύρωση.

Ήμαρτον

Ι' Μ.Α.Κ

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Η νεα κυβερνηση θα κανει ολο τον διαγωνισμο απο την αρχη λογικα.. οτι ειναι. εκτος Ασεπ ειναι κομματικο και βυσματικο!
Υποψήφιος

Δημοσίευση από Υποψήφιος »

Μέτρησαν σε κανέναν 2ο τίτλο Σπουδών ΕΠΑΛ για Δε Φυλάκων ;
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Βγήκαν τ οριστικά μην λέτε ότι σας έρθει
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες