Προσλήψεις στην ΕΥΠ (2019-2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από REDMAN316 »

Σπύρος1μαλ έγραψε:Κώστα έλεος φίλε πραγματικά έλεος... δες το μισθολόγιο στο ιντερνετ γράφει για τους δε για τους τε για πε και για ΥΕ απλά πράγματα άσχετο ΔΥΚ μπορείς να μου πεις έως ποτε κάνουμε τα χαρτιά γιατί διάβασα από 19/2 αλά δεν γράφει έως ποτε...

Γράφει στην προκήρυξη σπυρο ξανά διάβασε προσεκτικα, δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά νομίζω ξεκινάνε 25/2 οι αιτησεις και έχει περίπου δύο εβδομάδες περιθώριο

Johny

Δημοσίευση από Johny »

Καλησπέρα παιδιά,Ερώτηση: Έαν για την κατηγορία ΠΕ3 έχω Καλή Γνώση Αγγλικών και οχι πολυ καλή ούτε άριστη, έχωντας Πτυχίο/Μάστερ θα ακυρώνεται η αίτηση ή απλά δεν παίρνω τα αντοίστιχα μόρια.

Άβαταρ μέλους
Other Side
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Other Side »

Λοιπόν, μόλις πήρα τηέφωνο και μού είπαν για την κατηγορία των φυλάκων.-ο εισαγωγικός βαθμός "Δ" ισχύει μόνο όταν επιλεχθείς και σε προσλάβουν. Όχι πιο πριν όμως.

-Πρέπει να είσαι κάτοχος και των τριών ακολούθων 1) ΙΕΚ 2) γλώσσα 3) Ε. Δ. Αλλιώς, πας σε δεύτερη μοίρα (την ίδια μοίρα με την 6Κ)

απάντηση

Δημοσίευση από απάντηση »

Johny έγραψε:Καλησπέρα παιδιά,Ερώτηση: Έαν για την κατηγορία ΠΕ3 έχω Καλή Γνώση Αγγλικών και οχι πολυ καλή ούτε άριστη, έχωντας Πτυχίο/Μάστερ θα ακυρώνεται η αίτηση ή απλά δεν παίρνω τα αντοίστιχα μόρια.

Καλημέρα, ναι από ό, τι μου είπαν ακυρώνεται η αίτηση, αν δεν υπάρχει έστω και ένα από τα προσόντα. Είναι προαπαιτούμενα δηλαδή. Κάλεσα στον αριθμό 2107796115. Τώρα το τι θα γίνεται στην περίπτωση που δεν πληρωθούν οι θέσεις δε γνωρίζω.

Άβαταρ μέλους
MIXALHS GLOCK
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από MIXALHS GLOCK »

Other Side έγραψε: Λοιπόν, μόλις πήρα τηέφωνο και μού είπαν για την κατηγορία των φυλάκων.-ο εισαγωγικός βαθμός "Δ" ισχύει μόνο όταν επιλεχθείς και σε προσλάβουν. Όχι πιο πριν όμως.

-Πρέπει να είσαι κάτοχος και των τριών ακολούθων 1) ΙΕΚ 2) γλώσσα 3) Ε. Δ. Αλλιώς, πας σε δεύτερη μοίρα (την ίδια μοίρα με την 6Κ)

Αν και διπλωματούχος πτυχίου, δεν υφίσταται κατι τέτοιο φίλε.. Δεν υπάρχουν κυρια προσόντα και επικουρικές σε πίνακες!
Άβαταρ μέλους
MIXALHS GLOCK
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

MIXALHS GLOCK έγραψε:
Other Side έγραψε: Λοιπόν, μόλις πήρα τηέφωνο και μού είπαν για την κατηγορία των φυλάκων.-ο εισαγωγικός βαθμός "Δ" ισχύει μόνο όταν επιλεχθείς και σε προσλάβουν. Όχι πιο πριν όμως.

Αν και διπλωματούχος πτυχίου, δεν υφίσταται κατι τέτοιο φίλε.. Δεν υπάρχουν κυρια προσόντα και επικουρικές σε πίνακες!
Αναφέρει ότι είτε ΙΕΚ έχεις είτε απολυτήριο έχεις μπαίνετε στην ίδια κατηγορία κι οι δυο!
ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από ARN »

Και αν κάποιος έχει το ιεκ αλλά δεν έχει ειδικές δυνάμεις σε ποια κατηγορία μπαίνει τότε ρε φίλε;
Soldier

Δημοσίευση από Soldier »

Καλημερα, στην αιτηση ΔΕ στην κατηγορια ΣΠΟΥΔΕΣ -Απαιτούμενος Βασικός Τίτλος Σπουδών Δίπλωμα/Πτυχίο/Απολυτήριο

εκει βάζεις το ΙΕΚ και μετα το Δεύτερος τίτλος Σπουδών το απολυτήριο Λυκείου; Η το αντιθετο μιας και η θεσει ειναι ΔΕ;

αν ξερει καποιος ας απαντησει

ευχαριστω

Πολίτης

Δημοσίευση από Πολίτης »

Ναι πρώτα ΙΕΚ και μετά απολυτήριο!

Σήμερα ανέβασαν υπόδειγμα της αίτησης...

Η ηλεκτρονική αίτηση ξεκινάει στις 25-02-2019;

Δεν βλέπω κάτι για σήμερα!

Άβαταρ μέλους
Other Side
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Other Side »

Ο, τι ξέρεις, ξέρω!
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Liontarina »

Μακράν η πιο κακογραμμένη προκήρυξη που έχω δει.

Απαραίτητα:

1. Απολυτήριο δευτεροβάθμιας εκπαιδευσης χ110

2. Λόουερ =30

3. Ε. Δ =200

Το ότι η προκήρυξη μοριοδοτεί Υποχρεωτικά προσόντα (λόουερ και εδ), προσωπικά μπορεί να με τρελάνει.

Έξτρα μόρια:

Γλώσσες = 70 για άριστη γνώση,50 για πολύ καλή,30 για καλή,10 για μέτρια (έχω πολύ καιρό να δω προκήρυξη να μοριοδοτεί την μέτρια γνώση). Επίσης προσκομίζουμε το πτυχίο με την καλύτερη γνωση και γι αυτό μοριοδοτούμαστε ΜΟΝΟ. Αν έχω λόουερ και προφίσενσι ΣΤΗΝ ΊΔΙΑ ΓΛΩΣΣΑ θα πάρω τα μόρια του προφίσενσι μόνο.

Εμπειρία= 7 ανά μήνα (μέχρι 84 μήνες, δηλαδή μέχρι 558 μόρια)

2ος τίτλος σπουδών=150 (και εδώ δεν είναι μόνο το ΙΕΚ! Όσοι έχουν πτυχίο Α κύκλου και Β' κύκλου πάλι παίρνουν τα 150 μόρια)

Ελπίζω να βοήθησα.

Καλή τύχη σε όλους

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ 12

Δημοσίευση από ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ 12 »

Καλημέρα σας.

Βγήκε η αίτηση και ήθελα να σας ρωτήσω εγώ που έχω το ιεκ τον βάζω σαν βασικό τίτλο και σαν δεύτερο τίτλο

το απολυτήριο λυκείου ; Αν μπορείτε ρίξτε μια ματιά να μου πείτε αν θέλετε τι καταλαβαίνετε...

http://www.mopocp.gov.gr/images/stories//2019/prokirikseis19/19022019aitiside.pdf?fbclid=IwAR0j4GfJhKyT_XwA3RR7naHHxyaaaRgk4GJ4ZtvixVe_5gWFqeUSWyN5tDM

Άβαταρ μέλους
MIXALHS GLOCK
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Ρε παιδιά για να συνοψίσουμε, το ιεκ και το απολυτήριο είναι στην ίδια κατηγορία!! Δεν υπάρχουν επικουρικοί πίνακες!
Πολίτης

Δημοσίευση από Πολίτης »

Έχω απολυτήριο ΕΠΑΛ, σε ποιο κουτάκι το δηλώνω ; ΤΕΛ;
Φάνης

Δημοσίευση από Φάνης »

Other Side έγραψε:Λοιπόν, μόλις πήρα τηέφωνο και μού είπαν για την κατηγορία των φυλάκων.-ο εισαγωγικός βαθμός "Δ" ισχύει μόνο όταν επιλεχθείς και σε προσλάβουν. Όχι πιο πριν όμως.

τι είναι όμως ο εισαγωγικός βαθμός "Δ";

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες