Προσλήψεις στην ΕΥΠ (2019-2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Koreos

Δημοσίευση από Koreos »

Ερώτηση αν ξέρετε απαντάτε Φυλακές-νυχτοφύλακες εννοεί μόνο νύχτα ή εννοεί μέρα και νύχτα ;
ΕΦΕΔΡΟΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΗΣ

Δημοσίευση από ΕΦΕΔΡΟΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΗΣ »

Καλημέρα σας.

Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν μπορείτε να μου δώσετε μια διευκρύνηση.

Έχω ΙΕΚ πιστοποιήση επιπέδου 5, αγγλικά, ειδικές δυνάμεις και είμαι 27 ετών.

Στην δήλωση της αίτησης υποβάλω ως τίτλο μόνο το ΙΕΚ και όχι το λύκειο ;

ή και τα δύο και το ΙΕΚ δίνει 150 μόρια ;

xristos

Δημοσίευση από xristos »

OΙ ειδικες δυναμεις και το lower ειναι must;απλα και μονο με το απολυτηριο λυκειου (ΕΠΑΛ) μπορουμε να κανουμε αιτηση; Αξιζει;

Άβαταρ μέλους
MIXALHS GLOCK
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από MIXALHS GLOCK »

ΕΦΕΔΡΟΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΗΣ έγραψε: Καλημέρα σας.

Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν μπορείτε να μου δώσετε μια διευκρύνηση.

Έχω ΙΕΚ πιστοποιήση επιπέδου 5, αγγλικά, ειδικές δυνάμεις και είμαι 27 ετών.

Στην δήλωση της αίτησης υποβάλω ως τίτλο μόνο το ΙΕΚ και όχι το λύκειο ;

ή και τα δύο και το ΙΕΚ δίνει 150 μόρια ;

Φίλε νομίζω μπορούμε να βάλουμε και τα δυο, αν δε κάνω λάθος το ΙΕΚ δίνει 150 παραπάνω όπως ειπες.
Special one

Δημοσίευση από Special one »

Με lower μπορεις να τα κάνεις η θέλει το επόμενο παραπάνω πτυχίο γιατί δεν το κατάλαβα
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από REDMAN316 »

Ρε παιδιά αν το ΙΕΚ απλά δίνει 150 μόρια και δεν είναι υποχρεωτικό το ίδιο ισχύει και για τα αγγλικά και για τις ειδικές δυναμεις! Και αν είναι έτσι τότε δεν έχει απαραίτητα προσόντα η προκήρυξη?
Άβαταρ μέλους
MIXALHS GLOCK
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

REDMAN316 έγραψε: Ρε παιδιά αν το ΙΕΚ απλά δίνει 150 μόρια και δεν είναι υποχρεωτικό το ίδιο ισχύει και για τα αγγλικά και για τις ειδικές δυναμεις! Και αν είναι έτσι τότε δεν έχει απαραίτητα προσόντα η προκήρυξη?
Απαραίτητο προσόν φίλε όπως διάβασα στην προκήρυξη είναι απολυτήριο, στρατός, αγγλικά! Απλά εμείς θα πάρουμε 150 μόρια παραπάνω λόγω ΙΕΚ.
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

MIXALHS GLOCK έγραψε:
REDMAN316 έγραψε: Ρε παιδιά αν το ΙΕΚ απλά δίνει 150 μόρια και δεν είναι υποχρεωτικό το ίδιο ισχύει και για τα αγγλικά και για τις ειδικές δυναμεις! Και αν είναι έτσι τότε δεν έχει απαραίτητα προσόντα η προκήρυξη?
Απαραίτητο προσόν φίλε όπως διάβασα στην προκήρυξη είναι απολυτήριο, στρατός, αγγλικά! Απλά εμείς θα πάρουμε 150 μόρια παραπάνω λόγω ΙΕΚ.

Ρε συ μιχαλη αν δει τον πίνακα με τα μόρια λέει για ΔΕ φύλακες ότι τα αγγλικά δίνουν 70 μόρια η μέτρια γνώση. Επίσης λέει στα προσόντα αγγλικά και φαίνεται σαν υποχρςωτικο άρα γιατί να δίνει 70 μόρια ένα προσόν που είναι υποχρεωτικο; Αφού το έχουν όλοι

Άβαταρ μέλους
MIXALHS GLOCK
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

REDMAN316 έγραψε:

Ρε συ μιχαλη αν δει τον πίνακα με τα μόρια λέει για ΔΕ φύλακες ότι τα αγγλικά δίνουν 70 μόρια η μέτρια γνώση. Επίσης λέει στα προσόντα αγγλικά και φαίνεται σαν υποχρςωτικο άρα γιατί να δίνει 70 μόρια ένα προσόν που είναι υποχρεωτικο; Αφού το έχουν όλοι

REDMAN γιατι είτε ειναι προαπαιτούμενο είτε οχι πρεπει να βγει ενα συνολο μορίων. Αν δεις μεσα στην προκήρυξη γράφει αναλυτικά τι ακριβώς θέλει για Φύλακας νυχτοφυλακας. Και ειναι 1-2-3. Απολυτήριο, αγγλικά, στρατός.
Φάνης

Δημοσίευση από Φάνης »

θα οπλοφορουν οι νυκτοφυλακες-φυλακες; θα περάσουν κάποια εκπαίδευση; τόσες προκηρύξεις για σώματα ασφαλείας δεν ζηταγανε προεδρική φρουρά τώρα στην ευπ πως και ζητάνε;

Koreos

Δημοσίευση από Koreos »

Αυτό που πρέπει να προβληματίσει με τις ειδικές δυνάμεις είναι γιατί τις μοριοδοτούν?; Μήπως τελικά δεν είναι απαραίτητο κ απλά είναι προσόν σαν την ξένη γλώσσα?; Γιατί αυτό με την μοριοδότηση δεν είναι λογικό
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από glock »

Εσένα φανη σε νοιάζει αν οπλοφωρουν;
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από glock »

Οπλοφορουν;
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Koreos έγραψε:Αυτό που πρέπει να προβληματίσει με τις ειδικές δυνάμεις είναι γιατί τις μοριοδοτούν?; Μήπως τελικά δεν είναι απαραίτητο κ απλά είναι προσόν σαν την ξένη γλώσσα?; Γιατί αυτό με την μοριοδότηση δεν είναι λογικό

Αυτό είναι το μεγάλο ερωτημα. Όπως η ξένη γλώσσα έτσι και το πτυχίο φύλακα και οι ειδικές συβαμεις μοριοδοτουνται. Αν όλα αυτά θεωρούνται προαπαιτούμενα δεν θα έπρεπε να μοριοδοτουνται γιατί θα τα έχουν όλοι όσοι πάρουν μερος. Αυτά που πρέπει να μοριοδοτουνται είναι τα προσόντα ως εξρρεα μόρια όπως ο βαθμός του απολυτηρίου ή πτυχίου, οι εξτρε ξένες γλώσσες η προυπηρπροϋ η κτλπ όπως συμβαίνει συνήθως στις προκηρύξεις. Το να μοριοδοτουνται τα προαπαιτούμενα που είναι γεγονός ότι εφόσον προαπαιτούμενα τα έχουν όλοι δεν έχει λογοκη. Τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ να το καταλαβω...

Σπυρος1μαλ

Δημοσίευση από Σπυρος1μαλ »

Παιδιά από ποτε έως ποτε κάνουμε τα χαρτιά μας...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 16 επισκέπτες