Πρόσληψη για Εποχικούς Πυροσβέστες (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΤΤ

Δημοσίευση από ΤΤ »

Γιώργος Δ'ΜΚ έγραψε:Παιδιά σε περίπτωση τελικά που βγει κάτι πιστεύετε θα είναι από Γενάρη ή αργότερα; Γιατί ξεκινάω για διπλώματα Γ και Δ κατηγοριας και μου λένε ότι όλα τα διπλώματα καθυστερούν 5-6 μήνες μέχρι να τα πάρεις στα χέρια σου πλέον. Μη φάμε κανένα πακέτο. Γνωρίζω ότι επίσημα δεν έχει ειπωθεί κάτι, απλά τις εκτιμήσεις σας!

ρε φιλε αν βγει χαλαρωσε θα μπεις. Μην νομιζεις θα σε κανουνε μονημο η ελπιδα υπαρχει και απο εμας που ειμαστε μεσα αλλα τπτ δεν εχει ακουστει και τπτ δεν ειναι σιγουρο. Και αν δε βγει του χρονου θα βγει του παραχρονου συμπληρωματικα λογικα. Δε παει κανεις ευκολα εποχικος γτ ειναι δυσκολο αυτο που τραβας. Εκτος αν εισαι κανας πιτσιρικας, αν εισαι κανας πιτσιρικας με ολο το σεβασμο στρωσε κωλο και βγαλε μορια να μπεις απευθιας με προκυριξη μαζεψε οτι εχεις και δεν εχεις.

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

ΤΤ έγραψε:
Γιώργος Δ'ΜΚ έγραψε:Παιδιά σε περίπτωση τελικά που βγει κάτι πιστεύετε θα είναι από Γενάρη ή αργότερα; Γιατί ξεκινάω για διπλώματα Γ και Δ κατηγοριας και μου λένε ότι όλα τα διπλώματα καθυστερούν 5-6 μήνες μέχρι να τα πάρεις στα χέρια σου πλέον. Μη φάμε κανένα πακέτο. Γνωρίζω ότι επίσημα δεν έχει ειπωθεί κάτι, απλά τις εκτιμήσεις σας!

ρε φιλε αν βγει χαλαρωσε θα μπεις. Μην νομιζεις θα σε κανουνε μονημο η ελπιδα υπαρχει και απο εμας που ειμαστε μεσα αλλα τπτ δεν εχει ακουστει και τπτ δεν ειναι σιγουρο. Και αν δε βγει του χρονου θα βγει του παραχρονου συμπληρωματικα λογικα. Δε παει κανεις ευκολα εποχικος γτ ειναι δυσκολο αυτο που τραβας. Εκτος αν εισαι κανας πιτσιρικας, αν εισαι κανας πιτσιρικας με ολο το σεβασμο στρωσε κωλο και βγαλε μορια να μπεις απευθιας με προκυριξη μαζεψε οτι εχεις και δεν εχεις.

Φιλαρακι ευχομαι να βγαλετε ακρη με τη μονιμοτητα, εχω φιλαρακι επισης μεσα και ειλικρινα βλεπω ποσο ψυχοφθορο ειναι αυτο για εσας.
Γιώργος Δ'ΜΚ

Δημοσίευση από Γιώργος Δ'ΜΚ »

Φίλε μου είμαι 27. Λέω να μαζέψω λοιπόν διπλώματα Γ και Δ, ένα ECDL και να αναβαθμίσω το Lower σε Advance. Πιστεύω ότι πλέον αυτά είναι τα μόρια που μπορώ ακόμα να συγκεντρώσω. Ηλικιακά πλέον δεν νομίζω να μας πιάσει άλλη προκήρυξη για Ε. Φ.-ΕΠ. ΟΠ. Κλπ οπότε λέω να κυνηγήσω Πυροσβεστική που το προτιμώ κιόλας και ότι γίνει!
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Γιώργος Δ'ΜΚ έγραψε:Φίλε μου είμαι 27. Λέω να μαζέψω λοιπόν διπλώματα Γ και Δ, ένα ECDL και να αναβαθμίσω το Lower σε Advance. Πιστεύω ότι πλέον αυτά είναι τα μόρια που μπορώ ακόμα να συγκεντρώσω. Ηλικιακά πλέον δεν νομίζω να μας πιάσει άλλη προκήρυξη για Ε. Φ.-ΕΠ. ΟΠ. Κλπ οπότε λέω να κυνηγήσω Πυροσβεστική που το προτιμώ κιόλας και ότι γίνει!

Οτι βγαλεις καλο ειναι φιλε μου, μπορει να μη χρειαστει σε καποια προκηρυξη για μορια, αλλα στη ζωη καπου θα το χρησιμοποιησεις. Οποτε με το καλο βγαλε οτι μπορεις να βγαλεις !
Ζορζ

Δημοσίευση από Ζορζ »

Γιώργος Δ'ΜΚ έγραψε:Φίλε μου είμαι 27. Λέω να μαζέψω λοιπόν διπλώματα Γ και Δ, ένα ECDL και να αναβαθμίσω το Lower σε Advance. Πιστεύω ότι πλέον αυτά είναι τα μόρια που μπορώ ακόμα να συγκεντρώσω. Ηλικιακά πλέον δεν νομίζω να μας πιάσει άλλη προκήρυξη για Ε. Φ.-ΕΠ. ΟΠ. Κλπ οπότε λέω να κυνηγήσω Πυροσβεστική που το προτιμώ κιόλας και ότι γίνει!

Ρε μάγκα μας δουλεύεις εδώ δε ξέρουμε αν θα μας πάρει πάλι του χρόνου και τι θα βάλουν και δε ξέρουμε αν θα πάρουμε παράταση για να μπούμε ταμείο ανεργίας.. Και εσύ μας λες για καινούριες προκυριξεις.. Εδώ δε ξέρουμε για μας τίποτα και όλοι μας ακυρονουν που είμαστε μέσα και θα ξέρουμε και για καινούρια; Μιλάμε για Ελλαδα 2020 που στα σώματα ασφαλείας ακόμα και με σύμβαση γίνεται με το σταγονόμετρο..

diy

Δημοσίευση από diy »

μαγκα αν δεν ξερεις να οδηγεις που Για να παρεις το διπλωμα γ, δ ισα για τα μορια δε θα ξερεις μαλλον. Το φορτηγο και ειδικα τα πυροσβεστικα εχουνε δυσκολο χειρισμο κ θα σε κοψουνε στην αξιολογιση του οδηγου (το γραφει μεσα η προκ. Οτι πρεπει να αξιολογηθεις), οι περισσοτεροι π ειναι μεσα ειναι πρωην φορτιγατζιδες. Οποτε αν δεν ξερεις θα σε κοψουν γτ ειναι συμβαση δεν ειναι σαν τους μονιμους που αν μπεις οδηγος ξερεις η δε ξερεις δε σου κανει κανεις τπτ γτ εχεις ολο το χρονο να εκπαιδευτεις, εκει αν δε ξερεις καλα ισως δε σε αξιολογησουνε και σε κοψουν. Επισης δε ξερει κανεις τπτ για μελλον μακαρι να εχουμε ολοι δουλεια αλλα κανεις δε ξερει τπτ.

ilia

Δημοσίευση από ilia »

Κυνηγε φιλε το ξερεις στανταρ αυτο που λες; Αν βγει προκ. Για 5 ετες θα πλακωσουνε ολοι οι καρεκλοκενταυροι με τα 20 απολυτηρια και παει παπαλα. Δες τι εγινε στους φρουρους.oλοι με απολυτηρια 18+ και πολυτεκνοι. Εκτος αν ενωεις οτι θα βγαλει αποκλειστικα για εποχικους μηπως μπουνε καποια επεκταση της συμβασης?
NOOB

Δημοσίευση από NOOB »

Στην πυροσβεστική δεν μετράει ο βαθμός απολυτηρίου (Μόνο επικουρικά σε περίπτωση ισοβαθμίας), είναι το μόνο σώμα ασφαλείας που λειτουργεί έτσι
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από KYNHGOS »

NOOB έγραψε: Στην πυροσβεστική δεν μετράει ο βαθμός απολυτηρίου (Μόνο επικουρικά σε περίπτωση ισοβαθμίας), είναι το μόνο σώμα ασφαλείας που λειτουργεί έτσι
Τι εννοεις; στην προκ του 11 στην 5ετια στους ιδιωτες μια χαρα προσμετρουσε στα μορια που ειχε ο καθενας. Δλδ ξεκινουσε ο αλλος με βαση τον βαθμο απολυτηριου + οτι αλλο ειχε. σε περικτωση ισοβαθμιας ειναι ενα αλλο καπελο.
NOOB

Δημοσίευση από NOOB »

ΚΥΝΗΓΟΣ έγραψε: Τι εννοεις; Στην προκ του 11 στην 5ετια στους ιδιωτες μια χαρα προσμετρουσε στα μορια που ειχε ο καθενας. Δλδ ξεκινουσε ο αλλος με βαση τον βαθμο απολυτηριου + οτι αλλο ειχε. Σε περικτωση ισοβαθμιας ειναι ενα αλλο καπελο.

Ξανακοίτα τη, Ο βαθμός δεν μετράει μόνο ζητάει απλά να έχεις το απολυτήριο

ΣΤΑΔΙΟ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ

1. Οι υποψήφιοι δικαιούνται τις εξής προσαυξήσεις:

α) Ένα (1) μόριο στον υποψήφιο που έχει υπηρετήσει ως εθελοντής πενταετούς υποχρέωσης (Ε. Π. Υ.) στις Ένοπλες Δυνάμεις, τέσσερα (4) μόρια στον υποψήφιο που εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ως έφεδρος αξιωματικός και τέσσερα (4) μόρια στον υποψήφιο που εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις στις Ειδικές Δυνάμεις των Ενόπλων Δυνάμεων ή στην Προεδρική Φρουρά.

β) Τρία (3) μόρια στους έχοντες άριστη γνώση, δύο (2) μόρια στους έχοντες πολύ καλή γνώση και ένα (1) μόριο στους έχοντες καλή γνώση της αγγλικής ή γαλλικής ή γερμανικής ή ιταλικής γλώσσας. Η γνώση αυτή αποδεικνύεται σύμφωνα με τα οριζόμενα στις παραγράφους 2 και 3 του άρθρου 28 του Π. Δ.50/2001 (ΦΕΚ 59 Α').

γ) δύο (2) μόρια στον υποψήφιο που κατέχει πτυχίο ΙΕΚ ειδικότητας «Ειδικός δασικής προστασίας»,

δ) δύο (2) μόρια στον υποψήφιο που κατέχει άδεια οδήγησης μοτοσικλέτας,

ε) τρία (3) μόρια στον υποψήφιο που κατέχει επαγγελματική άδεια οδήγησης αυτοκινήτου κατηγορίας Γ΄ και πέντε (5) μόρια στον υποψήφιο που κατέχει επαγγελματική άδεια οδήγησης αυτοκινήτου κατηγορίας Δ΄ ή Ε΄,

στ) δέκα (10) μόρια στον υποψήφιο που είναι τέκνο προσωπικού του Πυροσβεστικού Σώματος που τραυματίστηκε θανάσιμα κατά την εκτέλεση υπηρεσίας και ένεκα ταύτης ή εμπίπτει στο εδάφιο ε΄ της παρ.1 του άρθρου 42 του ν.1481/1984,

ζ) έξι (6) μόρια στον υποψήφιο που είναι γονέας πολύτεκνης οικογένειας, τέσσερα (4) μόρια στον υποψήφιο που είναι γονέας τριών τέκνων, τρία (3) μόρια στον υποψήφιο που είναι τέκνο πολύτεκνης οικογένειας και δύο (2) μόρια στον υποψήφιο που είναι τέκνο τρίτεκνης οικογένειας,

η) είκοσι πέντε (25) μόρια στον υποψήφιο που είχε την ιδιότητα του εποχικού πυροσβέστη κατά τις αντιπυρικές περιόδους των ετών 2008 έως και 2010 και εφόσον δε συντρέχει η περίπτωση αυτή, έξι (6) μόρια για καθεμία από τις ως άνω αντιπυρικές περιόδους στον υποψήφιο που είχε κατά τις περιόδους αυτές την ιδιότητα του εποχικού πυροσβέστη,

θ) δύο (2) μόρια στον υποψήφιο που είχε την ιδιότητα του εποχικού πυροσβέστη για καθεμία αντιπυρική περίοδο των ετών 1998 έως και 2007 και δύο (2) μόρια για κάθε περίοδο που είχε την ιδιότητα του εποχιακού εργατοτεχνικού προσωπικού,

ι) ένα (1) μόριο στον υποψήφιο που είχε την ιδιότητα του εθελοντή πυροσβέστη για κάθε ένα πλήρες έτος υπηρεσίας και μέχρι πέντε έτη.

Για καθεμία από τις περιπτώσεις α΄, ε΄και ζ΄ του προηγούμενου εδαφίου που στο πρόσωπο του υποψηφίου συντρέχουν περισσότερα του ενός από τα κατά περίπτωση κριτήρια προστίθεται μόνο ο μεγαλύτερος αριθμός μορίων ανά περίπτωση.

ια) Για τους υποψηφίους της παραγράφου 3 του άρθρου 15 του ν.3938/2011 (Α' 61) δεν προσμετράται ο βαθμός του απολυτηρίου τίτλου σπουδών, αλλά στα μόρια που συγκεντρώνει ο υποψήφιος κατ' εφαρμογή των ανωτέρω περιπτώσεων α΄ έως και ι΄ προστίθενται πέντε (5) μόρια αν ο υποψήφιος είναι απόφοιτος Λυκείου ή τέσσερα (4) μόρια αν είναι απόφοιτος Γυμνασίου ή δύο (2) μόρια αν είναι απόφοιτος κατώτερης βαθμίδας εκπαίδευσης.

Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Αυτο που ανεβασες ειναι η βαθμολογηση των αντικειμενινων κριτηριων ανεξαρτητως κατηγοριας δλδ ιδιωτες-εποχικοι. Οι εποχικοι παιρνανε 5 για λυκειο κλπα οπως αναφερει στο τελος... Οι ΙΔΙΩΤΕΣ ξεκινουσανε με βαση τον βαθμο απολυτηριου οπως ε. φ + οτι μορια ειχε ο καθενας. Διαβασε τα αποτελεσματα να δεις που στους ιδιωτες γραφει αναλυτικα τι βαθμο απολυτηριου εχει ο καθενας...
NOOB

Δημοσίευση από NOOB »

ΚΥΝΗΓΟΣ έγραψε:Αυτο που ανεβασες ειναι η βαθμολογηση των αντικειμενινων κριτηριων ανεξαρτητως κατηγοριας δλδ ιδιωτες-εποχικοι. Οι εποχικοι παιρνανε 5 για λυκειο κλπα οπως αναφερει στο τελος... Οι ΙΔΙΩΤΕΣ ξεκινουσανε με βαση τον βαθμο απολυτηριου οπως ε. φ + οτι μορια ειχε ο καθενας. Διαβασε τα αποτελεσματα να δεις που στους ιδιωτες γραφει αναλυτικα τι βαθμο απολυτηριου εχει ο καθενας...

Έχω διαβάσει τη προκήρυξη του 2011 (5ετων) πολύ λεπτομερώς, δεν αναφέρει πουθενά για μοριοδότηση βαθμού απολυτηρίου όπως και η τελευταία προκήρυξη μόνιμων του 2008. Διάβασε τι και εσύ αδερφέ και αν βρεις κάτι διαφορετικό ανέβασε το... φιλικά

https://www.scribd.com/doc/62938172/%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%80%CF%85%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%B2%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%83%CF%8E%CE%BC%CE%B1-%CE%8C%CE%BB%CE%B7-%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BA%CE%AE%CF%81%CF%85%CE%BE%CE%B7

TT

Δημοσίευση από TT »

ΚΥΝΗΓΟΣ έγραψε:Αυτο που ανεβασες ειναι η βαθμολογηση των αντικειμενινων κριτηριων ανεξαρτητως κατηγοριας δλδ ιδιωτες-εποχικοι. Οι εποχικοι παιρνανε 5 για λυκειο κλπα οπως αναφερει στο τελος... Οι ΙΔΙΩΤΕΣ ξεκινουσανε με βαση τον βαθμο απολυτηριου οπως ε. Φ + οτι μορια ειχε ο καθενας. Διαβασε τα αποτελεσματα να δεις που στους ιδιωτες γραφει αναλυτικα τι βαθμο απολυτηριου εχει ο καθενας...

Eσυ τι εχεις ακουσει; Για 5 ετια; Να υποθεσω εισαι μικρος 20-25 και σε πιανει γιατι για εμας που ειμαστε ανω τον 28 εποχικοι τον πουλο. Ισως πρεπει να περιμενουμε καμια 10 αρια χρονια να βγαλει 5 ετες για εποχικους αποκλειστικα.

Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Καταρχην η τελευταια προκ δοκιμων (δλδ μονιμων ειναι το 2011).. Οσο για την προκ του 11 δεν εχω να Διαβασω κατι ρωτα για να μαθεις και για να πειστεις σου ειπα δες τα αποτελεσματα που εχει αναλυτικα τη βαθμολογια του καθενος. για ΙΔΙΩΤΕΣ μιλαμε παντα.. Οι εποχικοι ειχανε αλλη μοριοδοτηση.TΤ τι σε νοιαζει εσενα ποσο ειμαι και πως υπεθεσες οτι ειμαι 20-25; Κανεις μεγαλος λαθος. αν και δεν εχει σημασια. Τελος τα ποστς που αφορουν το τι εγινε το παρελθον, το θεμα ειναι εαν βγαλει 5ετια να βγαλει με κατηγοριες οοοως το 11 δλδ Ιδιωτες και εποχικοι ετσι ωστε να απορροφηθουνε ολα τα παιδια που μπηκανε εποχικοι φετος ή και που θα μπουνε του χρονου σε 1-2 χρονια αντε 3ετια το πολυ. γιατι αν τους πει καποιος οτι μπορει να ειστε και 10χρονια συμβασιουχοι παιζει να μην κατσει και κανενας. Αυτα.
ΤΤ

Δημοσίευση από ΤΤ »

Μα πως θα βγαλει ρε φιλε με μια αντυπιρικη σεζον που εχουμε να μας αποροφισει;(μακαρι) σκεψου οι εποχικοι που μπηκαν το 2009 βγηκε φεκ να τους αποροφησει τωρα δλδ μετα απο 11 χρονια 2020 δλδ θα μπουνε μεσα. Εσυ ειπες πριν οτι εχεις ακουσει το δεκεμβριο για 5 ετες προφανως Θα ειναι για πολιτες που θα ειναι για καμια 500-700 αρια θεσεις και θα πρεπει να εχεις 18,19 απολυτηριο, ειδικες δυναμεις, πολυτεκνος, ολα τα διπλωματα, υπολογιστες, αγγλικα για να μπεις! Θα γινει σφαγη!

αυτο π λες οτι αν καποιος πε οτι θα ειστε 10 χρονια δε θα μινει κανεις μαλλον ειναι ακυρο δε ξερω που εισαι εμας στη δυτικη αττικη το πρωτο πραμα με το καλημερα που μας ειπανε ειναι μην ελπιζετε σε τιποτα τα πραγματα αλαξαν υπαρχει ανεργεια εποχικος και αν σας αρεσει. Φυσικα ελπιζεις για κατι καλυτερο οποσδηποτε αν δεν ελπιζαμε δε θα μασταν εδω.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες