Πρόσληψη για Εποχικούς Πυροσβέστες (2019)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 9
Περιεργο μου φαινεται νομιζω μπορουσε να κανει καποιος χαρτια για ΕΦ και ας ηταν εποχικος... Γιατι τωρα οποιος παραιτηθηκε εχασε το δικαιωμα για εποχικος
Ναι και εγώ έτσι νομίζω αλλα μου. ειοαν ότι έφυγαν άτομα... Όπως και να έχει ελπίζω με την νέα νομοθεσία να μάθουμε τι θα γίνει σχετικά με τις προσλήψεις. Τουλάχιστον τον Ιανουάριο
-
Για να δουμε... Παντως θεωρω πως μια ακομα συμπληρωματικη θα βγει σιγουρα... Για 1500 εποχικους ελεγαν (η ανακοινωση στο υπουργειο αυτο ελεγε) και πηραν 960 βαλε και αυτους που εφυγαν.. αυτους που θα περασουν ΕΦ κ λιμενικο οποτε καμια 700-800 θεσεις θα βγουν σιγουρα του χρονου...
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 4
Κυριοι ας δουμε αυριο στη ΔΕΘ το βραδυ τι εχει να ανακοινωσει ο πρωθυπουργος σχετικα με σχεδια, προσληψεις, προυπολογισμους κτλπ και ισως εχουμε καποιο στοιχειο ή καποιο νεο !
Δυστυχώς καθημερινά απογοητεύομαι όλο και περισσότερο ως προς την επιπρόσθετη προκυρηξη. Η πρόσληψη ειδικών φρουρών, Λιμενοφυλάκων κτλ μειώνει όλο και περισσότερο τις πιθανότητες για την δημιουργία δαπανών για την πρόσληψη ατόμων
Καλησπέρα παιδιά. Με Ε. Δ. και δίπλωμα Γ' έχω ελπίδες για οδηγός στην Αττική; Επίσης πιστεύω ότι πολλά παιδιά θα έχουν τα ίδια ακριβώς με εμένα. Τι άλλο μπορώ να κάνω για μόρια; Επίσης πως πάνε οι ισοβαθμίες; Συγγνώμη αν κούρασα αλλά θέλω να το κυνηγήσω!
Μπορείτε να κάνετε τα χαρτιά σας ως εθελοντής πυροσβέστης όπου για κάθε χρόνο εθελοντικης υπηρεσίας προστίθενται 1000 μόρια
Δεν νομίζω να βγάλει για 5ετης δυστυχώς τσάμπα είμαστε σαν εποχικοί και μάλλον πρέπει να περιμένουνε 4-5 χρονια μπας και...
Σπύρος1μαλ έγραψε:Δεν νομίζω να βγάλει για 5ετης δυστυχώς τσάμπα είμαστε σαν εποχικοί και μάλλον πρέπει να περιμένουνε 4-5 χρονια μπας και...
Eισαι παλαβος; Αν ηταν να περιμενουμε 4,5 χρονια μια χαρα θα ηταν τουλαχιστον μια δεκαετια. Οι εποχικοι του 2009 βγηκαν να κανουνε χαρτια για Ετες το 2019 δλδ δεκα χρονια κ ακομα δεν εχει γινει τπτ οποτε μπορει να τους παει 2020. Δλδ 11 Χρονια δουλειας και αν θα γινουνε 5 ετες. Τα πραγματα ειναι δυσκολα.
-
Παιδια ακουστηκε τιποτα για νεες προσληψεις εποχικων το 2020 ή θα γινει μονο ανανεωση των συμβασεων σε οσουν ειναι ηδη μεσα; Εχουμε καποια ενημερωση...
Εχει ακουστει προκ 5ετιας απο το νεο ετος... Αραξτε μερικοι και οι αποψεις του τυπου οτι πρεπει να εισαι 10χρονια εποχικος για να γινει κτ δεν εχουν νοημα. Οπως επισης εαν βγαλει προκ εποχικων θα ειναι για καινουργιους και οχι για οσους μπηκαν φετος που θα ειναι στο σωμα και του χρονου. Το σωμα εχει ελλειψεις και θα εχουμε εξελιξεις. Οσοι μπηκανε εποχικοι μονο κερδισμενοι θα βγουνε οι υπολοιποι μην ασχολειστε με το τι θα γινει κε αυτους.
Κυνηγε το γνωρίζεις εκ των έσω ή κανείς υπόθεση σχετικά με τις εξελίξεις ; Σαφέστατα δεν το λέω ειρωνικά
Υπάρχει μια πληροφορία μέσα απ το υπουργειο με κάθε επιφυλλαξη πάντα... Οι εξελιξεις θα το δειξουν, υπομονη λοιπον!2 Μαλ έγραψε: Κυνηγε το γνωρίζεις εκ των έσω ή κανείς υπόθεση σχετικά με τις εξελίξεις ; Σαφέστατα δεν το λέω ειρωνικά
Παιδιά σε περίπτωση τελικά που βγει κάτι πιστεύετε θα είναι από Γενάρη ή αργότερα; Γιατί ξεκινάω για διπλώματα Γ και Δ κατηγοριας και μου λένε ότι όλα τα διπλώματα καθυστερούν 5-6 μήνες μέχρι να τα πάρεις στα χέρια σου πλέον. Μη φάμε κανένα πακέτο.. Γνωρίζω ότι επίσημα δεν έχει ειπωθεί κάτι, απλά τις εκτιμήσεις σας!
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 4
Γιώργος Δ'ΜΚ έγραψε:Παιδιά σε περίπτωση τελικά που βγει κάτι πιστεύετε θα είναι από Γενάρη ή αργότερα; Γιατί ξεκινάω για διπλώματα Γ και Δ κατηγοριας και μου λένε ότι όλα τα διπλώματα καθυστερούν 5-6 μήνες μέχρι να τα πάρεις στα χέρια σου πλέον. Μη φάμε κανένα πακέτο. Γνωρίζω ότι επίσημα δεν έχει ειπωθεί κάτι, απλά τις εκτιμήσεις σας!
Προσωπικα πιστευω ναι, θα ειναι με το νεο ετος διοτι αν ακουσες και τις 2 μερες στον Μητσοτακη στη ΔΕΘ, ειπε πως απο προσληψεις φετος κλεινει με τους Δημους, και ηταν πολυ δυσκολο να βρουνε το κονδυλι ακομη και για τους νοσηλευτες αλλα εν τελη μπορεσαν και την εβγαλαν τη προκηρυξη και ειπε και ο ιδιος πως κονδυλι δεν υπαρχει για κατι αλλο εν ετη 2019. Αυτο ομως δεν εχει να λεει κατι, εσυ κοιτα να βγαλεις το διπλωμα οσο πιο γρηγορα μπορεις, διοτι με τα λεγομενας τους βγαζουμε και εμεις τις εκτιμησεις μας, κανεις δεν μπορει να πει με σιγουρια κατι γιατι εν τελη μπορει να βρεθει αργοτερα κονδυλι και να βγαλει κατι νωριτερα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: PAPAXITOS, Unknowner και 6 επισκέπτες