Πρόσληψη για Εποχικούς Πυροσβέστες (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Bill931 »

Όπου θέλω θα γράφω... Εδώ εσύ γράφεις για τους φρουρούς που δεν έχεις καν δικαίωμα συμμετοχής. Θα τα πούμε σε 2,3 μήνες.
Άβαταρ μέλους
commando15
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από commando15 »

Οσοι ειναι 1ΕΜΑΚ αυριο 7:30 στη μονάδα με ταυτότητα
oleg

Δημοσίευση από oleg »

Babastroumf έγραψε:Είμαι πυροσβεστική από πανελλήνιες με 17.500 μπήκα πέρσι στα 24 μου μετά από 4 προσπάθειες από γενικό λύκειο! Πήγα στρατό στα 18 μου (326 σειρά) ως δεα εδ... Μετά στρωθηκα στο διάβασμα καθώς έβλεπα ότι από προκήρυξη δεν! Έβγαλα τόσα μόρια ενώ το γυμνάσιο το έβγαλα με 11!

Μέσα σε όλα αυτά έβγαλα δίπλωμα Γ, Ε κατηγορίας με πει εννοείται για προκήρυξεις... Χάλασα πόσα λεφτά κ κόπο !

Σέβομαι την προσπάθεια σας κ εύχομαι τα καλύτερα... Αλλά υπάρχουμε κ μεις.

Kαι εγω εφεδρος αξιωματικος ειδικων δυναμεων στα αλεξιπτωτα ειμαι εβγαλα ολα τα διπλωματα σε αμαξια χαλοντας ολα μου τα λεφτα, εβγαλα και Αdvanced στα αγγλικα το TOEIC στα ισπανικα απο το μιδεν και τα δυο καθως δεν ηξερα ουτε αγγλικα ουτε ισπανικα και ηταν πολυ δυσκολα, χαλοντας για ολα αυτα αρκετες χιλιαδες ευρω! Στο τελος πηγα να δουλεψω και λατζα 2 χρονια σε εστιατορια του εξωτερικου με 12 ωρα καθε μερα δουλεια μπας και βγαλω υπηκοοτητα καποτε και μπορεσω να μπω στο πυροσβεστικο σωμα της ξενης χωρας! Μεχρι που βγηκε για εποχικους και γυρισα εδω να κανω τα χαρτια μου. Πανελληνιες δε με περνει λογο ηλικιας, τι να κανουμε; Μπραβο εισαι ο ενας στους χιλιους που το εκανε (αν λες φυσικα αληθεια) Αν γινω εγω ποτε μονημος θα ειναι μετα απο αρκετα χρονια οταν εσυ εκεινη την στιγμη θα εχεις βαθμο θα εχεις βγαλει αρκετα περισσοτερα λεφτα και θα εισαι ετοιμος μετα απο καποια χρονια για συνταξη! Για μενα ειναι πολυ αδικια τα κρητιρια στα σωματα ασφαλειας αλλα τι να κανουμε; Καλη σταδιοδρομια ευχομαι οπως και σε εμας και καποια στιγμη μετα απο καιρο να καταφερουμε να μπουμε.

red

Δημοσίευση από red »

Του χρονου παλι τα ιδια, δεν αξιζει. Καλυτερα χαρτια στο δημο!
Sparrow

Δημοσίευση από Sparrow »

Παιδιά κατάλαβε κανείς για του χρόνου τι θα γίνει; θα χρειαστεί πάλι εξετάσεις και τέτοια; κ αθλήματα; είπαν σ κανέναν γ extra μόρια σε εμάς που μπήκαμε φέτος;
RedCommando
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από RedCommando »

Sparrow έγραψε:Παιδιά κατάλαβε κανείς για του χρόνου τι θα γίνει; θα χρειαστεί πάλι εξετάσεις και τέτοια; κ αθλήματα; είπαν σ κανέναν γ extra μόρια σε εμάς που μπήκαμε φέτος;

Κανένας δεν ξέρει ακριβώς τι θα γίνει με εμάς του χρόνου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι προβλέπεται προκυρηξη και του χρόνου αλλά δεν είναι σίγουρο, ούτε ο αριθμός ούτε ο χρόνος.

Εμείς με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο πρέπει να διεκδικήσουμε την ανανέωση της σύμβασης μας, χωρίς να μπούμε στις διαδικασίες για την νέα προκυρηξη, διότι θα υπάρξουν αδικίες, χάνουμε μόρια, αλλοι από την μακροχρόνια άνεργια μια άλλοι από τον εθελοντισμό.

RedCommando
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Πάντως μας ενημέρωσαν πως πρέπει να γραφτούμε στα πανελλήνια σωματια για να διεκδικήσουν την επαναπρόσληψη μας και του χρόνου χωρίς να έχουμε το μυαλό μας σε προκηρύξεις και άλλες ταλαιπωρίες που ΗΔΗ περάσαμε !!
Veteranos

Δημοσίευση από Veteranos »

Ξέρεις που μπορούμε να απευθύνουμε; Εννοώ κάποιο σωμάτιο για εμάς;
Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 123

Δημοσίευση από george777 »

Ένα σενάριο να δώσω...

Αφού προβλέπονται αιτήσεις κάθε χρόνο το ενδεχόμενο να αλλάξουν και να αυξήσουν την μοριοδοτηση για κάθε αντιπυρικη περίοδο πχ 30 μόρια έχει να φοβηθεί κάτι κάποιος ;

Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από KYNHGOS »

george777 έγραψε: Ένα σενάριο να δώσω...

Αφού προβλέπονται αιτήσεις κάθε χρόνο το ενδεχόμενο να αλλάξουν και να αυξήσουν την μοριοδοτηση για κάθε αντιπυρικη περίοδο πχ 30 μόρια έχει να φοβηθεί κάτι κάποιος ;

Αυτο ειναι ενα σεναριο που παιζει πολυ εντονα. Μην ξεχνατε και το γεγονος οτι απ τις 962 θεσεις δεν καλυπτονται ολες και αν παμε ανα περιοχη και ανα κατηγορια που διαγωνιζομαστε η ανταγωνισμος θα ειναι χαμηλοτερος γιατι εαν βγαλει καινουργια ειναι σιγουρο οτι τα μορια που θα δινει σε μας θα ειναι τοσα ετσι ωστε να «παραμενουμε» «ανταγωνιστικοι» Δεδομενου παντα και απο παλιοτερες προκ. . τωρα οσοι βοηθηκανε απ την μακροχρονια ανεργια ισως Εχουνε λιγοτερα μορια. Παντως ολα ειναι πιθανα και κανεις δεν ξερει για του χρονου.
RedCommando
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

george777 έγραψε:Ένα σενάριο να δώσω...

Αυτό είναι εικασία... αλλά και πάλι. θες να περάσεις όλοι αυτή την ταλαιπωρία με δικαιολογητικά, γιατρούς, πέρα δώθε, άγχος, κ. λπ κ. λπ Και του χρόνου και κάθε χρόνο; Και ΑΝ θα σε πάρουν πάλι. λόγο μορίων που πιθανών να έχασες ή πιθανών κάποιοι να έχουν παραπάνω από εσένα.

Εγώ πάντως αυτή την ταλαιπωρία δεν θέλω να την ξαναπερασω.

Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

ΠΡΟΣΟΧΗ για υποψηφίους μέχρι 30 ετών! Βγαίνει ο Κούλης την Κυριακή.

Παιδιά βιάζεστε να διαλέξετε επάγγελμα. Αυτό είναι εποχικό και όχι μόνιμο.Όταν υπογράψετε σύμβαση, αναγκαστικά θα πρέπει να καθίσετε μέχρι και την τελευταία μέρα.

Ελπίζω να καταλαβαίνετε τι εννοώ.

Διαβάστε και προηγούμενες προκηρύξεις παλαιότερων ετών.

red

Δημοσίευση από red »

AΥτο το κανουνε για να μην κανεις καποια στιγμη ενεργεια να γινεις μονημος. Οποτε θελει καθε χρονο να αλαζει προσωπικο. Τα μορια που θα μας δωσει του χρονου ειναι της πλακας 10 μορια μονο για την αντιπυρικη.
RedCommando
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Γιάννης έγραψε:ΠΡΟΣΟΧΗ για υποψηφίους μέχρι 30 ετών! Βγαίνει ο Κούλης την Κυριακή.

Παιδιά βιάζεστε να διαλέξετε επάγγελμα. Αυτό είναι εποχικό και όχι μόνιμο.Όταν υπογράψετε σύμβαση, αναγκαστικά θα πρέπει να καθίσετε μέχρι και την τελευταία μέρα.

Μα ποιος είπε ότι το μετανιώσαμε ; ισα ισα ολοι μας αισιοδοξοι εμαστε διότι κανέναν εποχικος όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει μείνει εκτός... να ναι καλά τα σωματεία, και το ότι οι περισσότεροι είμαστε κάτω των 30, που η νεοτητα παίζει σημαντικό ρόλο, στη μετέπειτα πορεία.

Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Γιάννης έγραψε: ΠΡΟΣΟΧΗ για υποψηφίους μέχρι 30 ετών! Βγαίνει ο Κούλης την Κυριακή.

Οποτε θελεις φευγεις!
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες