Πρόσληψη για Εποχικούς Πυροσβέστες (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Αρχιλοχια εαν εσυ νιωθεις τρεχαλατζης οπως λες αυτο ειναι δικο σου θεμα και δεν το βλεπουνε ολοι ετσι.

και εσυ που λες οτι αυτος που εβγαλε 16.000 μορια με τον εποχικο εχει χαωδη διαφορα που ξερεις οτι ο εποχικος επιασε και αυτος τοσα μορια και δεν μπηκε στην πυροσβεστικη πριν 10 χρονια γιατι δεν υπηρχε μεσω πανελληνιων και εμπαινες μονο με βυσμα.

προσωπικα δεν απαξιωνω των πανελλαδικων γιατι και αυτοι διαβασανε για να μπουνε στη σχολη, κοινως κοπιασανε. Δεν τους θεωρω ομως πιο ικανους απο αλλους που μπορει να μπηκανε εποχικοι. Υπαρχουνε εποχικοι ΠΛΕΟΝ (γιατι παλια δεν ηταν ετσι) με πτυχια ειδικες δυναμεις δοκιμοι επαγγελματιες οδηγοι με πολλα χιλιομετρα στους δρομους και με αρκετα ενσημα κολημενα και βαρεα μαλιστα.

εν παση περιπτωση δεν μπορει ενας πιτσιρικας 18 ετων απ τα θρανια που δεν ξερει σε πολλα πραγματα που πανε τα 4 με εναν 30αρη που εχει κανει και 4-5 δουλειες.

η πυροσβεστικη δεν ειναι ιατρικη... Απαιτει ικανοτητες διαφορετικες, αντιληψη, εμπειρια σε καποια πραγματα, τολμη και μια α πειθαρχια και αποφασιστηκοτητα.

ειναι επαγγελμα του "δρομου" ασχετα εαν οι πολλοι εχουνε πιασει τα γραφεια...

πραγματα τα οποια ενας που απλα εκατσε και διαβασε καλως ή κακως δεν τα διαθετει. Οχι οτι σημαινει απαραιτητα τα διαθετει ενας εκτος πανελληνιων... Παντως ΣΙΓΟΥΡΑ με διαβασμα δεν αποκτουνται.

αυτο ισχυει και για τους αστυφυλακες, ειδικους φρουρους. Εκτος των αξιωματικων π. Σ και αστυνομιας.

ο καθενας εφοσον μπαινει αξιοκρατικα και με την αξια του απο μενα εχει τον σεβασμο μου.

Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από Αρχιλοχίας »

Καταρχάς το τρεχαλατζης είναι σχήμα λόγου ποτέ δεν υποτιμώ καμία δουλειά από όσες έχω κάνει μέχρι τώρα που είμαι 31 και θα κάνω στο μέλλον. απλα στην Ελλάδα γενικά υπάρχει η τάση πάντα να μηδενίζουμε τα πάντα κάι τον κόπο του καθενός.. επιτρέψε μου την άποψη πως δε θεωρώ πως η 10 χρονη εμπειρία Μ στα μπαρ και τις καφετέριες ούτε θα με κάνει πιο ώριμο εν ώρα κρίσης ούτε στην φωτιά θα με βοηθήσει.. οι σπουδαστές των σχολών τα καλοκαίρια κάνουν πρακτικές στις υπηρεσίες δε κάθονται στα θρανία... άρα παρά τα λίγα τους χρόνια μαζεύουν εμπειρία και γνώσεις και καποιοι από αυτούς στα 25 έχουν αρκετές εμπειρίες. επισης υπάρχουν και πολλά παιδιά ακόμα και 32 αρηδες που ξαναδωσαν πανελλήνιες και μπήκαν στις σχολές ως υποψήφιοι από την κατηγορία εθελοντών και γίναν μόνιμοι κατευθείαν. Αρα εσύ κ εγώ που όπως πολύ σωστά λες τότε δεν είχαμε την ευκαιρία αδίκως, ακόμα κ τώρα το μπορούμε να μπούμε. εν πάση περιπτώσει εύχομαι καλή σταδιοδρομία σε όλους και μακάρι οι στόχοι του καθενός να πραγματοποιηθούν
Άβαταρ μέλους
Z'MAK_304
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Z'MAK_304 »

Έχει κάνεις κάποιο νέο;
Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 123

Δημοσίευση από george777 »

Όχι φίλε κανένα νέο.
RedCommando
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από RedCommando »

Από Δευτέρα παιδιά, εικάζω 2 Ιουλίου η πρόσληψη.
RedCommando
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από RedCommando »

Νωρίς, την εβδομάδα που μας έρχεται, θα μας καλέσουν για να μας προσλάβουν, μέχρι την Τετάρτη-πέμπτη το αργότερο. Υπάρχει εκπαίδευση σχεδόν 15 μέρες. Υπηρεσία πιάνουμε πιθανότατα μέχρι 25 Ιουλίου το αργότερο.
ΑΑ
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ΑΑ »

Έχουμε κάποιο νέο... Μια εβδομάδα πέρασε...
Babastroumf
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Babastroumf »

Είμαι πυροσβεστική από πανελλήνιες με 17.500 μπήκα πέρσι στα 24 μου μετά από 4 προσπάθειες από γενικό λύκειο! Πήγα στρατό στα 18 μου (326 σειρά) ως δεα εδ... Μετά στρωθηκα στο διάβασμα καθώς έβλεπα ότι από προκήρυξη δεν! Έβγαλα τόσα μόρια ενώ το γυμνάσιο το έβγαλα με 11!!!

Μέσα σε όλα αυτά έβγαλα δίπλωμα Γ, Ε κατηγορίας με πει εννοείται για προκήρυξεις... Χάλασα πόσα λεφτά κ κόπο !

Σέβομαι την προσπάθεια σας κ εύχομαι τα καλύτερα... Αλλά υπάρχουμε κ μεις..

ΑΑ

Δημοσίευση από ΑΑ »

Μπράβο σου ρε φίλε που τα κατάφερες και μπήκες... Εσύ θα τελειώσεις τη σχολή σου και θα είσαι μόνιμος... το πρόβλημα σου ποιό είναι με τους εποχιακούς. .
Babastroumf
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

ΑΑ έγραψε:Μπράβο σου ρε φίλε που τα κατάφερες και μπήκες... Εσύ θα τελειώσεις τη σχολή σου και θα είσαι μόνιμος... το πρόβλημα σου ποιό είναι με τους εποχιακούς...

Ποιος σου ειπε ότι έχω πρόβλημα με τα παιδιά αυτά; αν κατάλαβες κάτι τέτοιο, λάθος σου

ΛΟΚ
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από ΛΟΚ »

Μπράβο babastroumf οι 962 θα σου αγοράσουν ένα γλυφιτζουρι απ το περίπτερο για τον κόπο σου.. Εικόνα Γραφτε κάτι ενημερωτικό και αφήστε τις ***** .
Babastroumf
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

ΛΟΚ έγραψε:Μπράβο babastroumf οι 962 θα σου αγοράσουν ένα γλυφιτζουρι απ το περίπτερο για τον κόπο σου.. Εικόνα Γραφτε κάτι ενημερωτικό και αφήστε τις #@^&@! .

Το δίνω εσένα αν σ αρέσει...

Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Bill931 »

Ο κυνηγος πουλούσε τρελά και ειρωνευοτανε τους 18χρονους μέσω πενελληνιων.3 χρόνια εκπαίδευσης με Θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα δεν είναι τίποτα μπροστά στν εμπειρία του νταλικέρη κυνηγού... Για γέλια πραγματικα
Thchar
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Thchar »

Αναρτήθηκαν οι πίνακες περιλαμβανομένων στη σελίδα του fireservices
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Bill931 έγραψε: Ο κυνηγος πουλούσε τρελά και ειρωνευοτανε τους 18χρονους μέσω πενελληνιων.3 χρόνια εκπαίδευσης με Θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα δεν είναι τίποτα μπροστά στν εμπειρία του νταλικέρη κυνηγού... Για γέλια πραγματικα
Εσυ γιατι γραφεις εδω; εχεις περασει εποχικος; Αν δεν σου αρεσε το ποστ μου ρουφα ενα κιβωτιο ξυδι μπας κ στρωσεις γιατι απ οτι φαινεται δεν εισαι ικανος πουθενα να μπεις και σπαμαρεις το φορουμ διαρκως.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες