Πρόσληψη για Εποχικούς Πυροσβέστες (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 123

Δημοσίευση από george777 »

Thchar έγραψε:Σε εμένα η εξεταση έγινε πρωί και τα αποτελέσματα βγήκαν το απόγευμα της επόμενης. Καλού κακού κάντο μια ερώτηση πρώτου πας.

εντάξει ευχαριστώ, την τρίτη θα το ξεκαθαρίσω και αυτό... Να δούμε τι άλλο...

RedCommando
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από RedCommando »

Thchar έγραψε:Το ρώτησα και στους 2 μικροβιολόγους. Μου απάντησαν πως δεν δίνουν ξεχωριστή γνωματευση και ότι το μόνο που χρειάζομαι είναι να επισυνάψω τα αποτελέσματα.

Απ όσο θυμάμαι και στην καρτέλα υγειονομικού ελέγχου για τις Πανελλαδικές εξετάσεις ακριβώς το ίδιο γινόταν. Ο μικροβιολόγος εδινε μόνο αποτελέσματα. Ο καρδιολόγος το καρδιογράφημα. Ο ΩΡΛ το ακοογρααμα κ. ο. κ.

Ακριβώς το ίδιο μου είπε και ο μικροβιολόγος. Ο οποίος πήρε τηλέφωνο την ίδια την υπηρεσία που του είπε μάλιστα ότι το μόνο που ήθελαν είναι η γνωματευση του μικροβιολόγου που την έγραψε ο ίδιος πάνω στο δελτίο, και απλά να επισυναψουν και της εξετάσεις παρέα με το δελτίο υγειονομικής εξέτασης για το αρχείο. αυτά.

Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Καλησπέρα σε όλους.

μία ερώτηση να κάνω, πλέον όπως φαίνεται στην καλύτερη να δουλέψουνε όσοι περάσουνε απο όλες τις δοκιμασίες 4 μήνες το πολύ.

Απο τον ΟΑΕΔ κάποιο βοήθημα θα υπάρχει στην πορεία;

αν δεν υπάρχει κανένα βοήθημα το χειμώνα τότε θεωρώ πώς θα υπάρξει πρόβλημα στο να δεχθούν την θέση άτομα που έχουν 12 μήνες δουλειά και κάνανε αίτηση, άτομα που έχουν οικογένεια, άτομα που απο άλλες δουλειές (εποχικές) μπορούν κ παίρνουν σίγουρα ταμείο ανεργίας το καλοκαίρι (π. Χ. Νησιά, τουριστικές περιοχές) ...

Driver

Δημοσίευση από Driver »

Γεια σου φιλαρακο. Επειδη το ειχα κοιταξει για να παρει καποιος επιδομα χρειαζονται 125 ενσημα, δηλαδη 5 μηνες. Δεν εχω ασχοληθει ομως παρα πολυ. Μπορεις να ψαξεις στο site ή να απευθυνθεις τηλεφωνικα στον οαεδ.
RedCommando
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

george777 έγραψε:Καλησπέρα σε όλους.

μία ερώτηση να κάνω, πλέον όπως φαίνεται στην καλύτερη να δουλέψουνε όσοι περάσουνε απο όλες τις δοκιμασίες 4 μήνες το πολύ.

Απο τον ΟΑΕΔ κάποιο βοήθημα θα υπάρχει στην πορεία;

αν δεν υπάρχει κανένα βοήθημα το χειμώνα τότε θεωρώ πώς θα υπάρξει πρόβλημα στο να δεχθούν την θέση άτομα που έχουν 12 μήνες δουλειά και κάνανε αίτηση, άτομα που έχουν οικογένεια, άτομα που απο άλλες δουλειές (εποχικές) μπορούν κ παίρνουν σίγουρα ταμείο ανεργίας το καλοκαίρι (π. Χ. Νησιά, τουριστικές περιοχές) ...

Αγχώνεσαι τσάμπα και νωρίς θεωρώ, κάτσε να δούμε τι θα γίνει, πολλά ακούγονται, μέχρι και για επέκταση της σύμβασης για έναν με δύο μήνες κάτι ακούστηκε για να προλάβουμε το Ταμείο Ανεργίας. Πιστεύω δεν θα μας αφήσουν στα κρύα του λουτρού για δικές τους καθυστερήσεις.

RedCommando
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Αυτό με την επέκταση ακουστικε σαν ενδεχόμενο διότι πριν κάποια χρόνια νομίζω πάλι λόγο του ότι κόψανε τις συμβάσεις των εποχικών 15 μέρες νωρίτερα είχαν θέμα με το Ταμείο ανεργίας και κάνανε επέκταση της σύμβασης για 15-20 μέρες...
Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Οκ, να δούμε, πάντως ειναι βασικό το ταμείο ανεργίας σε ανθρώπους που δουλεύουν εποχιακά επαγγέλματα ένα απο τα επαγγέλματα αυτά ειναι κ του εποχικού πυροσβέστη... Κ το σωστό ειναι να ξέρει πρίν υπογράψει την σύμβαση αν θα τον καλύπτει το χειμώνα έστω για τα πολύ βασικά του έξοδα... Εντάξει άνθρωποι είμαστε να μη το ξεχνάμε αυτό...
RedCommando
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

george777 έγραψε:Οκ, να δούμε, πάντως ειναι βασικό το ταμείο ανεργίας σε ανθρώπους που δουλεύουν εποχιακά επαγγέλματα ένα απο τα επαγγέλματα αυτά ειναι κ του εποχικού πυροσβέστη... Κ το σωστό ειναι να ξέρει πρίν υπογράψει την σύμβαση αν θα τον καλύπτει το χειμώνα έστω για τα πολύ βασικά του έξοδα... Εντάξει άνθρωποι είμαστε να μη το ξεχνάμε αυτό...

Εννοείται αυτό, ειδικά και σε ανθρώπους σαν και εμένα που ήδη ψάχνω σπίτι να νοικιάσω γιατι είναι κάπως μακριά η π. υ, το Ταμείο είναι αναγκαίο γιατί δεν το κόβω να δεχθεί κάποιος αν του πω ότι το σπίτι το θέλω 4 μήνες με 130? το μήνα. Ήδη επικοινώνησα με κάποιον ήταν κάπως αρνητικός.

Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

RedCommando έγραψε:Εννοείται αυτό, ειδικά και σε ανθρώπους σαν και εμένα που ήδη ψάχνω σπίτι να νοικιάσω γιατι είναι κάπως μακριά η π. Υ, το Ταμείο είναι αναγκαίο γιατί δεν το κόβω να δεχθεί κάποιος αν του πω ότι το σπίτι το θέλω 4 μήνες με 130? το μήνα. Ήδη επικοινώνησα με κάποιον ήταν κάπως αρνητικός.

και εγώ μακριά έχω περάσει το ενοίκιο ειναι μέσα στο πρόγραμμα...

fire

Δημοσίευση από fire »

Παιδια αυτο με αυτην την ηλιθιοτητα το Δ. Μ. Σ θα μας πει τι ειναι; Δεν ειμαστε 17 χρονα παιδακια που δινουνε σε στρατιοτικες σχολες. Ουτε τπτ γκομενες του ινστα να ειμαστε 5 κιλα κατω απο το υψος μας για να ειμαστε εγκυροι στο Δ. Μ. Σ. Οι περισσοτεροι ειμαστε αρκετα κιλα πανω απο το υψος μας. Επισεις κακως που δεν εχει οριο υψους ειδικα στη πυροσβεστικη δε μπορει με τπτ ενας κοντος κατω απο 1.70 να ανταπεξελθει. Μη σου πω κατω απο 1,75
Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

fire έγραψε:Παιδια αυτο με αυτην την ηλιθιοτητα το Δ. Μ. Σ θα μας πει τι ειναι; Δεν ειμαστε 17 χρονα παιδακια που δινουνε σε στρατιοτικες σχολες. Ουτε τπτ γκομενες του ινστα να ειμαστε 5 κιλα κατω απο το υψος μας για να ειμαστε εγκυροι στο Δ. Μ. Σ. Οι περισσοτεροι ειμαστε αρκετα κιλα πανω απο το υψος μας. Επισεις κακως που δεν εχει οριο υψους ειδικα στη πυροσβεστικη δε μπορει με τπτ ενας κοντος κατω απο 1.70 να ανταπεξελθει. Μη σου πω κατω απο 1,75

Θα μετρήσει κάποιος ύψος και βάρος εκεί που θα πάμε το δελτίο ;

RedCommando
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

fire έγραψε:Παιδια αυτο με αυτην την ηλιθιοτητα το Δ. Μ. Σ θα μας πει τι ειναι; Δεν ειμαστε 17 χρονα παιδακια που δινουνε σε στρατιοτικες σχολες. Ουτε τπτ γκομενες του ινστα να ειμαστε 5 κιλα κατω απο το υψος μας για να ειμαστε εγκυροι στο Δ. Μ. Σ. Οι περισσοτεροι ειμαστε αρκετα κιλα πανω απο το υψος μας. Επισεις κακως που δεν εχει οριο υψους ειδικα στη πυροσβεστικη δε μπορει με τπτ ενας κοντος κατω απο 1.70 να ανταπεξελθει. Μη σου πω κατω απο 1,75

Απ'όσο γνωρίζω είναι για την μέτρηση της παχυσαρκίας, αν είσαι παχυσαρκος βάση του δμσ σε κόβουν θεωρητικά, πρακτικά μπορεί και όχι λόγο σωματοτυπου, μυώδες κ. λπ.

Argi

Δημοσίευση από Argi »

Καλά όλα αυτά ρε παιδιά αλλά όπως πάει το πράγμα ούτε εκπαίδευση δε θα προλάβουμε να κάνουμε. Απο άποψη καθηκόντων κ επικυνδινοτητας ξέρει να μας πει κάποιος;
crop

Δημοσίευση από crop »

Το θεμα ειναι οτι καθε χρονο θα γινεται αυτη η διαδικασια; Ειναι κριμα για εμας που ειμαστε 30+ που δε προλαβαμε τπτ και μας πιανει οριο ηλικιας για ολα τα υπολοιπα καθε χρονο να μαστε με τη ψυχη στο στομα αν θα πιασουμε μορια να ξαναμπουμε... Η πιο πεταμενη γενια ειμαστε οσοι δε μπηκαμε πουθενα με πανελληνιες που διναμε τοτε 10 μαθηματα, μετα με προκυριξης που γινοτανε σφαγη λογο κρισης. Και απο το 2012 δε βγαινει τπτ. Ουτε Ο. Β. Α δε μπορουμε να μπουμε πουθενα.
Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

crop έγραψε:Το θεμα ειναι οτι καθε χρονο θα γινεται αυτη η διαδικασια; Ειναι κριμα για εμας που ειμαστε 30+ που δε προλαβαμε τπτ και μας πιανει οριο ηλικιας για ολα τα υπολοιπα καθε χρονο να μαστε με τη ψυχη στο στομα αν θα πιασουμε μορια να ξαναμπουμε... Η πιο πεταμενη γενια ειμαστε οσοι δε μπηκαμε πουθενα με πανελληνιες που διναμε τοτε 10 μαθηματα, μετα με προκυριξης που γινοτανε σφαγη λογο κρισης. Και απο το 2012 δε βγαινει τπτ. Ουτε Ο. Β. Α δε μπορουμε να μπουμε πουθενα.

Αδελφέ μου όλοι στην ίδια φάση είμαστε, μονο ενα πράγμα μπορώ να σου απαντήσω, θα δείξει το μέλλον τίποτα άλλο...

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες