Πρόσληψη για Εποχικούς Πυροσβέστες (2019)
Λοιπόν, επικοινώνησαν μαζί μου από την Π. Υ που έχω περάσει και μου είπαν ότι εάν βρίσκομαι μακριά, μπορώ να παραλάβω την πρόσκληση και από την κοντινότερη πυροσβεστική υπηρεσία, οπότε κάντε μια ερώτηση να μην ταλαιπωρηστε τσαμπα.
Ξέρει κανένας αν στην φωτογραφία που χρειάζεται να τους πάμε για το δελτίο υγειονομικής εξέτασης χρειάζεται ξύρισμα ή μια απλή κάνει; μην τρέχουμε τσάμπα
Πέρασα ΣΚΟΠΕΛΟ. Υπάρχει κάποιος που θέλει αμοιβαία μετάθεση. Θέλω να πάω 1) ΒΟΛΟ
2) ΑΡΓΑΛΑΣΤΗ
3) ΣΚΙΑΘΟ
Ρώτησα και γίνεται!
2) ΑΡΓΑΛΑΣΤΗ
3) ΣΚΙΑΘΟ
Ρώτησα και γίνεται!
Μόνο οι 5 πρώτοι έχουν το δικαίωμα παραλαβής καρτέλας; ή εγω δε διαβασα καλα τον πίνακα..
Παίδες από χρήματα ξέρει κανείς τι παίζει καθαρα ποσά είναι για οδηγούς..
Θελω να κανω μια ερωτηση και οποιος ξερει να μου πει. Τοση απυστευτη ταλαιπωρια που εχουμε φαει δε μπορω να καταλαβω το λογο. Πινακες μετα ενστασεις , κληρωσεις ποσες φορες να παμε και να ξανα παμε να παρουμε παραπεμτηκα ειμαστε 1,5 μηνα στο περα δοθε μενουμε μακρια και αλαζουμε νομο καθε φορα! Και δινουνε διορια 3 μερες ουσιαστικα για να πας σε γιατρους. Αστεια πραματα. Και ολα αυτα ρε παιδια για πιο λογο; Για 4 μηνες; Για ενα ξεροκοματο; Υπαρχει περιπτωση να μας ξανα παρουνε; Ουτε μια συμβαση εστω για καποια χρονια δε λενε. Μου κανει πολυ υπεροβολικο να περνας τοση ταλαιπωρια να εχεις αφησει τα παντα (στη δικη μου περιπτωση τη σχολη και χανω εξεταστικη) για να γινεις το παιδι για ολες τις δουλειες για ψυχουλα και να σε πεταξουνε το χειμωνα. Ας μαθει το κρατος οτι δεν ειμαστε φιλιπινεζες και για ενα ξεροκοματο να παρακαλαμε. Ειναι αστεια τα πραματα ουτε στη ταγκανικα δεν παιζουνε αυτα... Για εμας που τελειωσαμε σχολες, ειδικες δυναμεις που το χαρτι δε χρησιμοποιηθικε πουθενα, και δε μπηκαμε σε καμια προκυριξη γτ δε ξανα βγηκε πολυ απλα τιποτα ειναι τουλαχιστον αστειο να μας ταλαιπωρουν ετσι και χωρις να υπαρχει καμια προοπτικη προς το παρων παρα μια συμβασουλα και μετα παλι στο τιποτα.
Παιδιά, σας έδωσαν κάτι άλλο εκτός από το δελτίο υγειονομικής εξέτασης και τα ενημερωτικά χάρτία ;
Φίλε μου όπως τα λες είναι ακριβώς.. αν κ ψηλά στην κατάταξη εγώ ήδη σκέφτομαι αν τελικά θα συνεχίσω δεν υπάρχει κάτι επίσημο αν θα σε κρατήσουν μόνιμο τα λεφτά είναι κάνα 650αρη κ οι διοριες είναι πολύ μικρές.. τι να το κάνεις να πάς σε ιδιώτες γιατρούς.. τεσπά θεωρώ πως αν παίζουν προτάσεις με πιο πολλά λεφτά είναι καλύτερα... γνώμη μου
Πολίτης έγραψε:Παιδιά, σας έδωσαν κάτι άλλο εκτός από το δελτίο υγειονομικής εξέτασης και τα ενημερωτικά χάρτία ;
Το δελτίο μου δώσανε , αυτό έτσι κ αλλιώς έπρεπε να πάρουμε σήμερα και μια υπογραφή να βάλουμε... Σαν τι άλλο να δώσουμε ;
Πραγματικά πολύ μεγάλη ταλαιπωρία οι υγειονομικές εξετάσεις. Τα Δημόσια Νοσοκομεία θέλουν ραντεβού και τα μικροβιολογικα εχουν απεργεια.
παιδιά έχετε υπόψη σας ότι μπορούμε να επισκεφτούμε κα ιδιώτες γιατρούς, απλά θες το 20αρικο σίγουρα...
Καλησπερα παιδια να σας ρωτησω τις τοξικολογικες εξετασεις ουρων που ειναι για τα ναρκωτικα στα δημοσια νοσοκομεια σας τις κανουν... ; Στην κεφαλονια που βρισκομαι δεν τις κανουν και πρεπει να παμε σε ιδιωτες οι οποιοι εχουν Απεργια.
Εγώ φίλε σήμερα αποφάσισα να μην πάω. Είμαι από Πάτρα πέρασα Αργοστόλι. Μόλις είδα τα ενοίκια φρικαλέα. Άσε που ρισκάρω να χάσω δουλειά που παίρνω 750 και σε δικό μου σπίτι με την ελπίδα ότι σε δέκα χρόνια ίσως υπάρξουν διορισμοί
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες