Πρόσληψη για Εποχικούς Πυροσβέστες (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Πολίτης

Δημοσίευση από Πολίτης »

george777 έγραψε:Πιο αναλυτικά

1) μέχρι 20:00 αύριο παρασκευή θα έχουμε τελικούς πίνακες και με τις κληρώσεις

2) μέχρι 20:00 μεθαύριο Σάββατο θα δεχθούν πρόσκληση αυτοί που θα πρέπει να παραλάβουν δελτίο υγειονομικής εξέτασης

3) Δευτέρα απο 8 το πρωί έως 15:00 το μεσημέρι όλοι αυτοί που δέχθηκαν πρόσκληση για να πάρουν το ΔΕΛΤΙΟ θα πρέπει να το πάρουν σε αυτές τις ώρες.

4) Την παρασκευή 14/6 και ώρα 9 το πρωί θα πρέπει να έχουν συμπληρωμένο το δελτίο και να το καταθέσουν στην επιτροπή αναρρωτικών αδειών του οικείου ΝΟΜΟΥ για να το ελέγξουν.

Βασικό ερώτημα είναι, αυτοί που είναι απο μακριά πρέπει να πάνε δευτέρα και να μείνουν έως παρασκευή; Ή να πάνε 2 φορές για την ίδια δουλειά;

Λογικά ναι, μια για να παραλάβεις το δελτίο την Δευτέρα και μια για να το παραδώσεις την Παρασκευή.

Έλληνας

Δημοσίευση από Έλληνας »

Μια ερώτηση θα θελα να κάνω, υπάρχουν υψομετρικά κριτήρια για την πρόσληψη των εποχικών ή οχι ;
Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 123

Δημοσίευση από george777 »

Έλληνας έγραψε:Μια ερώτηση θα θελα να κάνω, υπάρχουν υψομετρικά κριτήρια για την πρόσληψη των εποχικών ή οχι ;

Όχι, πουθενά στην προκήρυξη δεν γράφει κάτι σχετικό.

Έλληνας

Δημοσίευση από Έλληνας »

george777 έγραψε:Όχι, πουθενά στην προκήρυξη δεν γράφει κάτι σχετικό.
Ευχαριστώ φίλε μου!

Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Οι τελικοί πίνακες έχουνε βγεί στη σελίδα fireservice.gr μαζί και οι κληρώσεις, πλέον η επόμενη υποχρέωση ειναι η παραλαβή του δελτιού την δευτέρα απο όλους όσους είναι στους τελικούς πίνακες.
Πολίτης

Δημοσίευση από Πολίτης »

george777 έγραψε:Οι τελικοί πίνακες έχουνε βγεί στη σελίδα fireservice.gr μαζί και οι κληρώσεις, πλέον η επόμενη υποχρέωση ειναι η παραλαβή του δελτιού την δευτέρα απο όλους όσους είναι στους τελικούς πίνακες.

Συνεχίζοντε οι διαδικασίες, πρώτα ο Θεός να προλάβουμε να περάσουμε από τους γιατρούς μέσα σε 4 μέρες και μετά αθλήματα και τέλος.

Badspot

Δημοσίευση από Badspot »

Ρε παιδια δεν μπορω να βγαλω ακρη με τους πινακες.. σε αλλον με βγαζει 17 σε αλλον 26 σε αλλον 29.. και δεν λεει επιτυχοντες η κατι τετοιο.. πως διαβαζεται ο πινακας γιατι δεν μπορω να καταλαβω.. στην πυροσβεστικη που πηρα να ρωτησω κι εκει δεν ξερανε..
Dddd

Δημοσίευση από Dddd »

ΠΡΟΣΟΧΗ θα πρεπει να παμε το Σαββατο στις διοικησεις των πυροσβεστικων του εκαστωτε νομου για να παραλαβουμε την προσκληση ωστε να παμε την Δευτερα επιδεικνυοντας το για να παρουμε το Δελτιο. Με πηρανε τηλεφωνο και το γνωριζω.
Πολίτης

Δημοσίευση από Πολίτης »

Dddd έγραψε:ΠΡΟΣΟΧΗ θα πρεπει να παμε το Σαββατο στις διοικησεις των πυροσβεστικων του εκαστωτε νομου για να παραλαβουμε την προσκληση ωστε να παμε την Δευτερα επιδεικνυοντας το για να παρουμε το Δελτιο. Με πηρανε τηλεφωνο και το γνωριζω.

Δεν είχα κάποια τέτοια ενημέρωση, από την πυροσβεστική εμένα μου είπαν ότι θα ενημερωθώ τηλεφωνικά για το πότε θα πάω για την παραλαβή του υγειονομικού δελτίου, όπως και γραφή στη σχετική ενημέρωση που αναρτήθηκε στο fireservice

Στέλιος44

Δημοσίευση από Στέλιος44 »

Δηλαδή αν κατάλαβα πρέπει να πάμε αύριο Σάββατο τη Δευτέρα και την Παρασκευή; (εφόσον είμαστε στους πίνακες)
Πολίτης

Δημοσίευση από Πολίτης »

Όχι ρε παιδιά, τι χειροπιαστή πρόσκληση, δεν αναφέρει κάπου ότι πρέπει να παραλάβουμε κάτι τέτοιο, μη λέμε ότι θέλουμε.
Πολίτης

Δημοσίευση από Πολίτης »

Οι Επιτροπές Πρόσληψης των ΔΙ. Π. Υ. Ν. μέχρι την 08-06-2019 ημέρα Σάββατο και Ω:20.00' θα επιδώσουν

πρόσκληση στους υποψηφίους του προαναφερόμενου πίνακα για παραλαβή του Δελτίου Υγειονομικής Εξέτασης

την 10-06-2019 ημέρα Δευτέρα από Ω:08.00' μέχρι και Ω:15.00'. Διευκρινίζεται ότι υποψήφιος ο οποίος δεν θα

προσέλθει την ανωτέρω ημερομηνία για παραλαβή του Δελτίου Υγειονομικής Εξέτασης θα θεωρηθεί ότι

παραιτείται του δικαιώματός του για περαιτέρω συμμετοχή στο διαγωνισμό.

Αυτό αναφέρει η σχετική ενημέρωση, δεν λέει κάπου για ΠΑΡΑΛΑΒΉ πρόσκλησης.

Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Στέλιος44 έγραψε:Δηλαδή αν κατάλαβα πρέπει να πάμε αύριο Σάββατο τη Δευτέρα και την Παρασκευή;(εφόσον είμαστε στους πίνακες)

Κανονικά ναι... Αυτό ξέρω κ εγώ όπως κ ο φίλος πιό πάνω...

αλλά επίσης κανονικά θα πρέπει να σε πάρουνε τηλ. Για να υπάρξει μία συνεννόηση... Διότι στο fireservice το λέει λίγο μπερδεμένα η αλήθεια είναι.

1) παραλαβή πρόσκλησης Σάββατο

2) δευτέρα τους δείχνεις την πρόσκληση παίρνεις δελτίο

3) παρασκευή τους δίνεις το δελτίο συμπληρωμένο.

Πολίτης

Δημοσίευση από Πολίτης »

Δεν αναφέρει ότι θα πρεπει να παραλάβουμε καποια διοχειρη πρόσκληση.
Πολίτης

Δημοσίευση από Πολίτης »

george777 έγραψε:
Στέλιος44 έγραψε:Δηλαδή αν κατάλαβα πρέπει να πάμε αύριο Σάββατο τη Δευτέρα και την Παρασκευή;(εφόσον είμαστε στους πίνακες)

Κανονικά ναι... Αυτό ξέρω κ εγώ όπως κ ο φίλος πιό πάνω...

αλλά επίσης κανονικά θα πρέπει να σε πάρουνε τηλ. Για να υπάρξει μία συνεννόηση... Διότι στο fireservice το λέει λίγο μπερδεμένα η αλήθεια είναι.

1) παραλαβή πρόσκλησης Σάββατο

2) δευτέρα τους δείχνεις την πρόσκληση παίρνεις δελτίο

3) παρασκευή τους δίνεις το δελτίο συμπληρωμένο.

Από που το ξέρεις φίλε μου;

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες