Πρόσληψη για Εποχικούς Πυροσβέστες (2019)
Κυνηγε.. Ούτε εγώ ξέρω ούτε εσύ όμως.. λέω τι ειπ κααν αλλάι πάλι εμένα στα συκώτια μου. Δουλειά εχω και μπορώ να λείψω κιολας μόνο και μόνο για τα μόρια.. δν πάω για τα λεφτά.. σιγά τα λεφτά δλδ.. άμα νοικιάσεις και σπίτι. υπομονη μέχρι τέλος βδομάδα λοιπόν...
Κομαντο έγραψε:Κυνηγε.Ούτε εγώ ξέρω ούτε εσύ όμως. Λέω τι ειπ κααν αλλάι πάλι εμένα στα συκώτια μου. Δουλειά εχω και μπορώ να λείψω κιολας μόνο και μόνο για τα μόρια. Δν πάω για τα λεφτά. Σιγά τα λεφτά δλδ. Άμα νοικιάσεις και σπίτι. Υπομονη μέχρι τέλος βδομάδα λοιπόν...
Καλά αυτό με τα λεφτά είναι αλήθεια για εμάς που θα έχουμε και ενοίκιο, αν εισαι μόνος χωρίς οικογένεια απλά περνάς και μετά φεύγεις στον τόπο σου με ταμείο αυτή ειναι η λογική, και φυσικά πάνω απο όλα για την προϋπηρεσία - μέλλον σου.
Για εμάς τους ανέργους παιδιά μια χαρά μας έκατσε, απλά το θέμα είναι ότι φοβάμαι πως ε έτσι όπως κινούνται οι διαδικασίες δεν θα συμπληρώσουμε πεντάμηνο με αποτέλεσμα να μην πάρουμε ανεργία.
Πολίτης έγραψε:Για εμάς τους ανέργους παιδιά μια χαρά μας έκατσε, απλά το θέμα είναι ότι φοβάμαι πως ε έτσι όπως κινούνται οι διαδικασίες δεν θα συμπληρώσουμε πεντάμηνο με αποτέλεσμα να μην πάρουμε ανεργία.
Τα ερωτήματα ειναι
1) αν θα συμπληρώσουμε τετράμηνο;
2) θα γίνουν όλες οι διαδικασίες που απαιτούνται εντός του Ιουνίου για να ξεκινήσουμε 1/7/19;
3) θα παγώσουν οι διαδικασίες λόγο εθνικών εκλογών μέχρι να ορκιστεί η επόμενη κυβέρνηση ;
Δύσκολο το κόβω να παγώσουν οι διαδικασίες, έχουμε 1 μήνα και κάτι για τις εθνικές, αν υπάρξει όμως πάγωμα θα το μάθουμε μετά το πέρας των ενστάσεων και αυτό σημαίνει ότι θα γίνουν προσλήψεις μέσα στο καλοκαίρι με 2-3 μήνες εργασίας οπότε πάπαλα η ανεργεια, στην καλύτερη. Στη χειρότερη μας βλέπω από του χρόνου για προσλήψεις.george777 έγραψε:Τα ερωτήματα ειναι 1) αν θα συμπληρώσουμε τετράμηνο;
2) θα γίνουν όλες οι διαδικασίες που απαιτούνται εντός του Ιουνίου για να ξεκινήσουμε 1/7/19;
3) θα παγώσουν οι διαδικασίες λόγο εθνικών εκλογών μέχρι να ορκιστεί η επόμενη κυβέρνηση ;
Και γω έτσι πιστεύω. Δν επηρεάζονται οι προσληψεις εποχικών πυροσβεστων από την κάθε κυβέρνηση.. τι θα πεις δλδ την πυρκαγιά ... Αναψε το 2020 γτ έχουμε εκλογές.. 

Στις 05-06 και ώρα 10:00 η κλήρωση ισοβαθμουντων υποψηφίων.
Όποιος είναι τυχερός!
Όποιος είναι τυχερός!
Άρα και μετα τις κληρώσεις θα έχουμε οριστικά αποτελέσματα να φανταστώ... Άρα και προχωράει το πράγμα...
Υποψήφιος έγραψε:Στις 05-06 και ώρα 10:00 η κλήρωση ισοβαθμουντων υποψηφίων.
Όποιος είναι τυχερός!
Υποψηφιε, οποιος ειναι τυχερος αλλα ΟΧΙ για ΟΛΟΥΣ και τι εννοω :
Η συνολική βαθμολογία για κάθε υποψήφιο πολλαπλασιάζεται επί το συντελεστή εκατό (100). Σε περίπτωση ισοβαθμίας προτάσσεται εκείνος, που έχει υπηρετήσει ως εθελοντής πενταετούς υποχρέωσης (Ε. Π. Υ.) στις Ένοπλες Δυνάμεις, ως έφεδρος αξιωματικός και στις Ειδικές Δυνάμεις των Ενόπλων Δυνάμεων ή στην Προεδρική Φρουρά. Επί νέας ισοβαθμίας, ο έγγαμος με τα περισσότερα ανήλικα παιδιά και σε περίπτωση ιδίου αριθμού παιδιών ο νεώτερος ηλικιακά.Σε περίπτωση νέας ισοβαθμίας διενεργείται κλήρωση από την οικεία Επιτροπή Πρόσληψης, παρουσία των ισοβαθμούντων υποψηφίων.
εαν σε μια κατηγορια και σε μια περιοχη ζηταει π. Χ 10 θεσεις και εσυ βαση μοριων εισαι 1ος,2ος ή και 3ος... Εισαι σιγουρα μεσα...
η κληρωση θα γίνει γι αυτους που θα ειναι στην 10η ή 11η θεση και εχουνε τα ιδια μορια ειναι εγγαμοι με τον ιδιο αριθμο παιδιων και εχουνε ιδια ηλικια.
γιατι π. Χ εγω βαση μοριων στην κατηγορια και βαση προτεραιοτητας περιοχης ειμαι 2ος... Στην περιοχη αυτη ζηταει 6 ατομα... Και με τον πρωτο εχουμε τα ιδια μορια.
ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΚΛΑΜΒΑΝΩ...
αν κανω λαθος, να μας πει καποιος που ξερει σιγουρα.
george777 έγραψε:Άρα και μετα τις κληρώσεις θα έχουμε οριστικά αποτελέσματα να φανταστώ... Άρα και προχωράει το πράγμα...
Οριστικά αποτελέσματα θα έχουμε εφόσον γίνουνε και τα αθλήματα. Μέχρι τότε θα είναι προσωρινά.
το λεω αυτό γιατί δύσκολα ή ευκολα κάποιοι καλώς ή κακώς θα κοπούνε... Οπότε αναμένουμε.
Ναι κυνηγέ προσωρινά έχεις δίκαιο έως τότε, το καλό ειναι οτι δεν κόλλησε και προχωράει σωστά καταλαβαίνω;
Κυνηγέ,
Ορθώς τα λες...
ΑΛΛΑ:
Οι πρώτοι στη λίστα είναι από Ειδικές Δυνάμεις στις περισσότερες περιοχές.
Ορθώς τα λες...
ΑΛΛΑ:
Οι πρώτοι στη λίστα είναι από Ειδικές Δυνάμεις στις περισσότερες περιοχές.

george777 έγραψε:Ναι κυνηγέ προσωρινά έχεις δίκαιο έως τότε, το καλό ειναι οτι δεν κόλλησε και προχωράει σωστά καταλαβαίνω;
σωστα, οι προσληψεις θα γινουνε κανονικα... Το σωμα εχει απιστευτες ελλειψεις και μ αυτο που εγινε περυσι στο ματι δυστηχως υπαρχει "θεμα" στο Σωμα "γενικοτερα" ως εκ τουτου δεν πιστευω να αλλαξει κατι ως προς τις προβλεπομενες διαδικασιες.
Για αθηνα ξερετε ποσα ατομα ζητναε?
εγώ βάση προτεραιότητας είμαι πρώτος στην περιοχή μου λόγο ηλικίας, αυτά τα ισοβαθμίας και κλήρωσης είναι προαιρετικά, δύσκολα να ισοβαθμήσει κάποιος.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες