Πρόσληψη για Εποχικούς Πυροσβέστες (2019)
Εγώ παιδιά 95 έπιασα, λίγα μου φαίνονται, δεν ξέρω αν εγώ ελπίδες
Εσύ έπιασες σχεδόν όλα υμτα μόρια.. Λογικά είσαι μέσα.Πολίτης έγραψε:Εγώ παιδιά 95 έπιασα, λίγα μου φαίνονται, δεν ξέρω αν εγώ ελπίδες
Πολίτης έγραψε:Εγώ παιδιά 95 έπιασα, λίγα μου φαίνονται, δεν ξέρω αν εγώ ελπίδες
τι είχες αν επιτρέπεται και έπιασες 95;
σε πια υπηρεσία δήλωσες φίλε μου;
και τι σε κάνει να νομίζεις πώς τα 95 είναι λίγα;
Κανένα θέμα.
Ειδικές Δυνάμεις, Τριτεκνος και μακροχρόνια άνεργος, στην Αιτωλοακαρνανία δήλωσα αλλα δεν ξερω, μου φαίνεται άπατος θα πάω.
Ειδικές Δυνάμεις, Τριτεκνος και μακροχρόνια άνεργος, στην Αιτωλοακαρνανία δήλωσα αλλα δεν ξερω, μου φαίνεται άπατος θα πάω.
george777 έγραψε:Πολίτης έγραψε:Εγώ παιδιά 95 έπιασα, λίγα μου φαίνονται, δεν ξέρω αν εγώ ελπίδες
τι είχες αν επιτρέπεται και έπιασες 95;
σε πια υπηρεσία δήλωσες φίλε μου;
και τι σε κάνει να νομίζεις πώς τα 95 είναι λίγα;
Κανένα θέμα.
Ε νομίζω ότι θα μπουν πολλοί εθελοντές και ίσως κάποιους από αυτούς να έχουν και ειδικές δυνάμεις. αλλα συνήθως οι εθελοντές είναι πιο μεγάλης ηλικίας από τη δική μου με σταθερή δουλειά που δύσκολα θα άφηναν για μια των επτακοσίων ευρώ που δεν έχει διαλευκανθεί αν θα υπάρξει επαναπρόσληψη του χρόνου.
Προσωπική μου άποψη... Είσαι μέσα... Ήδη... Είναι δύσκολος ο συνδιασμός σου...Πολίτης έγραψε: Κανένα θέμα.Ειδικές Δυνάμεις, Τριτεκνος και μακροχρόνια άνεργος, στην Αιτωλοακαρνανία δήλωσα αλλα δεν ξερω, μου φαίνεται άπατος θα πάω.
Ε νομίζω ότι θα μπουν πολλοί εθελοντές και ίσως κάποιους από αυτούς να έχουν και ειδικές δυνάμεις. Αλλα συνήθως οι εθελοντές είναι πιο μεγάλης ηλικίας από τη δική μου με σταθερή δουλειά που δύσκολα θα άφηναν για μια των επτακοσίων ευρώ που δεν έχει διαλευκανθεί αν θα υπάρξει επαναπρόσληψη του χρόνου.
Θα συμφωνησω.george777 έγραψε:
Προσωπική μου άποψη... Είσαι μέσα... Ήδη... Είναι δύσκολος ο συνδιασμός σου...
Τι να πω, μακάρι. Και σε όλους παιδιά εύχομαι να μπείτε. Δύσκολοι καιροί
Εφόσον δεν υπάρχει ποσόστωση, αυτοί που θα μπουν θα είναι όλοι τους τρίτεκνοι - πολύτεκνοι (ΑΝΔΡΕΣ μόνο).
Πολίτης έγραψε:Τι να πω, μακάρι.Και σε όλους παιδιά εύχομαι να μπείτε. Δύσκολοι καιροί
Ευχαριστούμε.
Γιάννης έγραψε:Εφόσον δεν υπάρχει ποσόστωση, αυτοί που θα μπουν θα είναι όλοι τους τρίτεκνοι - πολύτεκνοι (ΑΝΔΡΕΣ μόνο).
ε σχεδόν όλοι άνδρες θα είναι ναι... Αλλά θα διαφωνήσω ότι όλοι θα είναι τρίτεκνοι και πολύτεκνοι
προσωπικά πιστεύω οι μισοί και κάτω θα ειναι τρίτεκνοι πολύτεκνοι γιατι την διαφορά την κάνει αυτός που έχει ΕΙΔ. ΔΥΝΑΜΕΙΣ ή ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ >5χρόνια στο σώμα.
Πολίτης έγραψε:Τι να πω, μακάρι.Και σε όλους παιδιά εύχομαι να μπείτε. Δύσκολοι καιροί
Δύσκολοι καιροί θα είναι και σε όσους δε θα ειναι σπίτι τους...
δηλαδή ή θα νοικιάζουν ή θα έχουν δρόμο στην ουσία μία ή άλλοι... Με 650 ευρώ (κάπου τόσα θα είναι) θα γίνει εύκολος ο καιρός;
george777 έγραψε:Δύσκολοι καιροί θα είναι και σε όσους δε θα ειναι σπίτι τους... δηλαδή ή θα νοικιάζουν ή θα έχουν δρόμο στην ουσία μία ή άλλοι... Με 650 ευρώ (κάπου τόσα θα είναι) θα γίνει εύκολος ο καιρός;
Αυτό ακριβώς σκέφτομαι και εγώ, σε περίπτωση που με πάρουν (δύσκολο) θα κανουμε το σκατο μας παξιμάδι.
Πολίτης έγραψε:george777 έγραψε:Δύσκολοι καιροί θα είναι και σε όσους δε θα ειναι σπίτι τους... δηλαδή ή θα νοικιάζουν ή θα έχουν δρόμο στην ουσία μία ή άλλοι... Με 650 ευρώ (κάπου τόσα θα είναι) θα γίνει εύκολος ο καιρός;
Αυτό ακριβώς σκέφτομαι και εγώ, σε περίπτωση που με πάρουν (δύσκολο) θα κανουμε το σκατο μας παξιμάδι.
Είσαι εκτός του νομού σου έ; Αν θές στείλε μου προσωπικό μήνυμα με το facebook sou
-
- Α/ΓΕΑ
- Posts in topic: 1
Mήν δίνεται στο public chat προσωπικά δεδομένα σας για την προσωπική σας ασφάλεια. Αν θέλετε να συνεννοηθείται για κάτι φτιάξτε έναν λογαριασμό και ανταλλάξτε μέσω ΠΜ τα instagram,facebook κτλ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες