Πρόσληψη για Εποχικούς Πυροσβέστες (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 123

Δημοσίευση από george777 »

Bill93 έγραψε:Ευχαριστώ Γιώργο. Και κάτι άλλο που δεν διευκρινίζεται στην προκήρυξη, αν ανήκω στον νομό Α και θέλω να κάνω τα χαρτιά μου στον νομό Β πρέπει να πάω στον Β ή μπορώ να τα κάνω και από τν Α; Όσον αφορά την ανανέωση λογικά θα γίνεται σε κάθε νεα περίοδο αφού λέει ότι αν έχεις βαθμολογία πάνω από 5 κρίνεσαι κατάλληλος... Θα δείξει

Μόνο στην υπηρεσία του νόμου που θέλεις να αιτηθεις καταθέτεις τα χαρτιά σου.

Geo11

Δημοσίευση από Geo11 »

george777 έγραψε:
geo11 έγραψε:Στο νομο σερρων εχει θεσεις; Και αν εχει που πηγαινω να κανω τα χαρτια μου;

Να μπεις να δεις την προκήρυξη στη σελίδα της πυροσβεστικής fireservice.gr

Σέρρες δεν έχει το. ειδα να κάνω σε άλλο νομο Θεσσαλονίκης π. χ;

Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από KYNHGOS »

george777 έγραψε:
Bill93 έγραψε:Καλησπέρα. Για το δίπλωμα Γ κατηγορίας βγάζουμε φωτοτυπία τ δίπλωμα ή χρειάζεται κάποιο χαρτί από το υπουργείο μεταφορών;
Το δίπλωμα φωτοτυπία εμπρός και πίσω και από όσο ξέρω ακόμα και χαρτί με στρογγυλή σφραγίδα από το μεταφορών του τόπου σου μια χαρά αποδεκτό είναι.

στην κατηγορια β ειναι απαραιτητο το επαγγελματικο διπλωμα Γ ΚΑΙ ΑΝΩ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ Δ ΠΟΥ ΜΟΡΙΟΔΟΤΕΙ Η ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ δεν εχει κανενα νοημα το Γ ΑΚΟΜΑ και το Ε.

Bill93
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Bill93 »

Γράφει ότι εάν ανήκεις στην β κατηγορία και έχεις και το Δ παίρνεις τα 20 μόρια. Μόνο Δ δεν παιρνεις τα 20 μόρια. Κυνηγε είχε καμία μπεκάτσα φέτος?;
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Bill93 έγραψε:Γράφει ότι εάν ανήκεις στην β κατηγορία και έχεις και το Δ παίρνεις τα 20 μόρια. Μόνο Δ δεν παιρνεις τα 20 μόρια. Κυνηγε είχε καμία μπεκάτσα φέτος;

ΣΩΣΤΟ, αλλα ακομα και να εχεις Γ (για το οποιο ρωτησες αρχικα) δεν βρισκω το λογο να διαγωνιστει καποιος στην κατηγορια β (οδηγων) εαν δεν εχει το Δ που μοριοδοτειται.

p.s ασε τις μπεκατσες για νοεμβρη και πες μας τα μορια σου να δουμε τι παιζετε.Εικόνα

δεν βλεπω κινητικοτητα στο forum παντως.

καλη επιτυχια σε ολους.

Bill93
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Bill93 »

Δεν έχω πολλά μόρια,500 από δόκιμος και το Γ που με βάζει β κατηγορία.
Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

ΚΥΝΗΓΟΣ έγραψε:
Bill93 έγραψε:Γράφει ότι εάν ανήκεις στην β κατηγορία και έχεις και το Δ παίρνεις τα 20 μόρια. Μόνο Δ δεν παιρνεις τα 20 μόρια. Κυνηγε είχε καμία μπεκάτσα φέτος;

ΣΩΣΤΟ, αλλα ακομα και να εχεις Γ (για το οποιο ρωτησες αρχικα) δεν βρισκω το λογο να διαγωνιστει καποιος στην κατηγορια β (οδηγων) εαν δεν εχει το Δ που μοριοδοτειται.

p.s ασε τις μπεκατσες για νοεμβρη και πες μας τα μορια σου να δουμε τι παιζετε.Εικόνα

δεν βλεπω κινητικοτητα στο forum παντως.

καλη επιτυχια σε ολους.

Δεν έχει νόημα; Γιατί δεν έχει νόημα... Μην ξεχνάς κάποιος που δεν έχει Γ κατηγορίας δίπλωμα δεν μπορεί ΚΑΝ να διαγωνιστεί στη Β κατηγορία.

Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Bill93 έγραψε:Δεν έχω πολλά μόρια,500 από δόκιμος και το Γ που με βάζει β κατηγορία.

Δόκιμος (στρατός) ή Εθελοντής άνω των 5 ετών παίρνουν απο 50 μόρια η κάθε κατηγορία, είναι τα μεγαλύτερα σε μόρια κριτήρια, αντικειμενικά πολλά δεν έχει κάποιος που δεν έχει 1 απο τα 2 αυτά κριτήρια, εσύ γιατί δεν έχεις;

Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Geo11 έγραψε:
george777 έγραψε:
geo11 έγραψε:Στο νομο σερρων εχει θεσεις; Και αν εχει που πηγαινω να κανω τα χαρτια μου;

Να μπεις να δεις την προκήρυξη στη σελίδα της πυροσβεστικής fireservice.gr

Σέρρες δεν έχει το. Ειδα να κάνω σε άλλο νομο Θεσσαλονίκης π. Χ;

Αφού δεν έχει Σέρρες και θέλεις να κάνεις θεσσ/νικη τότε ναι έχεις το δικαίωμα να κάνεις θεσσ/νικη... Πηγαίνοντας εκεί να κάνεις τα χαρτιά σου.

Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Κομαντο έγραψε:Και γω εκτός νόμου Μ έκανα. Σιγά. Έχω κάτι θεματακια όμως περί απολυτήριο στρατου όπου έχω δύο ειδικοτητες σκοπευτής-πεζοναυτης. Και σήμερα μου είπανε να κάνω ένσταση. Γτ δν μου πιοασανε μορια.

Πές μας αν θές όλη την διαδικασία στην Π. Υ όπου έκανες αίτηση... Τι ακριβώς εκεί έκανες και το πιό κύριο στο τέλος όταν έφυγες τι σου δώσανε ώς απόδειξη ότι αιτήθηκες;

Θα ήταν χρήσιμο για όλους εμάς που ακόμα δεν πήγαμε να έχουμε μία εμπειρία και απο αυτό πρίν το κάνουμε και επίσημα.

Ευχαριστώ.

Bill93
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Bill93 »

Θα υπάρχουν πολλοί που θα έχουν τα ίδια μόρια με εμένα και επιπλέον είτε θα έχουν το Δ είτε θα είναι εθελοντές ή πολύτεκνοι κτλ... Οι θέσεις είναι λίγες οπότε για αυτό τ ειπα.
Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Bill93 έγραψε:Θα υπάρχουν πολλοί που θα έχουν τα ίδια μόρια με εμένα και επιπλέον είτε θα έχουν το Δ είτε θα είναι εθελοντές ή πολύτεκνοι κτλ... Οι θέσεις είναι λίγες οπότε για αυτό τ ειπα.

Billy ... Σε ισοβαθμία προηγείται Του εθελοντή οι παρακάτω κατηγορίες: ΕΠΥ, έφεδρος αξιωματικός, προεδρική φρουρά ... Δεν βλέπω όμως να γράφει όμως την ιδιότητα που είχες εσύ... Αν έχει κάποιο αβαντάζ σε περίπτωση ισοβαθμίας...

Bill93
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Bill93 »

Σε έχασα... τ εννοείς ιδιότητα;
Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Bill93 έγραψε:Σε έχασα... Τ εννοείς ιδιότητα;

εννοώ ιδιότητα (ΕΠΥ, ΕΦΕΔΡΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ) Που είχες στο στρατό...

Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

george777 έγραψε:
Bill93 έγραψε:Σε έχασα... Τ εννοείς ιδιότητα;

εννοώ ιδιότητα (ΕΠΥ, ΕΦΕΔΡΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ) Που είχες στο στρατό...

ουσιαστικά λέω τι λέει η προκήρυξη σε ενδεχόμενο ισοβαθμίας...

Σε περίπτωση ισοβαθμίας προτάσσεται εκείνος, που έχει υπηρετήσει ώς ΕΠΥ στις ένοπλες δυνάμεις, ώς έφεδρος αξιωματικός και στις ειδικές δυνάμεις των ενόπλων δυνάμεων ή στην προεδρική φρουρά. Επι νέας ισοβαθμίας, ο έγγαμος με τα περισσότερα ανήλικα παιδιά και σε περίπτωση ιδίου αριθμού παιδιών ο νεώτερος ηλικιακά. Σε περίπτωση νέας ισοβαθμίας διενεργείται κλήρωση.

γιατί αναφέρθηκες σε περίπτωση ισοβαθμίας τι γίνεται με εσένα... Δεν μπορώ να βγάλω άκρη σίγουρα γιατί δε λέει ξεκάθαρα αυτό που ήσουν εσύ στο στρατό αλλά απο την άλλη λέει ώς έφεδρος αξιωματικός και στις ειδικές δυνάμεις

μήπως η περίπτωση σου σε ενδεχόμενο ισοβαθμίας είναι σε αυτό που μαύρισα στο κείμενο...

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες