Πρόσληψη για Εποχικούς Πυροσβέστες (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
fireman

Δημοσίευση από fireman »

Καλημέρα και καλό μήνα. Μια ερώτηση για όποιον ξέρει. Σαν εποχικός έχεις δικαίωμα να δώσεις εξετάσεις (πχ πανελλήνιες ή εσωτερικές στο σώμα) για να μπείς στη σχολή ανθυποπυραγών?
Panos

Δημοσίευση από Panos »

Γνωρίζει κανείς πότε αρχίζουν οι αιτήσεις;
Fsasa

Δημοσίευση από Fsasa »

fireman έγραψε:Καλημέρα και καλό μήνα. Μια ερώτηση για όποιον ξέρει. Σαν εποχικός έχεις δικαίωμα να δώσεις εξετάσεις (πχ πανελλήνιες ή εσωτερικές στο σώμα) για να μπείς στη σχολή ανθυποπυραγών?
Πανελλήνιες.
spinalgr1990
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από spinalgr1990 »

fireman έγραψε:Καλημέρα και καλό μήνα. Μια ερώτηση για όποιον ξέρει. Σαν εποχικός έχεις δικαίωμα να δώσεις εξετάσεις (πχ πανελλήνιες ή εσωτερικές στο σώμα) για να μπείς στη σχολή ανθυποπυραγών;

Εφοσον εισαι κατω απο 26 ετων μπορεις. Δεν εχεις καποια εξτρα μοριοδοτηση αν εισαι εποχικος με το συστημα των Πανελλαδικων εκετασεων.

Πάνος

Δημοσίευση από Πάνος »

spinalgr1990 έγραψε:
fireman έγραψε:Καλημέρα και καλό μήνα. Μια ερώτηση για όποιον ξέρει. Σαν εποχικός έχεις δικαίωμα να δώσεις εξετάσεις (πχ πανελλήνιες ή εσωτερικές στο σώμα) για να μπείς στη σχολή ανθυποπυραγών;

Εφοσον εισαι κατω απο 26 ετων μπορεις. Δεν εχεις καποια εξτρα μοριοδοτηση αν εισαι εποχικος με το συστημα των Πανελλαδικων εκετασεων.

σίγουρα ότι δεν έχουν χαμηλότερες βάσεις για αυτούς;

Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Αν γνωριζει καποιος , ειχα κανει καποτε εθελοντης καποιους μηνες αλλα λογω δουλειας οικοδομη δε μπορουσα να συνεχισω αν παω στη πυροσβεστικη θα μ δωσουν χαρτι για τα μορια η επειδη σταματησα δεν πιανονται; διπλωμα μηχανης πιανεται;
Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 123

Δημοσίευση από george777 »

Νικος έγραψε:Αν γνωριζει καποιος , ειχα κανει καποτε εθελοντης καποιους μηνες αλλα λογω δουλειας οικοδομη δε μπορουσα να συνεχισω αν παω στη πυροσβεστικη θα μ δωσουν χαρτι για τα μορια η επειδη σταματησα δεν πιανονται; διπλωμα μηχανης πιανεται;

Δίπλωμα μηχανής δεν πιάνεται.

Θα πρέπει να είσαι εθελοντής όταν θα κάνεις την αίτηση σου.

Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Ευχαριστω πολυ φιλε να σαι καλα
χρηστος

Δημοσίευση από χρηστος »

Ξεκινησαν οι αιτησεις?
Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

χρηστος έγραψε:Ξεκινησαν οι αιτησεις?

ΟΧΙ

Άβαταρ μέλους
capten fan
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από capten fan »

Παιδια καλησπέρα Εγω ηθελα να ρωτήσω για πιο λογο χωριζει τους 4000 πυροσβέστες σε 3400 εποχικούς και 600 ιδιώτες;

Οι ιδιώτες δλδ δε θα ειναι εποχικοί;

Συγνώμη αν εχω καταλάβει κατι λαθος γτ δεν εχω ασχοληθεί ποτε ξανα με καποια προκήρυξη.

Σας ευχαριστώ

Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

capten fan έγραψε:Παιδια καλησπέρα Εγω ηθελα να ρωτήσω για πιο λογο χωριζει τους 4000 πυροσβέστες σε 3400 εποχικούς και 600 ιδιώτες;

Οι ιδιώτες δλδ δε θα ειναι εποχικοί;

Συγνώμη αν εχω καταλάβει κατι λαθος γτ δεν εχω ασχοληθεί ποτε ξανα με καποια προκήρυξη.

Σας ευχαριστώ

Καλημέρα, διαβάζεις λάθος σελίδα, αυτό που διαβάζεις είχε βγεί το 2011.

Αυτό που ισχύει τώρα είναι για συμβάσεις 6 μηνών που πρόκειται να βγάλουν σύντομα όπως λένε...

Μένει να δούμε αν όντως τα πράγματα ειναι όπως τα λένε γιατί αν δεν βγεί η επίσημη προκήρυξη αιτήσεις δεν μπορεί να γίνουν...

Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Καλησπερα παιδια ξερουμε τι θα ζηταει δλδ Χαρτι λυκειου για μορια , προσοντα εννοω.. εγω απλος πολιτης με χαρτι λυκειου κ διπλωμα φορτηγου

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από wolver »

Βγηκε η προκηρυξη παιδια!
Άβαταρ μέλους
Lesdal
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Lesdal »

KΑλή τύχη σε όλους.
Θα ήθελα βοήθεια εαν καποιος έχει γνώση επι του θέματος.
Είμαι 21, δίνω και πανελλαδικες σε 1 μήνα για τις σχολές Αξιωματικών και πυροσβεστών.
Απο ότι καταλαβαινω θα πρεπει να συμμετέχω 2 φορες στις ιατρικες και αθλητικες επιτροπες μιας και προκειται για διαφορετικες προκυρηξεις. Σε περιπτωση που περασω ως εποχιακος αλλα και περασω στη σχολη πυροσβεστων για παραδειγμα τοτε τι γίνεται; Μπορω να φυγω απο εποχιακος τελη αυγουστου και να μπω κανονικα στη σχολη μου; Η εαν παραιτηθω απο εποχιακος τοτε θα έχω επιπτωσεις οσον αφορα την εισαγωγη στη σχολη;

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες