Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2019)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 161

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Τακης257 έγραψε:Μάγκες κανένα νέο έχουμε;

Τακη τιποτα ακομα, αναμενουμε.
Άβαταρ μέλους
brorouk
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από brorouk »

Δεν μπορώ ν καταλάβω πως με τέτοια προκλητικότητα από τους απέναντί η χώρα μας κ το υπουργείο δεν έχει σε πρώτο πλάνο την ανασυγκροτηση του στρατού με νέες προσλήψεις κ πετάει χαρταετό χρόνια τώρα
ΕΛ. ΔΥ. Κ
CASTILLO
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από CASTILLO »

Μετα το πασχα του 2020 οτι γινει για εποπ. Αυτα ειναι τα τελευταια νεα απο γες. Οι καραβαναδες δεν καιγονται για προσληψεις. Πιεζουν βουλευτες και παρατρεχαμενοι να ανεβει το οριο ηλικιας στα 32.

Και προς θεου. Επιτελους ανθρωποι της νδ καταργειστε το εκτρωμα των οβα που εφτιαξε το παχυδερμο...

ελεος. Αρκετα με τους κρατικοδιαιτους και τα βυσματα.

δημιουργηστε ξανα τον πατροπαραδοτο θεσμο των εποπ

Τακης257
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Τακης257 »

Castillo πόσο έγκυρο είναι αυτό που λες; Επειδή έχω ενημέρωση ότι δεν ξέρουν τα επιτελεία πότεθα γίνουν προσλήψεις μόνο ότι πουν οι υπουργοί
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Δεν υπαρχει καμια αναφορα ουτε σε ΕΠΟΠ ουτε σε ΟΒΑ, ακομη απορω πως το Armyvoice εγραψε οτι θα παρουν ΟΒΑ. Κανεις δεν εχει ενημερωθει απο ψηλα για κατι τετοιο. Αναμενουμε ακομη λοιπον.
Π.Α.

Δημοσίευση από Π.Α. »

Castillo όριο ηλικιας 32 για ΕΠΟΠ; Λίγο τραβηγμένο δεν είναι; Δεν έχει γίνει ποτέ αυτο

Λευτέρη, έτσι να σε βλέπουμε να σχολιαζεις!! Στεναχωρεθηκα που ειπες δεν ξαναγραφεις αν δεν βγει κανα νεότερο. Μη το βάζεις κάτω :)

Τακης257
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Τακης257 »

Από ότι άκουσα λένε για ΟΒΑ ως το τέλος του χρόνου
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Π. Α. έγραψε: Castillo όριο ηλικιας 32 για ΕΠΟΠ; Λίγο τραβηγμένο δεν είναι; Δεν έχει γίνει ποτέ αυτο

Λευτέρη, έτσι να σε βλέπουμε να σχολιαζεις!! Στεναχωρεθηκα που ειπες δεν ξαναγραφεις αν δεν βγει κανα νεότερο. Μη το βάζεις κάτω :)

Γεια σου βρε Π. Α μου !! Παντα μου φτιαχνεις τη διαθεση με τα σχολια σου !! Εικόνα
Steve

Δημοσίευση από Steve »

Εποπ νομίζω η τελευταία φουρνιά που είχε πάρει ήταν η τ 7 η τ 8 νομίζω επί εποχή μητσοκακη οπός με τους αστυνομικούς οπότε αναμένουμε για εποπ κάτι επίσημο βέβαια δν ξέρουμε αλλά από τα λεγόμενα του μητσοκακη είναι κατα των οβα
Π.Α.

Δημοσίευση από Π.Α. »

Λευτέρη μου καλησπέρα!! Χαίρομαι πολύ!! Μακάρι να είχα κάνα καλό νεο να σας πω μα σας φτιαξω γενικα τη διάθεση αλλά αναμένουμε χαχα
Μαρινα

Δημοσίευση από Μαρινα »

Παιδιά να ρωτήσω κάτι ! Για εποπ με ποια κριτήρια σε παίρνουν ; Τι μοτηια χρειάζονται για να μπεις μέσα..
!

Δημοσίευση από ! »

Μαρίνα, αν βγει μόνο προκήρυξη τότε θα ξέρουμε τι θα ζητάει ακριβώς... Αυτά αλλάζουν... Θα δούμε όταν και αν βγει προκήρυξη.

Καλό βράδυ!

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Οι ελειψεις ειναι τοσες πολλες , ο Σ. Ξ περναει ισως την χειροτερη φαση και η Κυβερνηση μη πω τι κανει.. εχουμε και γυναικες στο φορουμ !! Ελπιζω μετα τη προκηρυξη « βοηθεια στο σπιτι» να υπαρξουν καποια νεα διοτι αυτη τη στιγμη υπαρχει μια μουγκαμαρα ! Τουλαχιστον αυτο εχω μαθει απο προσωπικες πληροφοριες.
!

Δημοσίευση από ! »

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.armynow.net/prokhryxh-oba-prasino-fvs-apo-ypoyrgeio-oikonomikvn-gia-2000-proslhpsheis/&ved=2ahUKEwjlm--srN_kAhXxpIsKHcj8A_QQFjAAegQIBhAC&usg=AOvVaw2RVG6pD5CXWTPmvYyDhHfM

Τελικά αν ισχύει αυτό τότε δύσκολα να βγει για εποπ δυστυχώς... Μακάρι να μην ισχυει

Δώρα

Δημοσίευση από Δώρα »

Αυτοί δεν ήταν τόσο καιρό κάθετοι ως προς το θεσμό αυτό, ποιος ο λόγος πολύωρης καθημερινής εκπαίδευσης, κατανάλωσης οικονομικών πόρων για την κάλυψη των παρόντων αναγκών εάν στην τελική οι πλειοψηφία αυτών αποχωρεί έπειτα της λήξης 3 ετών. Το μόνο ένστολο σώμα που δεν αποκλείει τις γυναίκες άμεσα με τα σωματικά του κριτήρια και παρόλο την επιτακτική ανάγκη μόνιμου προσωπικού σφυρίζουν αδιάφορα στις αναφορές προσλήψεων ΕΠΌΠ. Τα νεύρα μου, τα χάπια μου και ένα ταξί να φύγω.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες