Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2019)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 161

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

ΟΒΑ17 έγραψε: Λευτέρη είσαι σειρουλα.327 είμαι κι εγω. Η τελευταία σειρά που μας έπιανε η προκυρηξη των οβα πριν παρελθουν τα τρία χρόνια, για μέρες δηλαδή.
Ελα ρε σειρουλααα !! Εικόνα
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Διασωστης31 έγραψε: Βγηκε προκήρυξη μετά για 25 οβα, μπήκαν Σεπτέμβριο του 2014. Οι νοσηλευτες που θέλουν να πάρουν πάντως είναι για νοσοκομεία.

Οι οβα νοσηλευτες δεν μπορούν να υπηρετούν σε νοσοκομεία, μόνο σε μονάδες εκστρατείας ( λόχος υγειονομικου πχ σε ταξιαρχια στον Έβρο κλπ)

Μη τη ψαχνεις αδελφε , ουτε το ιδιο το κρατος δεν ξερει τι θελει να προσλαβει ! Δεν βλεπω ασπρη μερα με Παναγιωτοπουλο.
lamdar92
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από lamdar92 »

Πρωσοπικα υπουργός μεγάλης εμβέλειας όχι εθνικής άμυνας όμως με διαβεβαίωσε ότι το 2020 θα βγάλει ΕΠΟΠ όχι ΟΒΑ παιδιά..
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

lamdar92 έγραψε: Πρωσοπικα υπουργός μεγάλης εμβέλειας όχι εθνικής άμυνας όμως με διαβεβαίωσε ότι το 2020 θα βγάλει ΕΠΟΠ όχι ΟΒΑ παιδιά..
Μακαρι αλλα μου φαινεται δυσκολο με τον Παναγιωτοπουλο. Αν και ξερω πως υστερα απο την αναρτηση του Armyvoice μια μεριδα ατομων εστειλαν επιστολη λεγοντας πως ο θεσμος απετυχε 2 φορες που προσπαθησαν κτλπ κτλπ , τωρα δεν ξερω αλλα κατι μου λεει πως το ArmyVoice μπαρουφες γραφει διοτι ο ξαδερφος μου ειναι στην αεροπορια χρονια ως ΕΜΘ και η γυναικα του εχει μεγαλο βαθμο και πολλα χρονια μεσα απο σχολη και μου ειπαν πως κανεις δεν μιλησε για ΟΒΑ με μερικα τηλεφωνα που εκαναν απτο 1ο γραφειο σε υπουργικα γραφεια και πως ολα αυτα ειναι για τα click per view. Επισης μιλησα με το workenter κι αυτοι μου ειπαν το ιδιο πως κανεις δεν εχει πει κατι επισημο για ΟΒΑ. Παραμενει το ερωτημα ΠΒΑ Ή ΕΠΟΠ μου ειπαν. Τι να πω μαλλον το νεο ετος θα δειξει ή του χρονου στη ΔΕΘ.
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Εκτος ξαναλεω εκτος αν το κανουν στα ' κρυφα' οπως κανανε με εμας στη ΜΑΛ τοτε, δηλαδη ουτε ανακοινωση ουτε προκηρυξη τιποτα , απλα σε ρωτουσαν αν θες να συνεχισεις σαν ΟΒΑ , εβαζες μια υπογραφη εκανες χαρτια σχετικα με τον λογαριασμπ τραπεζης σου κι ετοιμος.
ΣΜΥΝΑΡΧΟΣ ΚΑΚΑΛΟΣ 95

Δημοσίευση από ΣΜΥΝΑΡΧΟΣ ΚΑΚΑΛΟΣ 95 »

Ερχεται Σωμα Υπαξιωματικων ο Υφυπουργος Στεφανης το θελει παρα πολυ. Πρωσοπικα πιστευω οτι φετος ειναι τελευταια φορα που οι ΣΜΥ θα παρει σπουδαστες δεν ξαναπερνει ΕΠΟΠ

ΟΒΑ. Επιτελους δεν θα ειμαστε οι μοναδικοι χωρα του ΝΑΤΟ με τριχρονη σχολη για να βγαζει

Μονιμους Λοχιες η Πανελαδικες θα βγουν απο την εξισωση. Ο θεσμος θα θυμιζει πολυ τον Αμερικανικο.

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

ΣΜΥΝΑΡΧΟΣ ΚΑΚΑΛΟΣ 95 έγραψε: Ερχεται Σωμα Υπαξιωματικων ο Υφυπουργος Στεφανης το θελει παρα πολυ. Πρωσοπικα πιστευω οτι φετος ειναι τελευταια φορα που οι ΣΜΥ θα παρει σπουδαστες δεν ξαναπερνει ΕΠΟΠ

ΟΒΑ. Επιτελους δεν θα ειμαστε οι μοναδικοι χωρα του ΝΑΤΟ με τριχρονη σχολη για να βγαζει

Μονιμους Λοχιες η Πανελαδικες θα βγουν απο την εξισωση. Ο θεσμος θα θυμιζει πολυ τον Αμερικανικο.

Αμα ο θεσμος θυμιζει τον Αμερικανικο τοτε ο καθενας θα μπορει να κανει αιτηση και απλα διαβαζει , περναει αθληματα και μετα μπηκε στο σωμα.. Ετσι ειναι ο Αμερικανικος στρατος. Σιγα μη το κανουν ετσι κι ακομα αν το κανουν θα παρει χρονια.
ΣΜΥΝΑΡΧΟΣ ΚΑΚΑΛΟΣ 95

Δημοσίευση από ΣΜΥΝΑΡΧΟΣ ΚΑΚΑΛΟΣ 95 »

Lefteris 2αμαλ έγραψε:
ΣΜΥΝΑΡΧΟΣ ΚΑΚΑΛΟΣ 95 έγραψε: Ερχεται Σωμα Υπαξιωματικων ο Υφυπουργος Στεφανης το θελει παρα πολυ. Πρωσοπικα πιστευω οτι φετος ειναι τελευταια φορα που οι ΣΜΥ θα παρει σπουδαστες δεν ξαναπερνει ΕΠΟΠ

Αμα ο θεσμος θυμιζει τον Αμερικανικο τοτε ο καθενας θα μπορει να κανει αιτηση και απλα διαβαζει , περναει αθληματα και μετα μπηκε στο σωμα.. Ετσι ειναι ο Αμερικανικος στρατος. Σιγα μη το κανουν ετσι κι ακομα αν το κανουν θα παρει χρονια.
Lefteri 2αΜΑΛ κατα την αποψη μου μπορει να θεσμοθετιθει ο θεσμος με νομο και αντι για σπουδαστες στης σχολες Μονιμων Υπαξιωματικων το Φθινωπορο του 2020 να παρουν στο Σωμα Μονιμων Υπαξιωματικων Οπλιτες με συμβαση οπως κανει ο Αμερικανικος Στρατος. Με καταλυτικο βαθμο του Ανθυπασπιτη με αυστηρο συστημα εξετασεων προαγωγης στους βαθμους και επετιριδα. Προσωπικη μου αποψη παντα.

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

ΣΜΥΝΑΡΧΟΣ ΚΑΚΑΛΟΣ 95 έγραψε:Lefteri 2αΜΑΛ κατα την αποψη μου μπορει να θεσμοθετιθει ο θεσμος με νομο και αντι για σπουδαστες στης σχολες Μονιμων Υπαξιωματικων το Φθινωπορο του 2020 να παρουν στο Σωμα Μονιμων Υπαξιωματικων Οπλιτες με συμβαση οπως κανει ο Αμερικανικος Στρατος. Με καταλυτικο βαθμο του Ανθυπασπιτη με αυστηρο συστημα εξετασεων προαγωγης στους βαθμους και επετιριδα. Προσωπικη μου αποψη παντα.

Σαν αποψη ακουγεται λογικη, και σε Νατοικη χωρα φανταζει ιδανικο, βεβαια εμας εδω που θελουμε μια προκηρυξη δεν μας συμφερει αυτο καθως θα ειναι για ηδη οπλιτες που υπηρετουν την θητεια τους, αλλα και παλι ολο αυτο μου μοιαζει να γινεται σε 5+ χρονια. Εννοειται φιλαρακι ολες οι αποψεις καλοδεχουμενες, συζητηση κανουμε εξαλλου μπας και δουμε καμια ασπρη μερα απο πληροφοριες του καθενος.
spiros1jko
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από spiros1jko »

Καλημερα!

θελω να ρωτησω κατι, καποιος που ειχε υπηρεστησει στρατο ξηρας θητεια μπορει να δηλωσει οταν βγει προκυρυξη για εποπ σε αεροπορια η αναγκαστικα μονο στρατο ξηρας μπορει;

Άβαταρ μέλους
ΟΒΑ17
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από ΟΒΑ17 »

Γίνεται
Ζ'ΜΑΚ
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

spiros1jko έγραψε:Καλημερα!

θελω να ρωτησω κατι, καποιος που ειχε υπηρεστησει στρατο ξηρας θητεια μπορει να δηλωσει οταν βγει προκυρυξη για εποπ σε αεροπορια η αναγκαστικα μονο στρατο ξηρας μπορει;

Ασχετα με το που υπηρετησες ειτε πεζικο ειτε αεροπορια ειτε ναυτικο, μπορεις να δηλωσεις στη θεση που θελεις. Ακομη κι αν κοπηκες πχ απο Ε. Δ οταν εδινες για μπερε, μπορεις παλι να δηλωσεις Ε. Δ. Αρκει βεβαια να πληρεις τις προυποθεσεις που ζηταει η προκηρυξη, τα κριτηρια και εν τελη η ειδικοτητα.
Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Παιδια καλησπερα μια απορια κ εγω κ συγνωμη αν κουρασω. με απολυτηριο γυμνασιου κ 28/9/88 υπαρχει περιπτωση να μπω εποπ; ευχαριστω καλη δυναμη σε ολους
Τακης257
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Τακης257 »

Μάγκες κανένα νέο έχουμε;
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Νικος έγραψε:Παιδια καλησπερα μια απορια κ εγω κ συγνωμη αν κουρασω. Με απολυτηριο γυμνασιου κ 28/9/88 υπαρχει περιπτωση να μπω εποπ; Ευχαριστω καλη δυναμη σε ολους

Φιλαρακι μου δυστυχως λογω ηλικιας εισαι εκτος.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες