Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2019)
Χαχαχα πολοί είμαστε οι καμμένοι με τον στρατό και τον κάθε κλάδο του μου φαίνεται. Ε ρε τι μας εχει κάνει αυτη η έλειψη προκύρηξης τοσα χρονια.
-
Lefteris 2αμαλ
- Αντιστράτηγος

- Posts in topic: 161
brorouk έγραψε:Χαχαχα πολοί είμαστε οι καμμένοι με τον στρατό και τον κάθε κλάδο του μου φαίνεται. Ε ρε τι μας εχει κάνει αυτη η έλειψη προκύρηξης τοσα χρονια.
Μας εχει καταστρεψει φιλαρακι μου !

-
Lefteris 2αμαλ
- Αντιστράτηγος

Π. Α Πιο πιθανο ειναι να μπεις ΕΠΟΠ απτο να κανεις λογαριασμο
Οσο για το κερασμα, μωρε ας μπουμε και νταμιτζανες θα κερασω οχι 25αρακια.
Οσο για το κερασμα, μωρε ας μπουμε και νταμιτζανες θα κερασω οχι 25αρακια.
-
ΣΜΥΝΑΡΧΟΣ ΚΑΚΑΛΟΣ 95
Ελεγκτης Αεραμυναςδημητρης98 έγραψε:τι ειδικοτητα;
-
δημητρης98
ΣΜΥΝΑΡΧΟΣ ΚΑΚΑΛΟΣ 95 έγραψε:Ελεγκτης Αεραμυναςδημητρης98 έγραψε:τι ειδικοτητα;
υπευθυνη και απαιτητικη δουλεια
εγω για 31 μεεδ θελω
Καθίστε παιδιά να δούμε τι ειδικότητες θα ζητάει όταν κ άμα μας κάνουν το χατίρι να βγάλουν προκυρηξη. Οι πολλές προσδοκίες δυστυχώς φέρνουν κ την μεγαλύτερη απογοήτευση
Μιας κ το αναφέραμε όμως, μετράει καθόλου η ειδικότητα ή ο βαθμός που είχες κατά την θητεία σου;
-
ΣΜΥΝΑΡΧΟΣ ΚΑΚΑΛΟΣ 95
Ενδιαφερουσα ειδικοτιτα και αν δεν κανω λαθος αμεταθετη.δημητρης98 έγραψε:υπευθυνη και απαιτητικη δουλειαεγω για 31 μεεδ θελω
-
Lefteris 2αμαλ
- Αντιστράτηγος

https://www.armyvoice.gr/2019/09/ypetha-erchontai-proslipseis-ova-proimo-to-soma-ypaxiomatikon/ Αποτι φαινεται η προκηρυξη θα ειναι για καινουριους ΟΒΑ ! Ολιγων τι , αν ισχυει αυτο συγνωμη που θα το πω αλλα τον ηπιαμε εμεις. Εκτος αν βαλουν κριτηρια και μπορει να συμμετασχει ο καθενας αν κι δεν νομιζω. Εκει στα υπουργεια καπνιζουν πολυ μου φαινεται !
-
Geo
Καλησπέρα παιδιά. Τι καινούργιο ήταν αυτό; Εφόσον δεν πιστεύουν στον θεσμό γιατί να πάρουν οβα; Λόγο χρημάτων;
Με πρόλαβε ο Λευτερης. Τουλάχιστον όπως είπες Λευτέρη ας έχει άλλα κριτήρια. Ας έχει διαφορετική μοριοδοτηση και διαφορετικά κριτήρια κι ας λέγονται οβα εποπ η όπως θέλουν αλλιώς είναι κρίμα για όσους θέλουν να μπουν. Ας μην υπάρχει το κριτήριο πχ που θέλει να μην έχουν παρέλθει 3 χρόνια απ την απόλυση τους να μπορούν να συμμετάσχουν όλοι.
Ζ'ΜΑΚ
-
Lefteris 2αμαλ
- Αντιστράτηγος

Ακριβως ετσι ΟΒΑ !! Τουλαχιστον να καταργησουν αυτο με το ( να μην εχουν περασει 3 χρονια που απολυθηκε καποιος) . Ειναι κριμα απτο θεο να πληρεις κριτηρια και ηλικια και να μη μπορεις να κανεις αιτηση λογω του οτι απολυθηκες πριν χρονια.
-
Τρε
Δηλαδη τελος η ιστορια για τις προσληψεις ΕΠΟΠ; Ειναι τελεσιδικο αυτο;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης