Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2019)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΣΜΥΝΑΡΧΟΣ ΚΑΚΑΛΟΣ 95

Δημοσίευση από ΣΜΥΝΑΡΧΟΣ ΚΑΚΑΛΟΣ 95 »

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Καταρχας ΣΜΥΝΑΡΧΕ ΚΑΚΑΛΕ εχεις βαλει απιστευτο ονομα χαχα , περα απο αυτο αν ειναι ερωτηση αυτο με το υψος που λες τοτε κανεις δεν ξερει σιγουρα , η λογικη λεει 1,70 για αντρες και 1,65 για γυναικες. Ιδωμεν ομως γιατι εχει 10 χρονακια κοντα να βγαλει , οποτε μπορει το νεο ΦΕΚ να μας κανει εκπληξη.
Εχεις δει κι εσυ τη σειρα με την απιστευτη ερμηνεια του Μπεζου.

Ερωτηση ειναι γιατι το 10 ηταν 1,60.

ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ »

Στην τελευταία προκύρηξη για εποπ ξέρουμε καθόλου τι. μορια παιζόταν και τι δικαιολογητικά μοριοδοτουνται ;
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 161

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Πανε πολλα χρονια απο τοτε και δυστυχως δεν υπαρχει κατι διαθεσιμο ωστε να σε βοηθησω. Αυτα τα ξερουν καλυτερα οι διαχειριστες Του νηματος Nassos / Greek_Army, διοτι ηταν στα δικα τους χρονια τοτε οι προκηρυξεις οποτε λιγο πολυ αν θυμουνται και δουνε το μηνυμα να μπορεσουν να σε βοηθησουν. Ενα ειναι το σιγουρο ομως, πως οταν και αν βγαλει προκηρυξη για ΕΠΟΠ, θα κανει ολη η Ελλαδα αιτηση, με τετοια ανεργια που μαστιζει τη χωρα μας. Βεβαια ειναι λιγο καλυτερη η μοριοδοτηση σε σχεση με τους Ε. Φ ή λιμενικο (τουλαχιστον ηταν πανε και 10 χρονια) διοτι αν τοσο πολυ σε καιει το χακι και ο μισθος μπορεις να βαλεις ειδικοτητες οπως σε τεθωρακισμενα (δεν θυμαμαι ακριβως το ονομα, εχει να κανει κατι με την ερπυστρια του αρματος) και δεν πανε πολλοι εκει οπως και ΠΝ οποτε ισως υπαρχουν περισσοτερες ελπιδες ετσι. Θα δειξει ομως, μονο αερολογιες λεμε προς το παρον με βασει τις παλαιες προκηρυξεις.
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Στον συνδεσμο πιο πανω που εστειλα μπορεις να δεις λιγο πολυ τι μορια επαιζαν. Αν σου ανοιγει και δειχνει κινεζικα με τον mozilla, τοτε ανοιξε με αλλον browser και θα φτιαξει !
ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ »

Γνώμη μου ότι τα μεγάλα απολυτήρια και τα πολλά μόρια έφυγαν στους ειδικούς φρουρούς (έκανα και εγώ αίτηση αλλά δήλωσα Α ενώ άμα είχα κάνει Β κατηγορία ήμουνα μέσα) Δεν γουστάρουν πολύ στρατό όπου δεν ξέρω άμα έχει την ίδια συμμετοχή με τούς Ε. Φ.. φ
ΣΜΥΝΑΡΧΟΣ ΚΑΚΑΛΟΣ 95

ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ έγραψε:Γνώμη μου ότι τα μεγάλα απολυτήρια και τα πολλά μόρια έφυγαν στους ειδικούς φρουρούς (έκανα και εγώ αίτηση αλλά δήλωσα Α ενώ άμα είχα κάνει Β κατηγορία ήμουνα μέσα) Δεν γουστάρουν πολύ στρατό όπου δεν ξέρω άμα έχει την ίδια συμμετοχή με τούς Ε. Φ.. φ
Εστι λεγαμε και για την αστυνομια οτι δεν την γουσταρουν εχει γεμισει ο τοπος με τατουαζ αλλα τελικα ξερουμε που καταλειγει η ιστορια.

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Αν βγαζανε μαζι τις προκηρυξεις τοτε ναι δεν θα ειχε τοσο κοσμο στους ΕΠΟΠ, αλλα αμα βγει μονη της τοτε δυστυχως θα γινει ο κακος χαμος.

Υ. Γ Δεν ξερω αν το εκανες απο απροσεξια αυτο το λαθος αλλα οπως και να χει, ειναι ασχημο να εισαι σιγουρακι και απο λαθος να μη μπεις.Εικόνα
Δεν πειραζει ομως, παμε για αλλα καλυτερα !
Άβαταρ μέλους
KatadromeasAR!
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από KatadromeasAR! »

Καλησπέρα σας στους Ε. Φ. Το όνειρο έγινε εφιάλτης, Λευτέρη από τα λεγόμενα σου καταλαβαίνω πως σου αρέσει το χακί κι αν θυμάμαι καλά δεν έκανες αίτηση στους Ε. Φ.
POLICE
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Μονο το αμαξι δεν εχω βαψει χακι ακομα Εικόνα Σοβαρα τωρα, ναι ειχα πολλα μορια για Ε. Φ αλλα για προσωπικους λογους και για να μη φαω καποια θεση απο ενα παλικαρακι νεο που το λεει η καρδουλα του, ειπα να κανω πισω και να ακολουθησω το χακι που αγαπω. Οσο για τη προκηρυξη στους Ε. Φ εγινε σφαγη, αυτο γινεται 1 φορα στα 100 χρονια, αν γινει το ιδιο και σε προκηρυξη ΕΠΟΠ οταν και αν βγει, τοτε θα βγουμε ολοι απο εδω μεσα παρεα, και θα παμε σε παγκακι να τρωμε σπορια και να κλαιμε.Εικόνα
Άβαταρ μέλους
KatadromeasAR!
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από KatadromeasAR! »

Lefteris 2αμαλ έγραψε: Μονο το αμαξι δεν εχω βαψει χακι ακομα Εικόνα Σοβαρα τωρα, ναι ειχα πολλα μορια για Ε. Φ αλλα για προσωπικους λογους και για να μη φαω καποια θεση απο ενα παλικαρακι νεο που το λεει η καρδουλα του, ειπα να κανω πισω και να ακολουθησω το χακι που αγαπω. Οσο για τη προκηρυξη στους Ε. Φ εγινε σφαγη, αυτο γινεται 1 φορα στα 100 χρονια, αν γινει το ιδιο και σε προκηρυξη ΕΠΟΠ οταν και αν βγει, τοτε θα βγουμε ολοι απο εδω μεσα παρεα, και θα παμε σε παγκακι να τρωμε σπορια και να κλαιμε.Εικόνα
Χαχα αυτό είναι γεγονός εμένα γενικά μου αρέσουν τα σώματα ασφαλείας και περίμενα χρόνια την προκήρυξη αλλά τελικά φάγαμε άκυρο, η ζωή συνεχίζετε.. κοίταξα πιο πάνω το λινκ για τα μορια και η αλήθεια είναι ότι δεν έβγαλα άκρη 😂😂 πάνω κάτω γνωρίζουμε τα βασικά αν φάω άκυρο και από εποπ θα τα βάψω όλα μαύρα 😂😂
POLICE
Π.Α.

Δημοσίευση από Π.Α. »

Λευτέρη Αν καταφέρω και κάνω λογαριασμό και μπω κάποια στιγμη λεμε τώρα ΕΠΟΠ κερναω στα τσιπουραδικα εκεί. Εικόνα ζητάω συγγνώμη απο τς διαχειριστές που βγήκαν εκτός θέματος !!

Παιδιά ο Λευτέρης θέλει να βάψει το αμάξι χακί εγώ πηγα πήρα μπλούζα πολεμική αεροπορία και τη φοραω για να νιώθω πως θα τα καταφέρω. . τρελή;

Σμηναρχε κακαλε μονο απο το ψευδωνυμο respect! Αεροπορία θες και εσύ;

δημητρης98

Δημοσίευση από δημητρης98 »

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Δημητρη, μαλλον με περιστερια.Εικόνα

θες να ανταλλαξουμε email

ΣΜΥΝΑΡΧΟΣ ΚΑΚΑΛΟΣ 95

Π. Α. έγραψε:Λευτέρη Αν καταφέρω και κάνω λογαριασμό και μπω κάποια στιγμη λεμε τώρα ΕΠΟΠ κερναω στα τσιπουραδικα εκεί. Εικόνα ζητάω συγγνώμη απο τς διαχειριστές που βγήκαν εκτός θέματος !!

Παιδιά ο Λευτέρης θέλει να βάψει το αμάξι χακί εγώ πηγα πήρα μπλούζα πολεμική αεροπορία και τη φοραω για να νιώθω πως θα τα καταφέρω... τρελή;

Ενοειτε στην Πολεμικη μας Αεροπορια μακαρι να μπουμε

δημητρης98

Δημοσίευση από δημητρης98 »

ΣΜΥΝΑΡΧΟΣ ΚΑΚΑΛΟΣ 95 έγραψε:
Π. Α. έγραψε:Λευτέρη Αν καταφέρω και κάνω λογαριασμό και μπω κάποια στιγμη λεμε τώρα ΕΠΟΠ κερναω στα τσιπουραδικα εκεί.Εικόνα ζητάω συγγνώμη απο τς διαχειριστές που βγήκαν εκτός θέματος !

Παιδιά ο Λευτέρης θέλει να βάψει το αμάξι χακί εγώ πηγα πήρα μπλούζα πολεμική αεροπορία και τη φοραω για να νιώθω πως θα τα καταφέρω... Τρελή;

Ενοειτε στην Πολεμικη μας Αεροπορια μακαρι να μπουμε

τι ειδικοτητα;

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες