Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2019)
- KatadromeasAR!
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 4
Έχει ακούσει κανεις ποτε βγαίνει η προκήρυξη;
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 161
Παιδες κακα τα ψεματα πλεον και η κουτση μαρια θα κανει αιτηση αν και ποτε βγει προκηρυξη ΕΠΟΠ. Εδω σε λενε καραβανα εξω αλλα για ενα κομματι ψωμι τα πουλανε ολα. Εδω στους Ε. Φ κανανε αιτηση ατομα απο πολυτεχνειο με απολυ. Λυκειου 19αρια γιατι ξερουν οτι θα ειναι μια ζωη μεσα. Δεν αντιλεγω σε αυτη τη λογικη, στην Ελλαδα του 2019 ετσι οπως μας καταντησαν τα τομαρια ο καθενας θα κανει αιτηση για τον σιγουρο μισθο αλλα υπαρχουν και τα ατομα που το πονανε ρε ***** το και για τον Α ή Β λογο δεν τα πηγαν καλα στις Πανελληνιες 'η δεν ειχαν την οικονομικη δυνατοτητα τοτε ή αρρωστησαν 'η δεν ξερω κι εγω τι. Η μονη διαφορα μας λοιπον με αυτους ειναι πως αυτοι θα μπουν αλλα θα δυσανασχετουν, ενω εμεις θα ξυπναμε με παθος και ορεξη καθε μερα στις 6 ! Το ξυρισματακι μονο κουραζει

-
- Αντιστράτηγος
Περιμενουμε τη ΔΕΘ αυτον τον μηνα, φιλε μου ! Ισως μαθουμε κατι τοτε, αλλα για φετος δεν νομιζω να βγαλει. Αν βγαλει θα ειναι 2020-21.
Θα βγει μεσα στο 20 ειπαμε. τελος. ειναι δεσμευση του πρωθυπουργου.
Μην χαιρεστε ομως. τα καραβανια ειναι οι μαεστροι του βυσματος στην Ελλάδα. τους δικους τους θα παρουν και παλι. οποτε μην κανετε ονειρα και τζαμπα εξοδα
Ρε παιδιά καλά τα λέει ο Λευτέρης (είσαι η ειρηνευτική μας αποστολή εδώ να ξέρεις
)ας μην ξεφεύγουμε και ας κρατήσουμε ενα επίπεδο:) όλοι εξάλλου την ίδια αγωνία έχουμε!
Είναι και η ΔΕΘ τώρα οποτε θα δειξει! Θεωρητικά θα μπορούσε να ανακοινώσει προκυρηξη πριν τη ληξη του έτους αλλά να τους πάρει μετα. Ετσι δεν θα πιάνεται στον προϋπολογισμό του 2019 αλλά του 2020 αν δεν λέω βλακειες... είναι απλά μια σκέψη μου:) όπως και να έχει υπομονή κάναμε δέκα χρόνια απο την τελευταια προκήρυξη λιγες μέρες ακόμα εμειναν για ΔΕΘ !!! Αντε να δουμε!!!

Είναι και η ΔΕΘ τώρα οποτε θα δειξει! Θεωρητικά θα μπορούσε να ανακοινώσει προκυρηξη πριν τη ληξη του έτους αλλά να τους πάρει μετα. Ετσι δεν θα πιάνεται στον προϋπολογισμό του 2019 αλλά του 2020 αν δεν λέω βλακειες... είναι απλά μια σκέψη μου:) όπως και να έχει υπομονή κάναμε δέκα χρόνια απο την τελευταια προκήρυξη λιγες μέρες ακόμα εμειναν για ΔΕΘ !!! Αντε να δουμε!!!
CASTILLO έγραψε:Θα βγει μεσα στο 20 ειπαμε. τελος. ειναι δεσμευση του πρωθυπουργου.
Castillo σταματάς να λερώνεις και αυτό το νήμα... Για τους ΕΦ έλεγες βάση 2380 και μετά από δέκα λεπτά έγινε προφανές ότι η βάση είναι 2620.. άσε τις πηγές σου τι λένε και τι όχι...
-
- Αντιστράτηγος
Π. Α μου τι κανεις ; Χαχα ευχαριστω για το κομπλιμεντο ( ειρηνευτικη αποστολη )😅 . Ποτε θα τον φτιαξεις τον ερημο τον λογαριασμο βρε ;
Λιγες μερουλες εμειναν , ελπιζω να ακουσουμε καλα νεα 

Καλημέρα Λευτέρη μου! Καλά είμαι εδώ τρέξιμο :)
Ρε συ δεν ξέρω τι παιζει κάτι με το email και δεν μου έρχεται η εγγραφή το χω κάνει 3 φορες. Θα βάλω άλλο email σήμερα μήπως δω άσπρη μέρα.
Ρε συ δεν ξέρω τι παιζει κάτι με το email και δεν μου έρχεται η εγγραφή το χω κάνει 3 φορες. Θα βάλω άλλο email σήμερα μήπως δω άσπρη μέρα.
Λεύτερη πως μπορουμε να επικοινωνουμε τωρα που δεν μπορω να μπω?
Λετε να γινουν συνεντευξεις; Η θα φαμε ακυρο απο πτυχιουχος overqualifications οπως στην Αστυνομια. Υ. Γ. Να δουμε ποσο θα αντεξουν οι πτυχιουχοι το πεζοδρομιο
-
- Αντιστράτηγος
Π. Α Θα βρεξει εδω στον Βολο οταν κανεις λογαριασμο 

-
- Αντιστράτηγος
Δημητρη , μαλλον με περιστερια. 

-
- Αντιστράτηγος
Καταρχας ΣΜΥΝΑΡΧΕ ΚΑΚΑΛΕ εχεις βαλει απιστευτο ονομα χαχα , περα απο αυτο αν ειναι ερωτηση αυτο με το υψος που λες τοτε κανεις δεν ξερει σιγουρα , η λογικη λεει 1,70 για αντρες και 1,65 για γυναικες. Ιδωμεν ομως γιατι εχει 10 χρονακια κοντα να βγαλει , οποτε μπορει το νεο ΦΕΚ να μας κανει εκπληξη.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες