Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2019)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Π.Α.

Δημοσίευση από Π.Α. »

Λευτέρη ξέρεις πως μπορω να γίνω μέλος; γτ μάλλον δεν το εκανα σωστα.

Δεν εχω κάποιον να με σπρώξει αλλιως μπέσα μιλώντας και ας φάω Κράξιμο θα τον έβαζα αν και δεν ξέρω πλέον αν έχει νόημα. Εγώ τα αθλήματα τα κάνω ενα χρονο είμαι κομπλε δεν θα ηθελα να φτάσω ως εκείνο το σημείο. και να με κόψουν εκεί και γενικά αθλητική είμαι και το θέλω όλο αυτό. Σύνοδος σκύλων είναι καλά; κοίταγα τις ειδικότητες και διαλεγα ποιες μ άρεσαν χαχα

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 161

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Βεβαιως και μπορω. Λοιπον πανω στα δεξια σου θα δεις γραφει " Συχνες ερωτησεις / αναζητηση κτλπ " εσυ θα πας εκει που λεει εγγραφη και θα ακολουθησεις τα βηματα που σου λεει. Θα φτιαξεις ενα mail θα βαλεις κι εναν κωδικο και εισαι ετοιμη !Εικόνα

Οσο για το αλλο θεμα, εννοειται πως οσοι ειχαμε βυσμα θα το βαζαμε, μη λεμε χαζα ο καθενας θα το εκανε. Τα αθληματα ειναι πολυ ευκολα, λιγο να αρχισει καθε μερα σιγα σιγα σε ενα 2μηνο εισαι ετοιμη ! Συνοδος σκυλων ειναι πολυ καλη ειδικοτητα διοτι οπως λεει και η ειδικοτητα εχεις να κανεις με σκυλια. Οι αρμοδιοτητες ειναι να τα εκπαιδευσεις να τα καθαριζεις να τα βγαζεις βολτα κτλπ. Επισης το ωραριο τους ειναι παραξενο δηλαδη αν δεν εχεις εκπαιδευση με τον σκυλο μπορεις να φυγεις ή την επομενη μη μπεις και καθολου. Βεβαια ειναι τερμα βυσματικη ειδικοτητα που το 09 ζητουσαν μονο 4 θεσεις. Φετος μπορει να μη βγαλει και καθολου (αν και οταν βγει προκηρυξη πρωτα με το καλο) .
Π.Α.

Δημοσίευση από Π.Α. »

Λευτέρη είσαι πολύ ευγενικός! Ευχαριστώ!! Αυτό το εχω κανει εδώ και καιρό δηλαδή εχω βάλει ιμειλ κ κωδικό και είμαι συνδεδεμένη , δεν ξέρω γιατί δεν γίνομαι μέλος όμως Εικόνα

Συμφωνώ με τα αθληματα!

Εγώ με βαση τη τελευταία προκήρυξη το πτυχίο μου απο ΤΕΙ που εχω ηταν άχρηστο γτ δεν το ήθελε καμια ειδικότητα οποτε παιζει ρόλο κ αυτό... ίσως μου αρέσει κάτι αλλά δεν μπορω να τ δηλωσω... εφτασα στην δήλωσή εγώ και ακόμα δεν έχουμε προκήρυξη χαχαχ

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Οταν κανεις εγγραφη (αν θυμαμαι καλα) θα σου στειλει ενα μηνυμα επιβεβαιωσης στον προσωπικο σου λογαριασμο (το mail που εδωσες) ετσι θα πας εκει θα ακολουθησεις τα βηματα επιβεβαιωσης και μετα θα επανελθεις στο νημα εδω περα και θα κανεις " εισοδο " με το mail και κωδικο που εδωσες οποτε θα εισαι συνδεδεμενη μετα. Δυστυχως δεν μπορω να σου στειλω προσωπικο μηνυμα να στο αναλυσω περισσοτερο διοτι... Δεν εισαι μελοςΕικόνα

Δυστυχως αποσο θυμαμαι (τουλαχιστον στη τελευταια προκηρυξη) ο πρωτος με τα μορια που θα μπει θα κανει τη ζημια με τη βαση.Εικόνα
Αλλα οπως λες εδω δεν εχει ανακοινωθει τιποτα και εμεις ηδη βρηκαμε τις ειδικοτητες και ειμαστε ετοιμοι να φορεσουμε στοληΕικόνα Αν και κακα τα ψεματα πρεπει να σκεφτει καποιος πολυ καλα τι ειδικοτητα θα βαλει διοτι ειναι το πιο σημαντικο κομματι της προκηρυξης για το οταν και αν βγει. Μπορει να επιβεβαιωσει και ο Νασσος ως παλιος στο νημα που εχει παρει και μερος σε παλαια προκηρυξη ο οποιος εχει και το νημα εδω περα.

; Υ. Γ Δεν πειραζει ομως συζητηση να γινεται να μας φευγει λιγο το αγχος .
Άβαταρ μέλους
δημητρης98
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 66

Δημοσίευση από δημητρης98 »

Λευτερη πως και δεν πηγες για εποπ στην τελευταια προκηρυξη;

υγ ολοι οι συγγενης σου ειναι στρατιωτικοι;

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Γιατι το 10' που ηταν η τελευταια προκηρυξη ΕΠΟΠ εγω τοτε τελειωσα το σχολειο,27 ειμαι. Ο 1ος μου ξαδερφος ειναι και η αδερφη μου , κανενας αλλος ! Εικόνα
Π.Α.

Δημοσίευση από Π.Α. »

Λευτέρη είσαι πολύ κατατοπιστικος! Θα το ξανά προσπαθήσω ευχάριστωΕικόνα Εγώ το 2009 έδωσα οποτε είμαστε κοντά!

Εγώ με βαση τη τελευταία θα ηθελα ελεγκτής αεράμυνας. Θα δειξει τώρα! Δεν είναι κακό μωρέ Λευτέρη να ονειρευόμαστε , να πατάμε στη γη ναι αλλά να έχουμε και ελπιδαΕικόνα

Άβαταρ μέλους
δημητρης98
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Γιατι το 10' που ηταν η τελευταια προκηρυξη ΕΠΟΠ εγω τοτε τελειωσα το σχολειο,27 ειμαι. Ο 1ος μου ξαδερφος ειναι και η αδερφη μου, κανενας αλλος !Εικόνα

παρεμπιπτόντως την προκυρηξη του 2010 δεν την βρισκω πουθενα μονο του 09 εεχω βρει

ειχες γραψει ενα μηνυμα στο θεμα των ΕΤΑ οτι πηγε συγγενεις για αυτο

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Μηπως ειχα γραψει φιλος κι οχι συγγενης ή μπορει να μπερδευτηκα κι εγω αλλα ναι εχω φιλο μου καλο που εχει 3 βδομαδες στο ΕΤΑ μεσα αλλα θα σε παρακαλουσα επειδη το νημα ειναι για τους ΕΠΟΠ , οτι θελεις στειλε ΠΜ γιατι ξεφευγουμε απτο θεμα κι τα παιδια δεν νομιζω να τους ενδιαφερει η προσωπικη μου ζωη. Ευχαριστω! Εικόνα
Άβαταρ μέλους
δημητρης98
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Μηπως ειχα γραψει φιλος κι οχι συγγενης ή μπορει να μπερδευτηκα κι εγω αλλα ναι εχω φιλο μου καλο που εχει 3 βδομαδες στο ΕΤΑ μεσα αλλα θα σε παρακαλουσα επειδη το νημα ειναι για τους ΕΠΟΠ, οτι θελεις στειλε ΠΜ γιατι ξεφευγουμε απτο θεμα κι τα παιδια δεν νομιζω να τους ενδιαφερει η προσωπικη μου ζωη. Ευχαριστω!Εικόνα

οικογενειακο προσωπο ειχες πει οτι πηγε στο ΕΤΑ, οκ αν θες γραψε στο αντιστοιχο θεμα ωστε να μαθαινουν και αλλα παιδια

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Δε βγήκε το 2010 προκήρυξη. 2009 οι τελευταίες για αεροπορια και στρατολογια.

Εγω είμαι του 92, και το όριο ήταν μέχρι 1991. Ακόμα περιμένουμε από τότε...

Άβαταρ μέλους
brorouk
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από brorouk »

Παιδιά εμεις ολοι του '92 είμαστε οι πιο άτυχοι. Μας επιασε η κριση οταν ήμασταν 18 και τώρα που είμαστε στο όριο δεν ξέρουμε αν θα προλάβουμε κάποια νέα προκύρηξη
Σπύρος1μαλ

Δημοσίευση από Σπύρος1μαλ »

Για εποπ τελικά θα βγει;
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Ατυχια δεν λες τιποτα. Τα « καλα χρονια» σε θεματα προκηρυξης ηταν απτο 04' και μετα. Αμα ειχες την ηλικια των 21-22 τοτε ειχες παρα πολλες ελπιδες να κανεις τα χαρτια σου καθε χρονο !
Άβαταρ μέλους
brorouk
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από brorouk »

Παιδιά σε περίπτωση που βγεί προκύρηξη παίρνεις μόρια αν είχες υπηρετησει ΕΛΔΥΚ και απολύθηκες σαν λοχίας ή τπτ; Γνκ επειδή το θέμα των μορίων μου φαίνεται λίγο μπερδεμα υπάρχει κατι που να δούμε τι μοριοδοτούν;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες