Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2019)
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 161
Πρεπει να εχεις πολυ χοντρο βυσμα (πολιτικο) για να γινεις εκπαιδευτης στη ΣΧΑΛ σαν στρατιωτης. Οσοι μπηκαν ειχαν υπουργο ή καποιον αντιστρατηγο. Οποιος σου ειπε (αν ειπε) οτι τον βαλανε λεει παπατζες. Εκει ημουν και τα λεγαμε με τους εκπαιδευτες και τους λοχαγους ! Οσο για το " μηδαμινες " εννοω πως δεν εχει πολλες επιλογες για ειδικοτητα. Μια που θυμαμαι ειναι συντηρητης αλεξιπτωτου. Πλεον η ΣΧΑΛ¨θα κλεισει και θα γινει μονο για στελεχη λογω του οτι δεν πανε πολλα ατομα εκει. Δικια μου σειρα 327 το 11 ειμασταν 80 στρατιωτες και ολο το στρατοπεδο μαζι με στελεχη κτλπ δεν ξεπερνουσε τα 100-120 ατομα.
- δημητρης98
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 66
Lefteris 2αμαλ έγραψε:Πρεπει να εχεις πολυ χοντρο βυσμα (πολιτικο) για να γινεις εκπαιδευτης στη ΣΧΑΛ σαν στρατιωτης. Οσοι μπηκαν ειχαν υπουργο ή καποιον αντιστρατηγο. Οποιος σου ειπε (αν ειπε) οτι τον βαλανε λεει παπατζες. Εκει ημουν και τα λεγαμε με τους εκπαιδευτες και τους λοχαγους ! Οσο για το " μηδαμινες " εννοω πως δεν εχει πολλες επιλογες για ειδικοτητα. Μια που θυμαμαι ειναι συντηρητης αλεξιπτωτου. Πλεον η ΣΧΑΛ¨θα κλεισει και θα γινει μονο για στελεχη λογω του οτι δεν πανε πολλα ατομα εκει. Δικια μου σειρα 327 το 11 ειμασταν 80 στρατιωτες και ολο το στρατοπεδο μαζι με στελεχη κτλπ δεν ξεπερνουσε τα 100-120 ατομα.
θα ηθελα συζητησουμε για την σχαλ μιας και ξερεις πραγματα, για να μην ξεφευγουμε απο το θεμα και μας κανει καποιος διαχειριστης παρατηρησει, θα ηθελες να γραφαμε στο αντιστοιχο θεμα που ειναι για την σχαλ ή μεσω πμ;
υγ http://www.ellinikos-stratos.com/forum/forum_posts.asp?TID=2786&PN=8
αν γνωριζεις μπορεις να μου λυσεις αυτην την απορια
Ολοι εχουμε διαβασει στα διαφορα αρθρα οτι θα παρει 2000 ατομα και μαλιστα τα διαφορα σάιτ τα χωρισαν σε 1200 ΣΞ 400 ΠΑ και 400 ΠΝ. ΤΟ Workenter μου απαντησε σε ερωτηση μου και μου ειπαν οτι τα 400 απο τα 1200 ΣΞ θα ειναι Πολιτικό προσωπικό για τα Νοσοκομεια. Ουτε το επιβεβαιωνω ουτε μου το πε ενα μπατζανακης ουτε τπτ, αν καποιος εχει παραμοια πληροφορια απο αλλη πηγη ας την μοιραστεί.
-
- Αντιστράτηγος
Η μονη πληροφορια οπως ειχα ξανα πει ειναι απτον Ξαδερφο μου που ειναι στην Αεροπορια μεσα και μου ειπε πως ολοι γνωριζουν οτι θα παρει (1ο γραφειο) απλα δεν τους εχουν πει το ποτε θα ειναι. Τα λογια του ηταν τα εξης " ναι ρε θα παρει εποπ ετσι μας εχουν πει κι εμας αλλα δεν ξερουν ποτε γιατι τρεχουν κι αλλες προκηρυξεις ". Επισης και εμενα το workenter μου ειχε πει ακριβως το ιδιο πριν 5 μερες οταν το ειχα ρωτησει σε προσωπικο μηνυμα. Τι να πω το βλεπω χλομο για φετος, μαλλον για 2020 θα παει ή απλα περιμενουν να βολεψουν την αστυνομια, το λιμενικο και τη προκηρυξη με τους δημους.
- δημητρης98
- Ταγματάρχης
Με τα μορια γνωριζετε τι παιζει; Παταω στην φορμα για τον υπολογισμο και δυσκολευομαι να τα βγαλω
- δημητρης98
- Ταγματάρχης
Γιωργος έγραψε:Πια είναι η φόρμα μπορείς να τη στείλεις
http://www.ellinikos-stratos.com/arthra/moria-ypologismos.asp?proclamation=2
εγω παντως δυσκολευομαι να τα υπολογισω
Χρονια πολλά παιδιά εύχομαι σε όλους. Αντεπίθεση να δουμε τι θα γίνει :)
-
- Αντιστράτηγος
Π. Α χρονια πολλα φιλαρακι με υγεια !
-
- Αντιστράτηγος
Χλομο το βλεπω για πριν το 2020. Ποτε δεν ξερεις ομως.
Καλημέρα απο τι ξερω οι εποπ μπαίνουν μέσο συνέντευξης
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 36
Iptamenos έγραψε:Καλημέρα απο τι ξερω οι εποπ μπαίνουν μέσο συνέντευξης
Καταργήθηκε με νόμο το 2011.
Με μόρια θα είναι μόνο όταν βγει
- δημητρης98
- Ταγματάρχης