Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2019)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
δημητρης98
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 66

Δημοσίευση από δημητρης98 »

Kentayros13 έγραψε:Οβα ειδικών δυνάμεων εδώ 2 χρόνια και 3 μήνες σε 9 μήνες απολυομαι αν θέλετε να με ακούσετε άμα βγει για οβα μην κάνετε το λάθος και μπείτε 3 χρόνια χαμένα από την ζωή σας μας έχουν σαν σκουπίδια κίνητρο να συνεχίσουμε δεν έχουμε γτ το Βάσικο σχολείο του αλεξιπτωτιστη που πληρώνεσαι δεν μας στέλνουν όσες αναφορές και αν κάναμε, μας στέλνουν κάτι #@^&@! Σχολεία σβεκ τεχνικών αναρρίχησης και κάτι άλλες σαχλαμάρες που δεν πληρώνεσαι επίσης μεταθέσεις δεν έχεις είσαι αμεταθετος

τι μισθο περνετε;

και αν ειναι καποιος πορωμενος να μην κανει καν τα χαρτια του; Απο το τιποτα κατι ειναι και αυτο

και τι αλλα σχολεια περνατε; Γιατι στην τελευταια αποφοιτηση των ουκ ηταν και ενας οβα για αυτο το λεω

ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από ARN »

820 είναι ο μισθός
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 161

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Τους ΟΒΑ τους κακομεταχειριζονται χρονια τωρα, ειναι γνωστο αυτο. Και οποιος λεει οτι δεν ισχυει κατι τετοιο μαλλον θελει να το παιξει κομανταρας σε ολους τους φιλους του. ΟΒΑ ειναι ο τελευταιος τροχος της αμαξης μεσα στο στρατο.
Geo

Δημοσίευση από Geo »

Ψυχραιμία παιδιά όλα παίζονται ακόμα. Αν είναι να έρθει ας έρθει με το καλό.
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Θα δουμε με το καλο τις επομενες μερες Geo . Τουλαχιστον ετσι ειπε το Workenter.
Άβαταρ μέλους
Kentayros13
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Kentayros13 »

Lefteri εμείς σαν οβα έχουμε δικαίωμα για αστυνομία εφόσον είμαστε μέσα να κάνουμε χαρτιά η θα πάρουμε τα @@ μας και επίσης η προϋπηρεσία μας σαν οβα ειδικών δυνάμεων πιάνετε;
Άβαταρ μέλους
δημητρης98
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Τους ΟΒΑ τους κακομεταχειριζονται χρονια τωρα, ειναι γνωστο αυτο. Και οποιος λεει οτι δεν ισχυει κατι τετοιο μαλλον θελει να το παιξει κομανταρας σε ολους τους φιλους του. ΟΒΑ ειναι ο τελευταιος τροχος της αμαξης μεσα στο στρατο.

γιατι τους φανταρους δεν τους συμπεριφερονται ετσι;

με αυτα που λετε, ειναι προτιμοτερο να κατσει καποιος ανεργος παρα να μπει οβα;

Άβαταρ μέλους
Kentayros13
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Kentayros13 »

Φίλε Δημήτρη Εγώ είμαι μέσα 2 χρόνια και 3 μήνες τα έχω ζήσει τα πράγματα ξέρω πως είναι δεν σου λέω ***** για πεζικό καλά είναι να είσαι οβα για ειδικές δυνάμεις Όχι... από κει κ πέρα εσύ κρίνεις Εγώ δε σου είπα μην κάνεις χαρτιά για οβα απλά σου εξηγώ ορισμένα πράγματα
Άβαταρ μέλους
δημητρης98
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Kentayros13 έγραψε:Φίλε Δημήτρη Εγώ είμαι μέσα 2 χρόνια και 3 μήνες τα έχω ζήσει τα πράγματα ξέρω πως είναι δεν σου λέω #@^&@! Για πεζικό καλά είναι να είσαι οβα για ειδικές δυνάμεις Όχι... Από κει κ πέρα εσύ κρίνεις Εγώ δε σου είπα μην κάνεις χαρτιά για οβα απλά σου εξηγώ ορισμένα πράγματα

εγω νομιζω πως ειναι αναλογα την μοναδα που εισαι και το βυσμα που εχει καποιος

πχ λες δεν περνετε μεταθεσεις και δεν περνατε σχολεια που θελετε αν καποιος ειχε μεσον θα γινοταν δουλεια

ημουν φανταρος στο πεζικο και το μετανιωνω και περιμενω να βγει για οβα και να κανω μεταταξη για ειδικες δυναμεις

σε αυτο που λες για τα μορια στους ειδικους φρουρους εχω βρει οτι περνεις 100μορια δεν λεει καθαρα για οβα αλλα για τους εποπ και επυ

εσυ να καταθεσεις το πιστοποιητικο στρατολογικης καταστασης να εισαι σιγουρος

Προσοχή: Οι ΕΠΟΠ απαιτείται να εχουν ολοκληρώσει την αρχικώς αναληφθείσα υποχρεωτική θητεία. Αν υποψήφιος εχει υπηρετήσει τουλάχιστον 9 μήνες ως ΕΠΟΠ σε Ειδικές Δυνάμεις, λαμβάνει και την προβλεπόμενη μοριοδότηση

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Kentayre Πρεπει να εχεις απολυθει σαν ΟΒΑ γιατι θα προσκομησεις το χαρτι απολυσης σου. Επισης δυστυχως ατα σωματα ασφαλειας δεν πιανετε αν εισαι Ε. Δ παρα μονο στις προκηρυξεις ΕΠΟΠ και λιμενικο( στο λιμενικο δεν ειμαι κ απολυτα σιγουρος). Οπως και να χει να τα κανεις τα χαρτια σου για Ε. Φ.
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Λοιπον Δημητρη. Δεν ειπε κανεις να μη παει καποιος σαν ΟΒΑ. Ειπαμε πως απλα ειναι χασιμο χρονου διοτι τα λεφτα που θα παρεις θα τα δινεις για νοικι εξω / ιντερνετ /νερο / ρευμα/ μαρκετ / βενζινες κυλπ. Αυτοι που πανε για ΟΒΑ το κανουν φια τα 100 μορια. Στ 3-5 χρονια φευγεις οποτε αν ειναι να βαχεις κ απτη τσεπη σου λεφτα για μα ζησεις αυτα τα χρονοα τοτε καλυτερα κατσε σπιτι σου γιατι αν δεν βγει προκηρυξη για ΕΠΟΠ σαν ΟΒΑ μονιμος δεν θα γινεις ποτε. Τωρα αν τελειωσες απο πεζικο τοτε πας πεζικο ΟΒΑ. Συνεχιζεις απτη μοναδα σου που τελειωσες. Οι ΟΒΑ πλεον δεν περνανε σχολεια καταδρομων βλεπε κεαπ / σχαλ κτλπ ( οσοι ειναι Ε. Δ.
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Οαο για τη μεταθεση παλι δεν εχεις. Ακομη και χοντρο βυσμα να εχεις ειναι πολυ δυσκολα γιατι ο θεσμος των ΟΒΑ λεει απο εκει που τελειωσες εκει ξαναπας κ μερικους μη σου πω τους στελνουν και Εβρο λογω ελλειψης. Αντε μετα εσυ βρες το δικιο σου γιατι και πως. - φιλικα παντα -
Άβαταρ μέλους
δημητρης98
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Απο οτι εχω διαβασει η οβα μπορουν να μεινουν και μεσα στην μοναδα, ωστε να γλιτωνουν λεφτα, ισχυει;

αν ειναι ετσι και σαν εποπ μπορεις να φυγεις οποτε θες, μονιμοποιησε στα 7 χρονια και νοικιαζεις και σπιτι και εχεις τα εξοδο που εχει το καθε σπιτι

για οσους υπηρετησαν κοντα στα σπιτια τους ειναι οτι πρεπει

και στις αποφοιτησεις τις δυκ που βλεπουμε και στρατιωτες, πως γινεται και πανε αυτοι; Εσυ που εχεςι τελειωσει αλεξιπτωτα και εμπαινες οβα δεν θα μπορουσες να εκανες ελεθευρη πτωση ή να πηγαινες στην ΕΤΑ; Μιας και στα αλεξιπτωτα δεν εχουν και πολλες μεταθεσεις

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Αυτοιι που τελειωσαν το σχολειο των ΟΥΚ ειναι οι ΟΒΑ του πολεμικου Ναυτικου και ΜΟΝΟ αυτοι μπορουν. Επισης για να μπεις ΕΤΑ υπαρχει ηδη ενα θεμα σχετικα με αυτο αλλα με λιγα λογια πρεπει να χεις τουλαχιστον 100 αλματα να χεις βγαλει κεοαχ κεαπ και το 99% των αξιωματικων εκει εχουν βγαλει ΟΥΚ. Επισης τα ΕΤΑ ειναι τελειως ξεχωριστη επιχειρησιακη μοναδα σε σχεση με αλλες. Η μοναδα τους μοιαζει σαν ξενοδοχειο και δεν υπαρχει αυτο με τα 100 κρεβατια στο στρατο μαζι παρα δωματια με 2 κρεβατια μεσα μονο. Τα ΕΤΑ μεταξυ τους ειναι οικογενεια και τα στελεχη ειναι τουλαχιστον 35 ετη με πολλα αχολεια στη πλατη τους οποτε ΟΒΑ δεν πας εκει ουτε ο θεος ο ιδιος να κατεβει. Οι ΟΒΑ με λιγα λογια πλεον δεν περνανε τα σχολεια που μπορεις σαν ΕΠΟΠ. Τους εχουν καθαρα για σκοπετα 24/7 ωστε να χαλαρωνουν τα εποπια και για καμια γοπα και κουζινα.
ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από ARN »

Φίλε μπορείς να συμμετέχεις στην προκήρυξη ας είσαι οβα. Υπήρξαν οβα που πήραν μέρος στην προκήρυξη για φύλακες φυλακών της 6κ2018. Θα παραιτηθείς εφόσον είσαι επιτυχών

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες