Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2019)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
.

Δημοσίευση από . »

Κανονικά μέχρι τα 25 θα έπρεπε να είναι το όριο ηλικίας.
George

Δημοσίευση από George »

Όποιος είναι ήδη ΟΒΑ έχει το δικαίωμα να κάνει τα χαρτιά του για πχ αστυνομία που θα βγει τώρα; η δεν γίνεται; επίσης υπάρχει τρόπος να υπολογίστουν στο περίπου τα μόρια που έχει μαζέψει ένας ΟΒΑ με δύο χρόνια υπηρεσία;
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από Diasostis31 »

https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/asep-amesa-2000-nees-theseis-stis-enoples-dynameis
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 161

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Το διαβασα και εγω Διασωστη σημερα αυτο. Τι να πω μακαρι να παρει ΕΠΟΠ ( φετος λιγο δυσκολο κ αν παρει θα ειναι το 20') Οσο για τους ΟΒΑ Φανη νομιζω πως δεν τους πολυ θελει ο Μητσοτακης γιατι προεκλογικα ειχε πει πως δεν του αρεσει αυτος ο θεσμος διοτι αυτα που μαθαινουν στα 3 χρονια μετα απο 2 φευγουν κ πρεπει παλι να τα ξαναμαθουν στους καινουριους. Προσωπικα πιστευω θα ειναι μια μικρη μεριδα ΟΒΑ αλλα το μεγαλυτερο ποσοστο θα στελεχωθει απο ΕΠΟΠ. Ιδωμεν παλικαρια.
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Ίσως πεζικο να είναι οβα, εκτός των νοσηλευτών. Ναυτικό θα είναι εποπ, με τους οβα δεν μπόρεσαν ούτε 200 θέσεις να καλύψουν. Δεν μαζεύτηκαν τα άτομα, παραιτήθηκαν πάρα πολλοί.

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Ακριβως Διασωστη !! Οταν απολυθηκα το 14 εμενα και τη σειρα μου μας ειχε δωθει η ευκαιρια να κατσουμε 3 χρονια τοτε γιατι ειχαν παρει 200 ατομα. Αλλα ουτε ενας δεν εκατσε διοτι χανεις 4-5 χρονια απτη ζωη σου τσαμπα γιατι πολυ απλα δεν γινεσαι μονιμος αν δεν βγει η προκηρυξη για εποπ ωστε να κανεις τα χαρτια σου με τα μορια απο ΟΒΑ. . Ακομη κ τα μορια ητανε λιγα τοτε ( νομιζω 100)
Άβαταρ μέλους
Georgeman
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Georgeman »

Όποιος είναι στον Ελληνικό στρατό σαν ΟΒΑ μπορεί να κάνει τα χαρτιά του για άλλη προκήρυξη πχ για αστυνομία που θα βγάλει τώρα; η δεν γίνεται; επίσης μπορεί να υπολογιστεί στο περίπου ο αριθμός των μορίων που έχει μαζέψει ένας ΟΒΑ στην παραμεθόριο δύο χρόνια υπηρεσίας?
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Διχως να ειμαι 100% σιγουρος, νομιζω πως μπορεςι γιατι ειχα φιλαρακι μου καλο που ειχε μπει λιμενοφυλακας και οταν ειχε βγει προκηρυξη για Ε. Φ το 11 εκανε κανονικα τα χαρτια του. Δεν ξερω αν αλλαξε βεβαια κατι τωρα αλλα δεν νομιζω. Οσο για τα μορια δεν ξερω πως λειτουργει αυτο με τη παραμεθοριο φιλε μου. Καλυτερα να απαντησει καποιος που εχει παραπανω γνωσεις στο θεμα.
Fanis K.
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 49

Δημοσίευση από Fanis K. »

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Το διαβασα και εγω Διασωστη σημερα αυτο. Τι να πω μακαρι να παρει ΕΠΟΠ ( φετος λιγο δυσκολο κ αν παρει θα ειναι το 20') Οσο για τους ΟΒΑ Φανη νομιζω πως δεν τους πολυ θελει ο Μητσοτακης γιατι προεκλογικα ειχε πει πως δεν του αρεσει αυτος ο θεσμος διοτι αυτα που μαθαινουν στα 3 χρονια μετα απο 2 φευγουν κ πρεπει παλι να τα ξαναμαθουν στους καινουριους. Προσωπικα πιστευω θα ειναι μια μικρη μεριδα ΟΒΑ αλλα το μεγαλυτερο ποσοστο θα στελεχωθει απο ΕΠΟΠ. Ιδωμεν παλικαρια.

Έχεις δίκιο φίλε.

Γνωρίζω ότι ο Μητσοτάκης τους ΟΒΑ δεν τους κοιτάει με καλό μάτι, αλλά τώρα βλέπεις πως έχει η κατάσταση.

Πολύ πιθανόν να γίνουν έτσι όπως τα είπες.

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Τι να πω Φανη. Αερολογιες ειναι αυτα που λεω κι εγω απλα προσπαθω να παω με τη λογικη και με αυτα που λεει η Κυβερνηση σε Συνεντευξεις. Απλα οτι κι αν ειναι αυτος ο θεσμος που θα βγαλουν πιστευω θα ειναι με το νεο ετος γιατι μου φαινεται παραλογο να παρουνε νοσηλευτες / Ε. Φ/ λιμενοφυλακες ΚΑΙ Ενοπλες Δυναμεις αυτο το ετος γιατι ο προυπολογισμος εχει δωθει ΝΟΜΙΖΩ για το ετος 2019 και ειναι για υγεια &Αστυνομια. Διορθωστε με Βεβαια αν κανω λαθος Εικόνα
Άβαταρ μέλους
δημητρης98
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 66

Δημοσίευση από δημητρης98 »

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Ακριβως Διασωστη ! Οταν απολυθηκα το 14 εμενα και τη σειρα μου μας ειχε δωθει η ευκαιρια να κατσουμε 3 χρονια τοτε γιατι ειχαν παρει 200 ατομα. Αλλα ουτε ενας δεν εκατσε διοτι χανεις 4-5 χρονια απτη ζωη σου τσαμπα γιατι πολυ απλα δεν γινεσαι μονιμος αν δεν βγει η προκηρυξη για εποπ ωστε να κανεις τα χαρτια σου με τα μορια απο ΟΒΑ.. Ακομη κ τα μορια ητανε λιγα τοτε (νομιζω 100)

τα 25 ατομα που πηρε στην 2η μαλ που θα ειχαν δυνατοτητα να κατσουν 13 χρονια τους πετυχες;

δεν το ξερατε μπορει να εβγαινε και τον επομενο χρονο, δεν εισαι ποτε σιγουρος

τωρα και με την κριση πολυ παρακαλανε να πανε και μιση θα χτυπανε το κεφαλι τους που δεν πηγαν

Fanis K.
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 49

Δημοσίευση από Fanis K. »

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Τι να πω Φανη. Αερολογιες ειναι αυτα που λεω κι εγω απλα προσπαθω να παω με τη λογικη και με αυτα που λεει η Κυβερνηση σε Συνεντευξεις. Απλα οτι κι αν ειναι αυτος ο θεσμος που θα βγαλουν πιστευω θα ειναι με το νεο ετος γιατι μου φαινεται παραλογο να παρουνε νοσηλευτες / Ε. Φ/ λιμενοφυλακες ΚΑΙ Ενοπλες Δυναμεις αυτο το ετος γιατι ο προυπολογισμος εχει δωθει ΝΟΜΙΖΩ για το ετος 2019 και ειναι για υγεια &Αστυνομια. Διορθωστε με Βεβαια αν κανω λαθος Εικόνα

Για ΕΠΟΠ μάλλον του χρόνου.

Όπως έχω πει η προκήρυξη των ΟΒΑ είναι ήδη νομοθετημένη και έχει βγει ΦΕΚ. Δεν μπορεί να την αποφύγει την προκήρυξη.

Και οι νοσηλευτές και οι ΟΒΑ είναι προκηρήξεις του Τσίπρα που δεν πρόλαβε να τις υλοποιήσει λόγο πρόωρον εκλογών.

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Οχι δεν τους πετυχα. Κοιτα σαφως και ειναι δυσκολα τα πραγματα υπαρχει ανεργια και σαφως υπαρχουν ατομα που θελουν να μπουν για τον σιγουρο μισθο κι αλλα ατομα που απλα γουσταρουν. Τωρα απο κει και περα ειναι η νοοτροπια του καθενος, ο αλλος σου λεει γιατι να παω να κατσω 4-5 χρονια και μετα να με διωξουν ενω μπορω αυτα τα χρονια να βρω κατι εξω η δεν ξερω κ εγω τι. Καταλαβες; Αλλα το 09 με 15 εκει ηταν τα πραγματα ακομα πιο σκατα σε θεμα ανεργιας και σκεψου πως παλι δεν πηγαινανε τα ατομα που επρεπε, βγαζανε πχ 200 ατομα και με το ζορι φτανανε 100 οπως ειπε και ο Διασωστης πριν.
ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από ARN »

Georgeman έγραψε:Όποιος είναι στον Ελληνικό στρατό σαν ΟΒΑ μπορεί να κάνει τα χαρτιά του για άλλη προκήρυξη πχ για αστυνομία που θα βγάλει τώρα; η δεν γίνεται; επίσης μπορεί να υπολογιστεί στο περίπου ο αριθμός των μορίων που έχει μαζέψει ένας ΟΒΑ στην παραμεθόριο δύο χρόνια υπηρεσίας?

Ναι, γίνεται.

Άβαταρ μέλους
δημητρης98
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 66

Δημοσίευση από δημητρης98 »

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Οχι δεν τους πετυχα. Κοιτα σαφως και ειναι δυσκολα τα πραγματα υπαρχει ανεργια και σαφως υπαρχουν ατομα που θελουν να μπουν για τον σιγουρο μισθο κι αλλα ατομα που απλα γουσταρουν. Τωρα απο κει και περα ειναι η νοοτροπια του καθενος, ο αλλος σου λεει γιατι να παω να κατσω 4-5 χρονια και μετα να με διωξουν ενω μπορω αυτα τα χρονια να βρω κατι εξω η δεν ξερω κ εγω τι. Καταλαβες; Αλλα το 09 με 15 εκει ηταν τα πραγματα ακομα πιο σκατα σε θεμα ανεργιας και σκεψου πως παλι δεν πηγαινανε τα ατομα που επρεπε, βγαζανε πχ 200 ατομα και με το ζορι φτανανε 100 οπως ειπε και ο Διασωστης πριν.

ξεχασε και μια κατηγορια αυτουε που τους αρεσει η στολη και να το παιζουν ιστορια

ο στρατος δεν ειναι οπως ξερουν ολοι το δημοσιο, εχει δεσμευσεις και πειρθαρχια, πας δευτερα μεχρι παρασκευη και καθεσαι ΣΚ μπορει στα καλα καθουμενα να σε παρουν τηλεφωνο και να σουν πουν ελα για δουλεια εχουμε ΤΧΕ, ασκησεις κλπ

στον στρατο ειναι ποιο αυστηρα σε σχεση με τα υπολοιπα σωματα ασφαλειας, βαλε και τις μεταθεσεις

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Nikolaosk και 4 επισκέπτες